|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() southpark
נשואים פלוס |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() נשואים פלוס
אריזה משפחתית פשוט קלאססיקות מהיותר חדשים: american dad חברים
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() נישואים פלוס
![]()
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() סאותפארק וחברים חבל לכם על הזמן
![]() |
#25 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() טירוף בבית!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() הכי אהובים עלי מכל זה נישואים פלוס במקום הראשון והנסיך המדליק מבל אייר במקום השני.
בהמשך הרשימה רבים וטובים וחלקם ישנים, סיינפלד, חברים, מופע שנות ה-70, מלך השכונה, אריזה משפחתית, כולם אוהבים את ריימונד, הצלצול הגואל, אבא יש רק שתיים, אבא חורג אימא חורגת, צער גידול בנות, שלושה בדירה אחת, הכל נשאר במשפחה, איי לוב לוסי, ומהלא אמריקאיות אהבתי את המלון של פולטי (קומדיה בריטית). טוב זה מספיק לבנתיים אם לא היה עכשיו 2 בלילה הייתי נזכר בעוד סדרות שאהבתי.
![]() |
#28 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() סיינפלד וחברים זה מה שאני רואה עכשיו בעיקר, אבל אם היו משדרים את רוב מה שאמרתם פה הייתי גם רואה..
![]() |
#30 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ניסואים פלוס
אריזה משפחתית הצלצול הגואל ויש עוד כמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שנות ה70
אבא אמריקאי סימפסון נשואים פלוס אריזה משפחתית (חבל שכבר לא משודרת) סאו'תפארק אבא חורג אמא חורגת צער גידול בנות!!!! (ג'ואי אחד השקנים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
הושעה
|
![]() הצלצול הגואל סדרה די צולעת לפעמים...
אבל הכתה החדשה זו הקומדיה הגרועה ביותר שראיתי בחיים שלי!!! אני לא מבין למה אנשים טרחו לבזבז על זה סרט צילום!
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
ועכשיו אני יכול להכניס חלק מהשאלה..אני לא מבין למה אנשים טרחו לבזבז על זה סרט צילום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
הושעה
|
![]() חחח איזה משפחתית, אבא חורג וצער גידול אני מכיר כל פרק בעל פה כבר...
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
של איזה סנאי ושאל..הדבר הזה עשוי מעץ?! LOL ענק. וגם כשהוא חיקה את פופאי וכל השטויות האלה.. הפרק שהכי אהבתי זה שג'סי עשה קאמבק עם הלהקה ג'סי וקוצרים...עם הביצ' בוייס ![]() היו קטעים ממש מצחיקים.. וגם שדיג'יי עברה לתיכון ואנשים צחקו עליה. מישל הכי קרעה אותי מצחוק P: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
הושעה
|
![]() די ג'יי עיצבנה אותי כל הזמן... הכי אהבתי את הקטע שדני, ג'ואי וג'סי הלכו לחנות הצעצועים לקנות את הסופר מבצר הזה או איך שלא קראו לזה ופיצצו אותם מכות שמה חחח... אהבתי גם שג'סי העלה את המכונית של המנהל לגג.
![]() |
#37 |
|
![]() קצת נוסטלגייה צער גידול בנות:
http://youtube.com/watch?v=UaQtMwZ6Jr8 אריזה משפחתית: http://youtube.com/watch?v=8dHvzYyJOws אבא חורג ואמא חורגת: http://youtube.com/watch?v=0PkmbnntLFU פשוט ענק וחבל שכבר לא משדרים את זה.. ערוץ הילדים נהיה ערוץ חלש ביותר.__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() דיג'יי סתם כונפה P:
חחח זוכר את הפרק שמר.טאנר רב עם רבקה כי הוא קינא בא שקיבלה העלאה בדרגה בערוץ :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#40 |
|