|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ככה ככה זה.. לרוב הפוזות של הקווקאזים בנחל נובעות מכך שהם מסתמכים על האחים שלהם וחושבים שהם מלכי העולם
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בחיייכם חברה, אל דברו על דברים שאתם לא יודעים, ילדים קטנים שעושים בעיות יש בכל מקום, בסדר יש כמה ילדים קטנים שעושים "בעיות" ,"פוזות", רוב החברה הרציניים, הגדולים, לא יושבים בפארקים, ובשכונות, מן הסתם אחריי שראיתם את "הקטנים" עושים זאת אז הגעתם למסקנה, ציטוט: "לפי מה שראיתי אתמול נחל עשן מלאה בדפוקים".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל זה בסדר... הם לא כאלה מפריעים... אני עברתי בנחל עשן עם ידידה שלי במרכז הזה היו שם פול ערסים והם ישבו בשקט לא אמרו שום דבר... לא כאלה בעיתיים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נו זו צורת דיבור על תהיו ילדים קטנים פשוט אני זוכר שדודה שלי עברה לשם זה לא היה ככה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ד' זאת באמת אחת השכונות הבעיתיות והעניות של באר שבע , אני עובד עכשיו בדואר ואני מחלק באיזור שמה של הנשיאים לא רק מבחינת מכות ובלאגנים אין להם שמה לא תשתיות ולא כלום הכל מתמוטט ומתפורר הביוב שמה זורם החוצה הכל מלא בריח של נבלות ויש מלא חתולי רחוב , הרוב שגרים שמה הם זקנים , בדואים , וסטודנטים וואלה היו מציעים לי שמה בית בחינם לא הייתי הולך .
|
![]() |
![]() |