|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה ומאסיבי, אהבתי במיוחד את החזה שנראה פצצה
הרבה בהצלחה בנאדם
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מרשים ביותר =] הולך להיות פייט רציני בינך לבין עומר...
איך לעזעזאל אתה מגיע למצב של חודש לפני תחרות מחוטב כל כך..
#4 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
ואופיר, בניגוד לתמונות הקודמות, אתה נראה פשוט מעולה, אם כי לוקה קצת ביד אחורית. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() ניראה מרשים,בהצלחה בתחרות.
יואב,אל תרוץ להסיק מסקנות. |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בייספס אליפות
![]() בהצלחה בשלבים האחרונים ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() או! עכשיו אני מבין למה אביב התכוון כשהוא אמר שתפתיע! בתמונות הקודמות (לא יודע למה, אולי התאורה הייתה חרא) נראית צל חיוור של מה שאתה עכשיו ועכשיו אימתת את השמועות. התחרות עדיין לא תהיה קלה (אני לא מצפה שמישהו יבוא וינצח את כולם בהליכה) אבל זה כבר משהו אחר לגמרי.
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נראה פי 10 טוב מבתמונות הקודמות.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה גדול אחי
יש לך סיכוי ענק לקחת בקטגוריה של ה 75 |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב.
אבל תזכרו (הכוונה כמובן לעומר ולאדמור) שיכולים להיכנס מתמודדים ששוקלים 5 קילו יותר ממכם לאותה הקטגוריה... ככה ששום דבר לא סגור, ויכול מאוד להיות שהתחרות המרכזית לאו דווקא תהיה בין שניכם. |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() ניראה מעולה יחסית לתמונות הקודמות שדיי איכזבו, בהצלחה בתחרות בחור! תן את המקסימום.
#13 |
Banned
|
![]() נראה מעולה שיהיה בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מדהים! שהיה בהצלחה בתחרות
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה .
|
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כבוד, כבוד, נראה מעולה. הבייספס שלך זה משהו מטריף! כמובן שגם נראה "קצת" יותר מידי חטוב בשלב הזה, אבל זה רק לטובך.
שיהיה בהצלחה בתחרות
#17 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ![]() ![]() הבטחה שלי: במציאות זה יותר מרשים. רק תבינו שעם כל הניסיון שלי, אני לא מדבר באוויר. אכן בתמונות הקודמות הרושם לא עבר - עכשיו אתם מבינים קצת יותר למה התכונתי. החיטוב שאופיר מגיע אליו זה דבר מדהים, והשנה הדיאטה הייתה לו מאוד קלה (יחסית) כי הוא היה בשייפ טוב גם במאסה. לא חושב ששינוי הקטגורייה ישפיע כל כך, אני עדיין רואה באופיר מועמד לגיטימי לקחת את התחרות, אם כי בקטגורייה שמאפשרת כניסה של אנשים יותר גדולים כמובן שיכולות להיות לו הפתעות. הוא אמנם הנמיך ציפיות ומבחינתו גם שלישי יחשב להצלחה יחסית, אבל אני כבר ראיתי מתחרים ששקלו הרבה פחות מהפייבוריט - וניצחו. לגבי ההערה על יד אחורית, אני דווקא חושב שלאופיר אין שום בעיה בתחום הזה. יש לו כמה בעיות במקומות אחרים, אבל אני לא אתן פה רעיונות לאף אחד. אחרי התחרות הוא ייקח אוף סיזן של שנתיים ויהפוך למפלצת אמיתית! נתראה כולנו בשבת הבאה, אני אופיר ואלכס נהייה שם!
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |