|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה אבל כבר כמעט הלשינו עליי שרבתי עם מישו אז לא כדאי אני רוצה ללכת לצבא נקי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אל תתייחס,אבל אל תתן לו לעבור גבולות,תן לו מבט הוא לא מבין?! תצטרך להפעיל כוח...
![]()
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תצא לכיוון שיש בו הרבה אנשים ותגיד:
"ואו ואו ואו!!!! גסר אמרתי לך שאני לא נמשך לזה, תעזוב אותי"
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() הוא נותן לך כאפות? 0_o
כנס באמאמא שלו מי הוא שיגע בך בכלל אם היית מתאמן במכון שלי אני הייתי מכסח לו ת'תחת במקומך אם אתה לא יכול עליו תביא חבר סוס שיזרוק לו איזה מילה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה פעם קרה, כי אני לא גדול במיוחד אבל אני מתאמן רציני, ופעם אחת עשיתי טי בר חופשי אחד המאמנים ועוד מתאמן התחילו להסתלבט עליי ואמרו "קודם תעשה תא זה במכונה ושתיהיה ברמה גבוהה תעשה" וכל מיני וזה ככה נמשך שעשיתי משקלים יחסית גבוהים עד שיום אחד פתחתי ת'פה אמרתי שידחפו את העצות שלהם לתחת ושיסתמו ת'פה, האמת זה לא עזר ורק אחרי שאחד רציני שאני מיודד איתו אמר להם לרדת ממני הם הפסיקו.
אגב זה הזכיר לי שהבוס שלי שהוא איזה פישר קטן שאח שלו בעל המקום ובגלל זה הוא קיבל את העבודה, כל הזמן צעק עליי וצ'יפח אותי , עד שיום אחד אמרתי לו "גבר שמע תתייחס אליי בכבוד אני לא חבר שלך ותוריד את הידיים שלך ממני",כמובן שהוא פיטר אותי אחרי זה אבל לפעמים צריך לשמור על הכבוד שלך(ואני לא איזה בחור של כבוד שכל מילה שאומרים לו את מנפח את החזה אבל לפעמים פשוט אין ברירה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח אחי באמצע המכון תצעק לו "קח תחמישים שקל שלך אנלא רוצה להתקלח איתך!!"
:d |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקקקקקקקקק חחח אני בוכהה פההההה יוו חחחחחחחחחח!! חחחחחחחחחחח קח אלף מוניטינים באמא שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח ובהקשר לפוסט: מספיק להיות ילדי כאפות ושמרו על הכבוד שלכם
![]() |
![]() |
#32 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() מה אתה רציני? הוא אשכרה יורד עליך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח איזה קטעים עם המאמן שלי... אימון קודם עשיתי דדליפט, הוא רואה את זה, אומר:
"אל תעשה תרגיל הזה, זה תרגיל שדורש טכניקה." אה, ולי אין טכניקה אז אסור לי לעשות את התרגיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע כמו מצב של דאמבל לראש
![]()
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() א. אז הוא אומר לך משהו זה לא הופך אותך לכזה, פשוט תתעלם ממנו
הוא לא קיים מעכשיו ב. תבדוק עם מנהלים אחרים או באנונימיות בטלפון (תעשה חסום) באיזה שעות הוא עובד אם בכל זאת מפריע לך תשדל לבוא זמן אחר ג. הוא יורד על כולם או רק עליך? ד. אם אתה רוצה אתה יכול לרדת עליו חזרה, אבל חבל לרדת לרמה שלו, שהוא יבין שהוא על הין שלך (ובאמת על הזין שלך, לא שאתה מנסה להראות שזהוא על הזין שלך) הוא יפסיק זה הכי פשוט והכי חכם, בלי פוזות אם בכל זאת יפריע לך אפשר להחזיר לו שהוא לא יבין מאיפה זה הגיע לו, תאמין לי
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחח ביום שהיו עושים לי את זה...
תגיד לו יום אחד שיבוא להיות ספוטר איתך בסקוואט נגיד ואז תדפוק חליקה, בוא נגיד שתשבית אותו לאיזה חצי שנה מהמכון שלך =]
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() קח אותו הצידה בנימוס, תפוס דאמבל של 20 קילו או יותר ואז תסביר לו שאתה רוצה לעשות את התרגיל
flying dumbell ..תעיף את הדאמבל לראש שלו ואיך שהוא נופל לרצפה מדמם מהמוח תשתין עליו ותיכנס חזרה למכון.
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שהוא עושה סקוואטים. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() הוא בטח סתם צוחק איתך
פשוט לך אליוותגיד לו שזה מעצבן כבר שהוא כל הזמן יורד עליך ונותן לך כאפות וזהו הוא פשוט יפסיק כי רוב הסיכויים שסתם ניסה לצחוק איתך וחשב שזה בסדר מבחינתך נ.ב. מה זה כולם פה מרביצים למאמנים שלהם? המאמנים שלכם כוסיות?