|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני קבלתי 21 והתנדבתי. היה כיף בצבא אני שמח שהתנדבתי. לדעתי זה כדאי.
![]() |
#23 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וכל הכבוד ד"א שהתנדבת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ובאמת, תכל'ס, איך זה משפיע? אני כרגע בהליכי שחרור..
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמין לי אל תוציא שחרור. תתנדב אפילו לשנה אחת, זה שווה את זה. חוצמיזה, ברגע שאתה שם מרצונך ולא כמו שאר האנשים שמחוייבים, כל הגישה שלך משתנה. ופאניק, תודה. וקבלתי על בעיות בכליות.
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
detho@hotmail.co.il אייסיקיו 243-860-019 יש לי כמה דברים לשאול אותך אחי
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() כל מה ששמעת לגבי השתמטות מהצבא זה בעיקר זיבולי שכל והפחדות שצה"ל בעצמו מפיץ.
זה אפילו ממש הפוך, מעביד ממוצע יעדיף להעסיק משתמט ,מעובד שצריך לעשות מילואים ויפסיד ימי עבודה. עצוב , אבל נכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() ראשית, המונח הנכון הוא "רה"ל" , ראשי תיבות של זוג המילים, "רוח הלחימה" . המונח התעוות עם השנים ל"רעל", כמו הרבה ראשי תיבות צה"ליים.
שנית, בקשר למעסיק, אאתה לא צודק ,הרבה מאוד אנשים משתמטים שאני מכיר עבדו\עובדים בחברות רציניות ואת אף אחד זה לא מעניין, את המעבידים מעניין רק הכסף שהם יפסידו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() רוב המעסיקים אפילו מעדיפים שלא עשית צבא כי ככה לא תצא למילואים ולא תחסר להם באמצע העבודה איזה חודש פתאום לכן זה יתרון ולא חסרון בכלל.
בקשר לעבודות ממשלתיות הכל פרוטקציות במילא צבא זה הגורם האחרון שישפיע לך על הקבלה לעבודה שם. בקשר לרישיון נהיגה , לימודים בלה בלה בלה הכל בולשיט שהצבא המציא כדי להפחיד אנשים שרוצים לצאת.. בקשר לנפשי /רפואי , לפי חוק הכנסת מ1982 אסור לאף בן אדם לשאול אותך למה יצאת מהצבא ועל איזה פרופיל כמו כן אין לו שום גישה (חוקית) לבדוק את העניין , התיק שלך הוא תיק סגור צבאי ומסווג כמו כל מידע צה"לי אחר. אתה יכול לומר אם יצאת לדוגמה נפשי , שיצאת רפואי ואם ישאלו על מה? תמציא משהו לדוגמה יצאתי על לחץ דם גבוה או משהו כזה , ואם ישאלו יש לך עכישו משהו תגיד שלא אני בריא כמו שור טיפלתי בזה. ד"א Di-Bol איזה בית השקעות אתה עובד? , אני עובד בבורסה לני"ע אז אולי אנחנו בקשר ואנחנו לא יודעים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() משה בן כמה אתה ? תמיד ראיתי בך כאחד מזקני השבט פה בגלל ההודעות האינפורמטיביות שלך D:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() צריך לקחת את כל המתטמטים האלה , את כל המיקל לאויסים , הכוכבים הנולדים , הסטלנים , אלה שפיתוח גוף זה כל החיים שלהם , ולתת להם מיסי ענק לכל החיים ולמנוע מהם תפקידים ציבוריים רבים + על החברות שהם מחזיקים בבעלותם או מעסיקות אותם.
אה ושחכתי , צריך גם לבטל את חוק טל הזה
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
ליאו אתה ממש טועה ואתה קיצוני ברמה מגעילה ואני אסביר לך למה.
לא כל אחד נולד להיות חייל, יש כאלה שנקלעו למצוקות אמיתיות בצבא ויצאו עם 21 מבלי בכלל שירצו, אז למה לקלקל להם? יש אנשים שקטים, חסרי ביטחון שהצבא לא מתאים להם והם לא בנויים לכזאת מערכת סבוכה וקשה... מה לעשות, לא נולדנו רובוטים וכל אחד והיכולות שלו. החוק גיוס חובה הוא חוק פרמיטיבי שעצם זה שהוא קיים מראה שהמדינה לא הכי דמוקרטית כי אין זכות בחירה. שיעשו צבא קטן וחכם... עכשיו טכלס, יש לרוב הקצינים איזה 3 פקידים שמכינים לו קפה ומסתובבים כל היום. למה? במקום זה לקצץ בגיוסים ובהוצאות, להכניס אזרחים ממשרד הביטחון לעבודה בבסיסי ג'ובניקים במקום החיילים הג'ובניקים וכך יהיה טוב לכולנו. אני מצטער שהתגייסתי אחי אבל עכשיו זה מאוחר לי לצאת אני 3 וחצי חודש לפני שחרור. שיהיה לכולם בהצלחה ועצה שלי... אם יש לכם תוכניות אחרות לחיים אז תצאו מהצבא... אם יש ספק אין ספק..לכו עם הלב ![]()
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
עזוב אחי, אתה מדבר לקירות. לא מעניין אותם למה כמה ואיפה העיקר שיהיה לך מדים ויהיה רשום שהיית ב"צבא", שירתת את המערכת עלק. צביעות
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |