ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-07-07, 19:48   #1
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

כל הכבוד אחי!
מוניטין!
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-07, 23:55   #2
ahtung
חבר פעיל

הסמל האישי שלahtung

פאק לי פריסט פשוט דוגמא מושלמת,פשוט מדהים השינוי בין האוף סיזן לתחרות.
ישן 23-07-07, 18:31   #3
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

דוגמנות לא דורשת מסת שריר יותר מידי מעל הממוצע, אבל אכן מומלץ קצת גופה, פרופורציות נכונות ואסטטיקה, אתה צריך לנסות ולהגדיל כמה שיותר את הlbm (מסת הגוף הרזה).
כלומר אתה צודק כמה שיותר לעלות במסת שריר ולא בשומן, לצערנו בעלייה במסה אי איפשר שלא להשמין בצורה כזאת או אחרת, כשאתה בתקופת המסה אתה תעלה גם במסת שריר וגם בשומן משמירה על מאזן קלורי חיובי, כמובן שבחיטוב ומאזן קלורי שלילי אתה גם תרד במסת שריר וגם בשומן, שני הדברים האלה הולכים יד ביד.
גנטיקה ותזונה נכונה בכל השלבים האלה (אפשרות להעזר בבעל מקצוע) יביאו לך את התוצאות הטובות ביותר שתוכל להשיג.
עוד אופציה היא לקחת פסק זמן של מס' חודשים מעסקי הדוגמות, להתחיל להפציץ במשקולות ובתפריט עתיר קלוריות, לעלות במספר קטן של חודשים כמה שיותר במסת שריר, לאחר מכן לקלף את הקליפה (שומן) שצברת לאורך הדרך. ולחזור שרירי יותר וחטוב יותר לעבודת הדוגמנות שלך.
ואחרי שאתה עושה את ומשיג לך גם כמה חברות דוגמניות אל תשכח את האנשים הקטנים שעזרו לך לאורך הדרך, ותזרוק לנו איזה משו.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-07, 19:11   #4
tuberosity
מושעה

כללי:: steroid user
עוסק ב:: injector

ניגרי ענק, ראיתי תמונות שלך באתר וגם ראיתי אותך מתחרה שנה שעברה ואני מוכרח לומר שבשביל טיבעי אתה אחד הגדולים, אכן מרשים וכל הכבוד על הנחישות לא להתפטות לסמי ספורט... בכל מקרה אני אישית לא דוגל בטיבעיות בקרב מפתחי גוף כי זה בסופו של דבר כשמגיעים לרמה מסוימת (של תחרותיות) חלק בלתי נפרד מהספורט ...
ואני חיב שלא להסכים עם כל הקטע של האופ סיזן... מתחרה מקצועי בעל נסיון וידע יעדיף להישאר כמה שיותר נקי במשך השנה ... במיוחד כזה שמתשמש בסטרואידים אנאבוליים (ארומיטציה היא פי כמה וכמה יותר קשה ככל שיש לך יותר שומן)... כל אחד והשיטה שלו בסופו של דבר, אבל ההצעה הכי טובה לכל המתחרים ובכלל דרך חינוך בעלי פוטנצאיל להיות מתחרים היא על ידי מסירות ומסירות פירושה לאכול לפי תפריט מסודר במשך השנה ורצוי תפריט של מכין מקצועי כגון דודי ששון למשל...
עליך לנסות להישאר כמה שיותר נקי בכדי גם להפסיד כמה שפחות שריר בזמן החיטוב, ככל שתהיה שמן יותר יהיה לך יותר קשה להתחטב ויקח לך גם יותר זמן, ולהיות על מאזן שלילי לאורך זמן זו קטסטרופה, לך במיוחד היתי ממליץ ללכת על מסה נקיה בלי להפסיד שום ארוחה ושום אימון ,מכיון שאתה טיבעי וכשאתה עוד טיבעי אז בחיטוב (ברוב המיקרים) הקורטיזול יחגוג אחי.
אל תבין לא נכון, אני לא שולל את השיטה שאתה דוגל בה אבל אני מעריך יותר את השיטה השניה של עליה נקיה מהסיבה שצינתי למעלה.ואני גם לא מסכים איתך על זה שאין התקדמות בלי להשמין.
בסופו של דבר יש אנשים כגון לי פריסט (אחד מפתחי הגוף הכי מרשימים בהיסטוריה לפי דעתי) שאין להם בכלל בעיה להתחטב מהר, הוא ידוע בזה, אבל ההצעה לקהל הרחב תהיה לא להגזים ולא לעלות מ15% כל האופ סיזן, זה גם הרבה יותר בריא, ובספורט שלנו מי כמוך (מתחרה) יודע שזה ספורט שהוא ממש נזק בריאותי...
tuberosity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-07, 19:13   #5
Kachok
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tuberosity
ניגרי ענק, ראיתי תמונות שלך באתר וגם ראיתי אותך מתחרה שנה שעברה ואני מוכרח לומר שבשביל טיבעי אתה אחד הגדולים, אכן מרשים וכל הכבוד על הנחישות לא להתפטות לסמי ספורט... בכל מקרה אני אישית לא דוגל בטיבעיות בקרב מפתחי גוף כי זה בסופו של דבר כשמגיעים לרמה מסוימת (של תחרותיות) חלק בלתי נפרד מהספורט ...
ואני חיב שלא להסכים עם כל הקטע של האופ סיזן... מתחרה מקצועי בעל נסיון וידע יעדיף להישאר כמה שיותר נקי במשך השנה ... במיוחד כזה שמתשמש בסטרואידים אנאבוליים (ארומיטציה היא פי כמה וכמה יותר קשה ככל שיש לך יותר שומן)... כל אחד והשיטה שלו בסופו של דבר, אבל ההצעה הכי טובה לכל המתחרים ובכלל דרך חינוך בעלי פוטנצאיל להיות מתחרים היא על ידי מסירות ומסירות פירושה לאכול לפי תפריט מסודר במשך השנה ורצוי תפריט של מכין מקצועי כגון דודי ששון למשל...
עליך לנסות להישאר כמה שיותר נקי בכדי גם להפסיד כמה שפחות שריר בזמן החיטוב, ככל שתהיה שמן יותר יהיה לך יותר קשה להתחטב ויקח לך גם יותר זמן, ולהיות על מאזן שלילי לאורך זמן זו קטסטרופה, לך במיוחד היתי מנסה ללכת על מסה נקיה בלי להפסיק שום ארוחה ושום אימון ,מכיון שאתה טיבעי וכשאתה עוד טיבעי אז בחיטוב (ברוב המיקרים) הקורטיזול יחגוג אחי.
אל תבין לא נכון, אני לא שולל את השיטה שאתה דוגל בה אבל אני מעריך יותר את השיטה השניה של עליה נקיה מהסיבה שצינתי למעלה.ואני גם לא מסכים איתך על זה שאין התקדמות בלי להשמין.
בסופו של דבר יש אנשים כגון לי פריסט (אחד מפתחי הגוף הכי מרשימים בהיסטוריה לפי דעתי) שאין להם בכלל בעיה להתחטב מהר, הוא ידוע בזה, אבל ההצעה לקהל הרחב תהיה לא להגזים ולא לעלות מ15% כל האופ סיזן, זה גם הרבה יותר בריא, ובספורט שלנו מי כמוך (מתחרה) יודע שזה ספורט שהוא ממש נזק בריאותי...

טוב אחי

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-07, 19:19   #6
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
עליך לנסות להישאר כמה שיותר נקי בכדי גם להפסיד כמה שפחות שריר בזמן החיטוב, ככל שתהיה שמן יותר יהיה לך יותר קשה להתחטב ויקח לך גם יותר זמן, ולהיות על מאזן שלילי לאורך זמן זו קטסטרופה, לך במיוחד היתי ממליץ ללכת על מסה נקיה בלי להפסיד שום ארוחה ושום אימון ,מכיון שאתה טיבעי וכשאתה עוד טיבעי אז בחיטוב (ברוב המיקרים) הקורטיזול יחגוג אחי.

לא סתרת ממש את מה שאני אומר.
שוב, אני דוגל בעליה מלוכלכת אבל לא הכוונה שלי להגיע הרבה מעל 20 אחוז.
דיברתי על 17 פלוס מינוס.
אני מסביר לך שיש כאן אנשים שחושבים שאפשר להיות כל השנה על 8 אחוז.
הם רוצים ריבועים בבטן ופנים מתוחות, וזה לא הולך ביחד עם אוף סיזן אמיתי.
אגב, בחיטוב מושכל של 4 חודשים, ניתן לשמור על רוב מאסת השריר.
אגב, תודה על הפרגון.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-07, 19:24   #7
tuberosity
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
לא סתרת ממש את מה שאני אומר.
שוב, אני דוגל בעליה מלוכלכת אבל לא הכוונה שלי להגיע הרבה מעל 20 אחוז.
דיברתי על 17 פלוס מינוס.
אני מסביר לך שיש כאן אנשים שחושבים שאפשר להיות כל השנה על 8 אחוז.
הם רוצים ריבועים בבטן ופנים מתוחות, וזה לא הולך ביחד עם אוף סיזן אמיתי.
אגב, בחיטוב מושכל של 4 חודשים, ניתן לשמור על רוב מאסת השריר.
אגב, תודה על הפרגון.
מסכים איתך ב100%
בהצלחה בתחרות הבאה אגב
ישן 23-07-07, 19:15   #8
tuberosity
מושעה

לא הבנתי... יש לך בעיה או משהו כזה?
ישן 23-07-07, 19:17   #9
Kachok

הסמל האישי שלKachok

אני לא אגיד שכל ההודעה בולשיט אבל היא מלאה בניגודים,מצד אחד אתה אומר שאתה תומך בחומרים,אבל מצד שני טוב שניגרי הוא טבעי
מצד אחד אתה מפסיד שריר בחיטוב אבל מצד שני לצבור כמה שפחות מאסה במאסה..
וכבר העובדה שאתה אומר שעליה נקיה כביכול טובה ותר היא שגויה

כבר הסבירו לך ששום עליה נקייה לא תשתווה לעליה מלוכלכת אך עם חיטוב אח"כ

ישן 23-07-07, 19:23   #10
tuberosity
מושעה

חחחחחחחח אתה מחפש אצלי טעויות ילד? קאצ'וק...
אני בכלל לא כתבתי לך...
אני אומר שאני לא דוגל בטיבעיות בספורט אך אין זו סיבה בשביל לא להעריך את התוצאות שניגרי ענק הגיע אליהן, מגיע לו כבוד, בכך שהוא לא מפנה עורף לעקרונות שלו עצמו ומתחיל "להזריק בתחת" בשביל להצליח להתחרות נגד מתחרים אחרים.

ציטוט ממך אם תרשה

מזה השטויות האלה? אני אומר שאני בעד לצבור כמה שיותר שריר עם כמה שפחות שומן (עליה נקיה).
ומי אתה שתחליט שעליה נקיה היא שגויה?, אמרתי שלכל אחד יש דרך אחרת, ואמרתי את דעתי ואת השיטה בה אני דוגל, אני לא מנסה למשוך את תצומת ליבך או לזכות בהסכמתך כי אתה לא מענין אותי.
ומי הסביר לי?... למה אתה חושב שמי שהסביר לי יודע יותר ממני? או בעל נסיון יותר רב ממני?
... אני נשאר על דעתי כי זה מה שעובד בשבילי הכי טוב... והצגתי את דעתי פה, זו דמקורטיה לא?
אין לך זכות לצטט את ההודעה שלי ולפנות אלי בזלזול
ישן 23-07-07, 19:30   #11
Kachok

הסמל האישי שלKachok

ציטוט:
חחחחחחחח אתה מחפש אצלי טעויות ילד?
אני בכלל לא כתבתי לך...
אני אומר שאני לא דוגל בטיבעיות בספורט אך אין זו סיבה בשביל לא להעריך את התוצאות שניגרי ענק הגיע אליהן, מגיע לו כבוד, בכך שהוא לא מפנה עורף לעקרונות שלו עצמו ומתחיל "להזריק בתחת" בשביל להצליח להתחרות נגד מתחרים אחרים.

ציטוט ממך אם תרשה

מזה השטויות האלה? אני אומר שאני בעד לצבור כמה שיותר שריר עם כמה שפחות שומן (עליה נקיה).
ומי אתה שתחליט שעליה נקיה היא שגויה?, אמרתי שלכל אחד יש דרך אחרת, ואמרתי את דעתי ואת השיטה בה אני דוגל, אני לא מנסה למשוך את תצומת ליבך או לזכות בהסכמתך כי אתה לא מענין אותי.
ומי הסביר לי?... למה אתה חושב שמי שהסביר לי יודע יותר ממני? או בעל נסיון יותר רב ממני?
... אני נשאר על דעתי כי זה מה שעובד בשבילי הכי טוב... והצגתי את דעתי פה, זו דמקורטיה לא?
אין לך זכות לצטט את ההודעה שלי ולפנות אלי בזלזול
ווווווואאאאאאאאאאאהאאאאאאאאא
אחי תשתה כוס מים קרים,אני לא באתי חס וחלילה להוריד ממך או משהו,אני לא מבין מה אתה מתנפל
זו לא דרך לנהל דיון תרבותי
נתחיל מזה שבכלל לא התכוונתי להישמע מזלזל,פשוט היו משפטים שראיתי בתגובה שלך שלדעתי עמדו בניגוד אחד לשני,אתה יכול לאהוב את זה או לא,וכל עוד אתה לא מנהל פה אתה לא תגיד לי איזה הודעה יש לי זכות לצטט

מכיוון שזה פורום וכל הודעה שמתפרסמת ניתנת לקריאה ע"י כלל חברי הפורום,עליך לצפות שיחד עם תגובות חיוביות יש מצב שתקבל תגובות שליליות על הודעות שלא עולות בקנה אחד עם דעותיהם של שאר חברי הפורום

בנוגע לעליה נקיה או מלוכלכת זה כבר תלוי בכל אחד ואינדיבידואלי ,אני אישית בראש של לעלות מלוכלך ולחטב,כמובן עם הצבת גבול ל"מלוכלך",אם אתה נהנה ומסתפק מלעלות "נקי" אז שיבושם לך,זכותך,ד"ש לשגיא גרשגורן

ישן 23-07-07, 19:34   #12
Fatty
חבר פעיל

הסמל האישי שלFatty

שלח הודעה דרך ICQ אל Fatty שלח הודעה דרך MSN אל Fatty

אני אישית משמין לאללה בפנים תמיד. ושונא את זה. יש לי חברים על אחוז שומן יותר גבוה משלי (אפילו איזה 18) [אני עכשיו כבר 13-14 באמצע חיטוב] ועדיין אם אנחנו הולכים ביחד ונגיד אני והם נלבש חולצה ארוכה וגדולה, אני אראה הרבה יותר שמן. חח חפרתי לאללה

חיטוב 2007
נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22%
לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14%
לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5%

יאללה עוד קצת כוסעמק.
בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות!
Fatty מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-07, 19:36   #13
tuberosity
מושעה

חח מה שתגיד גיבור.קוצ'אק
בכל מקרה אני לא אומר להיות על 10% אלא פשוט לא לעלות ליות מ15% ... אחרת זה גם בכלל לא אסטטי
ישן 23-07-07, 19:51   #14
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
חח מה שתגיד גיבור.קוצ'אק
בכל מקרה אני לא אומר להיות על 10% אלא פשוט לא לעלות ליות מ15% ... אחרת זה גם בכלל לא אסטטי

אתה חייב אבל להבין שישנים אלמנטים ביכולת של חבר'ה כמו ג'יי לעלות בצורה נקיה יותר לאורך השנה (גנטיקה ,וכמובן האפקט הליפולי המופלא של GH) שהן משהו בלתי מושג לרוב מפתחי הגוף

כמובן חייבים לזכור את האספקט המנטלי ,לי פריסט מגיע לאחוזי שומן שהוא מגיע באוף סיזן מסיבה אחת פשוטה.הוא בוחר להגיע אליהן ,מכיוון שהוא בחור שמאוד נהנה מהאוכל שלו ,ג'יי הוא בצד הקיצוני השני של הסקאלה,הבן אדם עושה פעמיים ביום אירובי בתקופות מסה למען השם.לא כל באדיבילדר מסוגל ,או רוצה בכלל את השחיקה המנטלית שהולכת עם העליות הנקיות מאוד האלו לאורך השנה ,וכמובן עוד נקודה מעניינת ,אחרי תקופה ממושכת של אכילה "מלוכלכת " כביכול,הגוף מגיב הרבה הרבה יותר טוב לדיאטה הנקיה (זה שוק למערכת פתאום ) ,והירידה בשומן מאוד מאוד דרסטית בשבועות הראשונים .

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-07, 20:09   #15
gog
חבר פעיל

ארבל, עליות נקיות או לא, ג'יי קאטלר פשוט משתפר משנה לשנה, וזה מה שחשוב.

כמו שכולכם אמרתם, מה שחשוב בסופו של יום זה איך באדיבילדר (פרו'ס) נראה על הבמה, ולא איך הוא נראה באוף-סיזן (אהמ אהמ וורלד האריס אהמ)
ישן 23-07-07, 20:18   #16
PcGunMan
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gog

כמו שכולכם אמרתם, מה שחשוב בסופו של יום זה איך באדיבילדר (פרו'ס) נראה על הבמה, ולא איך הוא נראה באוף-סיזן (אהמ אהמ וורלד האריס אהמ)
וגם יאיר להב דוגל בעליות נקיות
PcGunMan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-07, 20:18   #17
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gog

ג'יי משתפר משנה לשנה כי הוא מכונה ,וכי הוא כנראה הבאדיבילדר היותר ממוקד בעשור האחרון.
פשוט נזיר בודהיסטי במסווה של באדיבילדר.

ישן 23-07-07, 20:27   #18
GaL-L
חבר פעיל

אני למשל בכלל לא משמין בפנים רק אם אני אגיע לאחוזים ממש גבוהים מעל 25%
GaL-L מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-07, 21:00   #19
tuberosity
מושעה

אכן חברה, אתם צודקים, לא כל אחד יגיע לתוצאות יפות מלהישאר על אחוז שומן סביר כל השנה.
אבל אם נקח בחשבון שאותו בן אדם יעשה חיטוב מתישהו נגיע למסכנה שהוא בהחרך יאבד שריר, ואני חושב שאיבוד השריר שיוצר אצלו לא יצדיק את כמות השריר העודף (מעליה מולכלכת) שהוא עלה.
ארבל חח אני רואה אתה חזק בקטע... יפה לראות שישנם אנשים שמבינים למה Gh מסוגל, אתה יודע Gh נחשב לאחד החומרים הכי טובים להשגת חיטוב מרשים.
אני פשוט לא רואה סיבה מספיק טובה בכדי לתת למותנים לעלות מ 85-90 ס"ם לאורך השנה...
ארבל אתה צודק יוצר "שוק" מסוים בגלל שהגוף היה רגיל לאספקה קלורית גבוהה נורא וגם ממקורות מזון שלא היו מבוקרים כלל...בכל אופן, ההצעה שלי באה מנסיון אישי, איני יכול לשפוט על אחרים.
אגב זכור לי ששמעתי שג'י קטלר באופן טיבעי משמין מהר... בלי קשר לאופן העליה חח אשמח אם תתקן את הידיעה הזו אצלי...
ישן 23-07-07, 21:07   #20
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ציטוט:
אכן חברה, אתם צודקים, לא כל אחד יגיע לתוצאות יפות מלהישאר על אחוז שומן סביר כל השנה.
אבל אם נקח בחשבון שאותו בן אדם יעשה חיטוב מתישהו נגיע למסכנה שהוא בהחרך יאבד שריר, ואני חושב שאיבוד השריר שיוצר אצלו לא יצדיק את כמות השריר העודף (מעליה מולכלכת) שהוא עלה.
ארבל חח אני רואה אתה חזק בקטע... יפה לראות שישנם אנשים שמבינים למה Gh מסוגל, אתה יודע Gh נחשב לאחד החומרים הכי טובים להשגת חיטוב מרשים.
אני פשוט לא רואה סיבה מספיק טובה בכדי לתת למותנים לעלות מ 85-90 ס"ם לאורך השנה...
ארבל אתה צודק יוצר "שוק" מסוים בגלל שהגוף היה רגיל לאספקה קלורית גבוהה נורא וגם ממקורות מזון שלא היו מבוקרים כלל...בכל אופן, ההצעה שלי באה מנסיון אישי, איני יכול לשפוט על אחרים.
אגב זכור לי ששמעתי שג'י קטלר באופן טיבעי משמין מהר... בלי קשר לאופן העליה חח אשמח אם תתקן את הידיעה הזו אצלי...

לג'יי יש נטיות אנדומורפיות ,רואים את זה גם במבנה שלו (ע"ע המוטן שברוחב של ג'יפ ממוצע)
ותודה על מחמאות

GH אכן אחד החומרים האיכותיים ביותר בשטח,אבל לא פשוט לעבוד איתו ,יש כל כך הרבה סברות לגבי איך כדי להישתמש בו ,שבחור בלי מספיק הבנה יכול ללכת לאיבוד ולעשות שטויות (מה שקורה המון )

תגובה