|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב מאוד
התאורה באמת לא משהו אז בטח בתאורה אחרת היו רואים יותר טוב את החיטובים תעלה אבל תמונות יותר ברורות |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() איך בדיוק אתה קורא לעצמך שחיף? יש לך ידיים מאוד מאסיביות ואתה רחוק מלהיות שחיף.סה"כ נראה מצויין..בכל מקרה לדעתי כדאי שתשפר את הרגליים ותעלה עוד תמונות בסוף החיטוב שנוכל להגיד "וואו איזה שור" :p
אם יש לך תמונות מלפני תעלה חלק מהם שנוכל לדעת איך היית לפני. בכל מקרה בהצלחה בהמשך החיטוב!
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() נראה פצצה אחי תמשיך כך!
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחלה תסרוקת מזכיר את בוב מרלי. רק לבן דא נראה טוב !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תודה על התגובות הנה העץ הקודם שפתחתי פה,
מסוף החיטוב שעבר, בנובמבר http://www.israelbody.com/showthread.php?t=12241 בקשר למאסה הבאה, התפריט והתוכנית אימונים מוכנים כבר, אחרי המאסה שעשיתי, שהייתה בעצם הראשונה, אני כבר יודע פחות או יותר מה עובד יותר טוב על הגוף שלי, גם מבחינת תפריט וגם מבחינת צורת אימונים, אני מתכוון להתחיל אותה באמצע ספטמבר, (לסיים חיטוב בסוף אוגוסט, שבועיים ניטרלי ככה עם אימונים FBW , ואז להתחיל ת'מאסה) אני אעלה כמובן את התוכנית אימונים והתפריט, הפעם זה יהיה נקי יותר יחסית, מה גם שפברואר האזרחות נגמרת , בינתיים לפחות
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() אין ספק שלדרום אמריקאיים יש גנטיקה טובה
קה פאסה אססה?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה יד תמשיך ובהצלחה גבר!
![]() |
#28 |
|
![]() הכי חשוב תסתפר ותתגלח רק אחרי זה חיטוב
ויש לך יד עצבנית ביותר גם האמה מאוד גדולה
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() ידיים ואמות טובים מאוד!
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() ידיים טובות,בייספס בפיגור,אולי בסוף החיטוב זה יראה קצת אחרת.
בכל מקרה יש מסה טובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() מי שראה את תומר שלנו במר ישראל באמת ידע להעריך את השינויי שהוא דפק ממש מפלצת נהיה הבן אדם הזה
![]() כל הכבוד אח שלנו תמשיך ככה! תכף אוף סיזן Bitch! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() שיפור מעולה מהפעם הקודמת שראיתי תמונות שלך.
בכלל אתה עושה רושם של בחור רציני, אינטילגנט (מההודעות שלך) מבין, נחוש - שיודע מה הוא עושה - ורק על זה כבר מגיע כבוד. בהצלחה, ונתראה בתחרות...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() תודה גלעד אחי!
ניגרי תודה רבה על התגובה! ואכן נתראה בתחרות ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לא רע בכלל, בהצלחה בחיטוב
![]() |
#35 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() יפה מאוד, לא רע, נראה דווקא די מאסיבי.
בהצלחה בהמשך החיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() מדהים בן אדם!
אגב, אני גם ראיתי שאתה גולש בפורום מטאליסט... לא יודע אם אתה זוכר אותי אולי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() מסה מרשימה מאוד כל הכבוד..יש לך אחלה רוחב ולדעתי דווקא הטריספס קצת מאוחרה לא?
אגב אתה נראה על אחוז שומן הרבה יותר גבוה מ13%..אבל אני בטוח שזה בגלל שאתה כזה לבן חחח..לך לים או משהו! לסיכום נראה מעולה,נורא התרשמתי מהמסה,בהצלחה בהמשך החיטוב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() ידיים יפות מאוד אחי
לפי מה שאני רואה כתפיים צריכות שיפור וגם חזה צריך קצת נפח למרות שאני לא בטוח בגלל שהיית עם חולצה אבל גם מחולצה צריך לראות קצת נפח פעם הבאה תצטלם בלי חולצה אחי בהצלחה בחיטוב ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() חח תודה על התגובות,
זה יחסית ישן אבל, העלתי תמונות ב"דיבורים כללי" בעץ של ה"ספטום", יש תמונת יד.. אממ הטרייספס שלי, והטרפזים, הם החלקים היחידים אצלי שהם טובים, כל השאר טעון בשיפור, הכתפיים סבירות, הגב סביר, הבייספס מעאפן החזה מעאפן, הרגליים סבירות, קיצר הכל צריך שיפור, אני מודע לזה, עוד 4-5 שבועות מתחיל את המאסה, היא כבר מתוכננת ומוכנה מבחינת תוכנית אימונים ותזונה ותוספים (בינתיים טבעי ) אני אעלה שירשור בתזונה ובאימונים כשאני אתחיל עם פירוט בדיוק על הכל..
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() דיייייייייייייייייייייייייי להקפיץ ואייי מה יש לאנשים
|
![]() |
![]() |