|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו כיוון ממש טוב!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לאנשים האלה אתם רוצים לתת מדינה ..?
האנשים האלה הם האבא של המחבלים ..... לפני שחמאס היו קיימים הם כבר היו מכינים מטענים מחבלים מהראשון לאחרון אחד אחד צריך להוריד שם , בלי רחמים פת''ח = חמאס = האחים המוסלמים = אלקאידה = טאליבן כולם אותו אנטרס זה שהם לבושים בחליפות ומדברים אנגלית לא אומר שהם לא מחבלים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() benwin21 כן זה אותו אחד,יש לו ממש גלריה באתר שלהם,היד שלו נקטעה אחרי ה"מעידה" של טייסנו... ואיזה יפרצו לאתר הם בקושי יודעים לשחק סוליטר.
VORTEX חחחחח,לזה קוראים צלף בצבא ההגנה לישראל אח שלי!
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני יתרגם לכם אחר כך ...הסתכלתי בקטנה על זה עכשיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
++מוניטין
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה, אני מבקש בלי תמונות זוועה.
אני שונא אותם בדיוק כמוכם , אבל אני לא רוצה שתשימו כאן תמונות מגעילות כמו ששמתם.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה כולם מתרגשים מזה...אז האתר של הפת"ח אין שם שום סודות מדינה או משהו בסיגנון תאמינו לי כל המודיעין הישראלי באתר הזה
![]() |
#11 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סע'מק הערבים האילה... כולם מחבלים אחד אחד...
פעם בשבוע אני תקוע בבית כי יש כאן חדירה של איזה מחבל... עלק יקבלו 72 בתולות... ינעל אמא שלהם... ובאמת לא חסר כאילה שמפרסמים בפרש מידע סודי של המודעין... מאיפה הם יודעים את זה, כל הטמבלים?! הערבים גם כן קוראים את כל הפורומים שלנו ומנסים לאסוף עלינו מידע... אני יודע שכבר אחרי המיון הראשון לחיל המודעין אתה כבר חותם על סודיות כשאתה עוד לא יודע כלום... ואחרי שאתה חותם על זה אתה לא תגיד שום דבר... אז מאיפה סתם אזאחים יודעים על זה?! זה ממש מעצבן שנותנים לערבים את המידע הזה במתנה (למרות שבד"כ זה מרמת הסיווג הנמוכה ביותר מה שמתפרסם שם)
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() איפה ההאקרים שלנו שיפילו אותו
![]() |
#14 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
מה שיותר מעניין אם יש להם איזה פורום חבוי כמו מעין VIP אצלינו(רק חבוי ואפשר לעשות זאת בVB ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() נראה לך אחי ...חחח
גם אם יש להם פורום Vip המודעין עולה על הדברים האלה וכל מיני סירטונים שרצים בקיצור אין מצב שהם מסתדרים דרך האנטרנט .... בחו''ל כן זה יותר משתלם להם , אבל בארץ הם לא יצליחו לעשות את זה
![]() |
#16 |
חבר ותיק
|
![]() נראה לך? עוד בימי המנדט אנחנו עשינו סליקים במכבסות של הבריטים מתחת לאף שלהם.
חוץ מזה , עד כמה שאין להם גבול הם ... ערבים והרי המודיעין שלנו לא רץ לספר לנו שום דבר , מעניין לדעת דברים נראה לי אפשר פשוט מי שיודע ערבית להרשם כ"ערבי ישראלי" ולזיין להם בשכל שאתה עושה כנופיות או משהו שגונבת כסף מישראלים ומעבירה משפחות בקלקיליה והם יתנו לך את כל מה שאתה רוצה לדעת
![]() |
#17 |
|
![]() אומנם הם ערבים אבל הם לא טפשים ...
תשמע נגיד ויש להם Vip תהיה בטוח ששם הם לא מצהירים בגלוי על פעולות .. הם יודעים טוב מאד שיעלו עליהם צ'יק צ'ק וגם אם היה פה מישהו שיחדור לשם הוא לא יראה משהו מפתיעה תעמולה נגד ישראל וזהו לא יותר מזה
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אבל יש חשש ממשו אחד ..חח שבאמת המודיעין שלנו מסתכל שמה ואז יגלו מי הבן אדם הזה ואז הוא באמת נדפק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
@ZOOND , לך תדע מה באמת יש להם שמה... אבל חייב להיות שמה מישהו או משהם עם קשרים למצבעי פיגועים זה בטוח
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() נכון אין בעיה ...
בגלל זה אתה שומע כל שני וחמישי על מעצרים בשטחים המעצרים מתבצעים רק אחרי שאותם אנשים עושים משהו לא במקום והמעצרים לא נותנים להם לגלוש למעשים , על תדאג יש לצה''ל שיטות טוב למנוע מהתלהמות בפורום מסויים להפוך לפיגעה אמת סמוך על שרוך