ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-08-07, 21:02   #21
look
חבר פעיל

הסמל האישי שלlook

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
במילים אחרות, אתה חושב שהיינו צריכים לשבת בחיבוק ידיים ופשוט לחכות שיחטפו לנו עוד חיילים, לא?

מעניין, ב-2000 כשנחטפו שלושת החיילים, המדינה התלוננה שכח ההרתעה של ישראל כבר לא קיים והממשלה לא עושה כלום להשבת החטופים, עכשיו כשיצאנו למלחמה זה גם לא בסדר. מעניין איך תמיד מצליחים למצוא מה לא בסדר במה שהמדינה עושה.
אני לא אמרתי כלום לגבי השבת החטופים, אבל מלחמה כוללת לא הייתה צריכה לקרות.
היו צריכים לעשות איזה חיסול ממוקד של בכירים בחיזבאללה, או חטיפה אפילו. ותאמין שלישראל יש את היכולת לעשות את זה.
ואז חיזבאללה היה רואה מי זאת ישראל באמת. ולא רואה אותנו כאויב הפחדן שיוצא למלחמה ומפסיד, אלא כאויב שאם עושים פעולות קיצוניות נגדו הוא מחזיר עין תחת עין, שן תחת שן. אני מדבר אפילו על חיסולו של נסראללה.
ולישראל היו 101 הזדמנויות לחסל אותו.
look מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-08-07, 21:10   #22
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mikeo
ת'אמת? כבר עדיף לי כל אחד חוץ מההומו הזה. נסראללה, רק השם שלו מסמל חרא. הוא פשוט אדיוט גמור, עם שגעון גדלות חמור, הוא קטן ובקיצור, הוא חלאת האנושות.
וזהו, שיש גרועים ממנו, הוא מין ערס צעצוע כזה, שחושב שהוא יכול לאיים בלי חשבון על כל המזרח התיכון, ואז כשבאים לחסל אותו הוא מסתגר בבונקר וצועק אמאל'ה כמו הכלב הפחדן שהוא.
נסראללה רחוק מלהיות אידיוט
ישן 04-08-07, 21:13   #23
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ציטוט:
פורסם במקור על ידי look
אני לא אמרתי כלום לגבי השבת החטופים, אבל מלחמה כוללת לא הייתה צריכה לקרות.
היו צריכים לעשות איזה חיסול ממוקד של בכירים בחיזבאללה, או חטיפה אפילו. ותאמין שלישראל יש את היכולת לעשות את זה.
ואז חיזבאללה היה רואה מי זאת ישראל באמת. ולא רואה אותנו כאויב הפחדן שיוצא למלחמה ומפסיד, אלא כאויב שאם עושים פעולות קיצוניות נגדו הוא מחזיר עין תחת עין, שן תחת שן. אני מדבר אפילו על חיסולו של נסראללה.
ולישראל היו 101 הזדמנויות לחסל אותו.
מה תאמין לי מה אתה מדבר כמו ילד קטן כוס עמק אני קורא פה את התגובות ונקרע מצחוק נגיד ההינו מחסלים ראשי ארגון כמו נסראללה משהוא שישראל אוליי יכולה לעשות ואוליי לא מאיפה אתה יודע וגם אם ההינו מתחילים לחסל אתה חושב שחיזבלה לא היה יורה טילים על ישראל וגם אם הוא יהיה יורה ישראל לא היתה עושה כלום ?? אז אתה רואה בעצם שבכל מקרה היתה קוראת מלחמה גם התגובה שלך
ישן 04-08-07, 21:54   #24
look
חבר פעיל

הסמל האישי שלlook

ברירת מחדל ...

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dror
מה תאמין לי מה אתה מדבר כמו ילד קטן כוס עמק אני קורא פה את התגובות ונקרע מצחוק נגיד ההינו מחסלים ראשי ארגון כמו נסראללה משהוא שישראל אוליי יכולה לעשות ואוליי לא מאיפה אתה יודע וגם אם ההינו מתחילים לחסל אתה חושב שחיזבלה לא היה יורה טילים על ישראל וגם אם הוא יהיה יורה ישראל לא היתה עושה כלום ?? אז אתה רואה בעצם שבכל מקרה היתה קוראת מלחמה גם התגובה שלך
חיזבאללה ירה טילים עוד הרבה לפני על ישראל על קרית שמונה וגם לזמן מה על חיפה וישראל לא עשתה כלום. רק חטיפת החילים הייתה הקש ששבר את גב הגמל. חמאס יורה עלינו טילים כל הזמן, ואנחנו לא יוצאים בצלחמה בעזה. רק מבצעים תכופים ובמקרה של ירי אינטנסיבי יותר אז מבצע גדול.

ורגע, בוא נראה משהו, המלחמה עזרה להחזרת החטופים ? לא
המלחמה העלתה את הנשגבות של ישראל בפני מדינות ערב או אפילו רק בפני חיבאללה ? לא
המלחמה העלתה את אהדת ישראל בעולם ? לא, ואפילו עשתה את המצב גרוע יותר.

תבדוק עובדות לפני שאתה פותח ת'פה עלי.
look מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה