|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() את הכסף שלו הוא עושה בגלל התקשרות. את הכסף שלו הוא עושה על חשבון אחרים. ובעיקרון כל הסנגורים שכל מה שיש להם להגיד זה "יש לו מליונים" או "הוא מזיין כל היום" בטוח סובלים מבטחון עצמי נמוך.
עם צוותי צילום הכל אפשרי. הוא גדול באמת אולי מקסימום מ - 25% מזירת הגולשים. בגדול הוא סתם עוד צפונבוני שמשתוקק לתשומת לב. אגב, תבינו שלא כל אחד רודף בצע ופרסום. וזה שיש לו הרבה כסף לא אמור עורר קנאה אצל כולם. אני מעדיף להיות אנונימי ולא מליונר אבל לעשות מעצמי משהו. הוא לא באמת זמר, לא באמת דוגמן, לא באמת שחקן ולא משהו בסגנון. הוא בסך הכל עוד ילד מצפון תל אביב שרוצה לשחק אותה. לא נפריע לו. זה אנטון כותב דרך אגב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א זה נכון שהוא הולך להוציא אלבום ראפ? חח מזכיר לי את ההוא ממת לצעוק 3 שרוצה להיות ראפר לבן בפארודיה על 8 מייל XD
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני אומר לתת באן לבן אדם הבא שפותח עליו פוסט או שמזכיר את שמו
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() דאלבאיוב של שיווק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() סעמק מה מתלהבים כל כך מריבועים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() יש לי ביצים ותמיד הוא יוכל לבוא ללקק לי אותם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() למלמלמ = לואיס מייקל לא מועיל לא מזיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() הקנאה פורצת שוב אצלכם אה?
![]() |
#32 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אין לי בעיה עם הכסף שהוא עושה, שיהיה לו לבריאות.
זאת למרות שהייתי רוצה לראות קצת יותר השקעה באנשים שמגיע להם ושבאמת עובדים קשה - אבל זה העולם: כסף הולך לכסף. לואיס לא הצמיד אקדח לרקה של אף אחד ולא דרש לעצמו חוזים של מיליונים. אנשים נותנים לו, לא ייקח? מה שכן מרגיז אותי זה שהתופעה הזאת ששמה מיקל לואיס מנציחה עוד יותר את הבורות וחוסר הידע של הרחוב הפשוט - וזאת בתקופה שהמודעות דווקא הייתה צריכה לעלות - בזכות האינטרנט והתפתחות ענף תוספי המזון וחדרי הכושר. צריך להבין שהבחור דוגמן מצודד ואסתטי, וזה סבבה - אבל הוא בשום אופן לא באדי בילדר ולא צל של באדי בילדר. כשכל מיני עיתונאים מגדירים אותו כתואם שוורצנגר (נשבע לכם ששמעתי את זה) או כבעל הריבועים המרשימים בישראל - זה פשוט חרפה. כל אתיופי על הברזלים, יש לו ריבועים בבטן. מה זה ריבועים בבטן בכלל? גם לבלסר יש ריבועים בבטן ואף אחד לא עשה ממנו באדי בילדר קיבינימט. אם כבר מדברים על למי יש את הריבועים המרשימים בישראל, אז אני מפרגן דווקא ללבנה שביט. לא חבר שלי וכנראה גם נתחרה זה בזה בשנה הבאה - אבל למה שיש לו - לזה אני באמת קורה בטן מרשימה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה פה הרצון של האנשים להביא כתבה זו או אחרת או לפתוח דיון זה או אחר על מייקל לואיס.. יאלה עזבו כבר את הבן אדם!! דיי לחפור!!! הנה, תכניסו את זה טוב טוב לראש שלכם: הבן אדם מצליח יותר ממכם, עשיר יותר ממכם, מפורסם ואתם לא, יש לו מלא מעריצות = בנות, וכן, יש לו גוף לא רע בכלל שרבים בפורום היו רוצים כמוהו... בסדר?! זהו?! סיימנו?! דייייייי נמאסס כבר
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() יו לא נמאס לכם?
5 פעמים בחודש לריב את אותו ריב מטומטם ולהגיד את אותם דברים???
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אנשים יכולים לכתוב שהוא באדי בילדר ומשווים אותו לזה ולהוא .. אז מה?! זו תקשורת?! מעניין את התחת!! מה אכפת לך / לכם!!! דיי מזה משנה? כל אחד יודע מה טוב בשבילו ותפסיקו כל הזמן לפתוח דיונים על הבן אדם הזה!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אני יגיד לך במה הוא אשם? זה שהום משחק אותה בודיבילדר נתחיל בזה שהוא מוציא תכניות אימונים שטותיות מווציא שם רע לאבקות , ובכלל לבן אדם אין ידע בגרוש זה מה שמעצבן שידגמן שיעשה כסף מזה מעניין אותי אבל שלא ידבר על פיתוח גוף בכלל אם אין לו ידע בתחום זה כמו שאני יהיה מפורסם ויתחיל לפתוח תפה על דברים שאין לי מושג בהם
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נו אז כמו כל מפורסם, גם הוא מדבר שטויות.. so what?!?! אולי תגיד שהוא משפיע על הצעירים והם עכשיו יתחילו להיות מושפעים אחריו?! נו באמת!! אז מה אם הוא מדבר על פיתוח גוף! יאלה, שיילך לXXXX שגיד מה שהוא רוצה וזה הכל.... לא מאמין שבכלל מישהו מקשיב לו ואם כן, בעיה שלו.... דיי לעשות מזה ביג דיל
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() צ"י, מתקפת מוניטין על מייקל לואיס!
עכשיו בנימה קצת יותר רצינית, לא נמאס?
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |