|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בציטוט שלקחת מהודעה אחרת שלי ,לא תקפתי אף אחד אישית ,אלא פרקתי את התיסכול שלי כלפי המצב של פיתוח הגוף בארץ צריכה לקום אלטרנטיבה.
![]() |
![]() |
#22 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
פעם מזמן (אני לא יודע עד כמה נכון הדבר לכן אל תתפסו אותי במילה ) משהוא סיפר לי שיש לאשר הסכם חוזה עם האיגוד העולמי לכל החיים ולא ניתן לפטר אותו . עד כמה זה מדוייק אני לא יודע באמת . ארבל לא תקפת אף אחד אך השתמשת בשפה קצת קשה וחריפה זה הכל . או קיי בוא נסגור את הדיון הזה עכשיו כאן . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() או הו יש לי הרבה מה להגיד, כמו תמיד...
![]() קודם כל, בואו נסכם במילה את אתמול. אחרי שמורידים את המסגרת והביזיון וכל החרא שהח'ברה אכלו שם, ניתן בהחלט לומר שראינו על הבמה לפחות ארבעה ספורטאים ברמה נפלאה, ובצדק הארבעה דורגו במקומות הראשונים: ספיר, יוסי כהן, מישל ואבנעים. אלה באדי בילדרים שמה שמשותף ונהדר לכולם זה שהם כל הזמן משתפרים ועולים - לא מסתפקים ברמה שכבר הגיעו אליה, למרות שכבר אז נראו נפלא. זה מהות הבאדי בילדינג, ולפחות מהתמונות ניתן להתרשם מאוד. מניסיוני אני יודע שבמציאות זה אפילו הרבה יותר מרשים. לגבי השיפוט, לא הייתי כך שקשה להגיד, אבל ניכר שספיר, עם הניסיון העצום שלו, היה יותר יבש ממישל ועדיף עליו ברגליים - ועל זה יש הרבה ניקוד. נכון שמישל יותר "מפלצת" ויותר מרשים - אולם בבואם של השופטים לנקד באים בחשבון אלמנטים שפחות ניכרים בעין בלתי מזויינת. לספיר יש רגליים נדירות, ופרופורציות חסרות תקדים - הוא פשוט באדיבילדר שקרוב לשלמות, וקשה להתחרות עם זה. שוב, מחוץ לתחרות אני מניח שגם מישל וגם יוסי יזכו ליותר מבטי הערצה, אבל על הבמה החוקים אחרים. ואני עוד פעם מסייג, לא הייתי ולא ראיתי מקרוב, כך שהתרשמותי רק מתמונות ולכן קחו אותה בפרופורציות. לגבי אלי. אמרתי כבר ואני שב ומדגיש: עדיפה כנות פתיחות וגם בוטות על ממלכתיות מאוסה ומעושה של אנשים שלא אומרים כלום. אלי אומר את אשר על ליבו וזה דבר חיובי. אם הייתי דובר שלו, סביר שההודעה הזו הייתה משוכתבת ונראית אחרת, אך המסר היה זהה. מה לעשות שאין לידו איש תקשורות מנוסה, ואז ההודעות עוברות ישירות - בלי פילטרים. לפעמים זה צורם, אבל שוב: זה עדיף. אני פשוט מאמין לאיש הזה, ואי אפשר שלא להעריך אותו. תקוותי שגל השמועות לגבי הקלקולים בנאבא יתברר כבלוף, והאיגוד רק יתעצם ויגדל. ההצהרה החדשה של אלי על הגדלת הפרסים רק מעודדת אותי לצאת מהצרות שלי עכשיו ולהשקיע באוף סיזן משוגע לגמרי כדי להגיע מאוד מאוד מוכן למר ישראל בשנה הבאה. אלי כל מה שיש לי לאחל לך זה רק שתמשיך שתמשיך שתמשיך! יואב. מה פתאום אתה מוריד את הטייטל? אז כמה אנשים נפגעו, שייקחו פנדל. כתב, התפקיד שלו זה לשים מראה מול המסוקר, לכתוב גם דברים פחות מחמיאים. אתה לא ממש כתב ואתה לא ממש כסחן, אז אם למרות הכל יש כמה אנשים שחושבים שלא מתאים להם, הם חייבים ללמוד לחיות עם זה. אם תמיד יכתבו רק דבש וטוב יהיה לנו נורא משעמם. אולי אני לא ממש דוגמא, כי ככתב ידיעות תקשורת הייתי רשע על גבול הסאדיזם, אבל אני גאה לומר שהייתי גם הוגן - ובסופו של דבר אנשים לומדים להעריך זאת. טוב, אולי חוץ מראש עיריית טבריה הנוכחי שאיים על אנשים שמי שיבוא לחתונה שלי יהיה לו עסק איתו - (לא שזה עזר לו, כל העולם ואשתו היו אצלי) אבל הרוב מבינים שעיתונאי גם מעביר ביקורת. תחזיר את הטייטל, הרווחת אותו בכבוד. לגבי ארבל. חחח ![]() אני אוהב את היציאות שלו, זה בסדר גמור שהוא מדבר כמו שמדברים בשכונה ולא מתייפה לנו כאן ומשחק אותה עאלק מנהל חכמולוג. הבנאדם מתנסח יפה מאוד, ומדבר לעניין. בסדר גמור שהוא מעביר ביקורת, או שב ומדגיש את ההברות ז - י - ן - בכל הודעה שניה, הבנאדם מוסיף צבע לפורום. וחוץ מזה הוא איש מעמיק ורציני שאוהב ומבין בספורט, ככה שתמיד נעים לקרוא אותו. וזה למרות שהוא כל הזמן מתווכח איתי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() יואב אמרתה שאתה יודע למי צריך לשלוח עצומה על המצב הזה
אז אני מציע שתפתח פוסט באנגלית כמובן ושאנשים מכובדים (ולא חסר פה כאלה) יתנו את דעתם לגביי מה שקורה בifbb אני אישית רציתי להתחרות השנה אבל קרה מה שקרה ואני לא במצב לתחרות בכל מקרה תחשוב על זה כי עם אנחנו לא נפעל אף אחד אחר לא יפעל! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() יואב, אתה תמיד היית ותשאר כתב השרירים שלנו, ככה שכרגע הכותרת תשאר, אלא אם אתה באמת רוצה שאני יוריד לך את הכותרת, לדעתי אתה חלק חשוב במערכת ואין שום סיבה להוריד לך את הכותרת.
המכתב של אלי קצת ישיר , ואני חושב שאפשר לתבוע אותו על דיבה (אני מקווה שלא..) ואני מקווה שבאמת הוא יצליח להרים את התחום בארץ, סה"כ אם זה יצבור תאוצה הרבה מאוד חברות יכנסו כספונסריות והתחום יכול לזנק בארץ, כי פוטנציאל לא חסר, כל היוזמה של אלי מבורכת מאוד, ד"א אם אינני טועה התמונות שפורסמו בכתבה פורסמו בפורום בלבד (או שאני טועה?) מה שאור שאלי כן מבקר כאן מדי פעם? , אתה מוזמן להירשם ולהגיב , אני בטוח שזו תיהיה במה מעולה עבורך. בהצלחה לכולם . |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() יאללה אלי האנה אנחנו יודעים שאתה מבקר פה וצופה פה !!!
![]() קבלתה רושם לא נכון מישראלבודי, אנשים פה מעריכים אותך ומעריצים אותך מאוד! בניהם אני! לדעתי יהיה נהדר להביא את אלי לשרשור המקצוענים שמתארחים אצלנו בפורום ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() תכלס,אלי בנאדם גדול
![]() |
#28 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
אין פה עילה לדיבה - כי אלי יכול להוכיח כל מילה שהוא כתב ולעמוד מאחוריה. זה מקרה קלאסי שעונה לתיאור "אמת דיברתי", לא צריך אפילו להעלות סעיף הגנה של "תום לב" (שזה טיעון חלש בהרבה אך גם כן לגיטימי), זה תיק פשוט וחד וחלק. אני מניח שפרי'ג יודע את זה ולכן אין לו הרבה מה לעשות.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
יואב טל
|
![]() הרבה פעמים גיל מקבל שיחות טלפון ומפגשים קשים מאנשים שלא שמחים לקרוא את מה שאני כותב ובגלל התואר שלי הם רואים את גיל כאחראי ישיר ובאים אליו בטענות ואף באיומים .
מעשית אני לא הולך להיפך אני הולך להגביר משמעותית את הפעילות שלי כאן . הסיבה היא שאני רוצה להיות יותר נוקב ויותר מעלה את הדברים לפני השטח . אני יודע הרבה מאוד סודות ויש לי גם מקורות חותכות להרבה דברים בענף אך בגלל שאני איש הנהלה באתר שמייצג את האתר מהצד האחר , אנשים רואים את גיל ככתובת להתלונן עליי . אני יודע מי אני ואני יודע טוב מה אני שווה , אני מחפש צניעות ושקט . גיל הוא חבר נפש שלי והוא שותף להרבה סודות ולהיפך . לא צריך תארים ,מיצידי תורידו לי גם את המוניטין לגמרי . אני כאן ואני ישאר כאן לעוד הרבה מאוד זמן ב"ה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
כמו שצריך אחי,אנחנו אוהבים את סגנון הכתיבה שלך,אם אתה כותב משהו אנחנו יודעים שזה אובייקטיבי ונכון,מצפה להרבה כתבות וראיונות ממך בעתיד.
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואנשים צריכים בסופו של דבר לקבל את זה אני חושב ![]() טענות?שידברו שידברווווווווו שיגידו מה שירצו (שיר של אבי ביטר) ובן אדם שיאיים על גילי שלנו אני ועומר נחתוך אותו כמו דג. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לא צריך לחתוך כמו דג בן אדם שכבר דפקתי כמו שניצל.
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
הושעה
|
![]() תאכלס, אני מסכים עם כל מילה של אלי - אשר פריג' פשוט בדיחה מהלכת - הוא והאיגוד שלו!
מה זה היה אמור להיות לעזאזל??? טוב שלא עשו את התחרות בחנייה של קניון "אחים ישראל"... שם לפחות יש תאורה...
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה מאוד איכזב אותי לגביו כי באמת הערצתי אותו על הכבוד שהוא הביא למדינה אבל בעיקבות אותם דברים אני כבר לא מעריך אותו לפחות לא כמו פעם אבל זה רק אני דרך אגב ניסתי ליתפוס אותך במסנגדר לא הצלחתי רציתי לישלוח לך כמה תמונות שלי שתיתן לי דעה מה לשפר וכו טוב נו היזדמנות אחרת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב עומר
אתה קרוב משפחה של עוזי לנדאו ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() יואב טל אחי אתה צודק בכל מילה שאמרת , אתה האחד שאני מאוד מאוד מאוד מעריך בספורט הזה
![]() ![]() גלעד וארבל אתם תותחים אחים שלי ![]() ![]() ![]() אם אני אתחרה באחד הימים , זה יהיה רק אצלך בנאבבא , רק תתן פרס כספי לצעירים חח ![]()
![]() |
#39 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() יואב טל, ניגרי ענק וגלעד : מילים כדורבנות !
לגבי אלי האנה, יש לו אומץ. כל הכבוד לו על האומץ וההשקעה בספורט הזה. אך באמת מה שהוא כתב על פורום ישראלבודי באתר שלו היה תת רמה, בעיקר ההתבטאויות ברמה הנמוכה בטירוף הורידו לי את הכבוד ממנו. בעיקר על כך שהוא אדם מבוגר ובוגר אשר בחר להתגונן בצורה מגעילה. יש דרכים לגונן ולתקוף אך לא בצורה ירודה וילדותית כאילו גם הוא בן 13.
![]() |
#40 |
יואב טל
|
![]() אל תצפו מאיש להתנהג כפי שרציתם ממנו שינהג עקב מעמדו או הישגיו , ולדעתי התנהגותו של כזה או אחר לא מעלה או מורידה מערכו .
הייחודיות של אלי , שהוא ישיר , אמיתי וכנה , בלי פוזות , בלי דאווינים , ישר ולעיניין , אם יש לו "בטן מלאה" על מישהו אז הוא יגיד את דעתו ויש לו את הבמה והלגיטימצייה לעשות כן . למה לצפות מאדם שנפגע כל כך הרבה פעמים מי משהו אחר לנהוג בממלכתיות רק בגלל תפקידו . אלי הוציא את האמת לאור , והגיע הזמן שאנשים שמוערבים בספורט ידעו גם הם את האמת . לתחרות של יום שבת אפשר לכנות "מישל טורני , והילדים הקטנים של מישל " . ללא ספק מישל היה צריך ללכת הבייתה עם הגביע של המקום הראשון . לדעתי ולתקוותי אני מאוד מקווה שמישל יעבור לאיגוד של אלי שם ינהגו בו בכבוד הראוי שמגיע לו באמת לדעתי נכון להיום מישל הוא היחידי שיכול לעמוד בכבוד מול אלון צוקרמן . אני כולי תקווה שבקרוב מאוד אכתוב עליו כרטיס ביקור . |
![]() |
![]() |