|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8GHz; Graphics: NVIDIA 6600/X800GTO (SM 2.0); RAM: 768MB/1GB; HDD: 6GB; Internet: 256k+; Optical Drive: DVD; Software: DX9.0c with Windows XP דרישות מומלצות: CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D) Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent RAM: 1.5GB HDD: 6GB Internet: 512k+ (128k+ upstream) Optical Drive: DVD Software: DX10 with Windows Vista יש לציין שדירושת מומלצות יפעילו את המשחק במקרה הממש טוב על HIGH ובשביל להפעיל על ULTRA HIGH צריך מינימום כרטיס מסך כמו 8600/8800GTS/X/ULTRA עם מעבד חזק וזיכרון 2GB לפחות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח חשבתי זה המדברים האלה שצורחים עליך Xd
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() CORE 2 QUAD Q6600.1066MHz.s775.8MB מעבד 1650שח לוח אם סביבות 500-600 ש"ח 8800GTS 640MB GDDR3 .hdtv.2xdvi.pci-e כרטיס מסך 2.400 שח עוד 500 ש"ח על זכרון 2 ג'יגה כול שער החלקים,מערז,דיסק קשיח וכו' מעביר מהמחשב שלי ![]() קיצר 5000-6000 ש"ח ואני משחק CRYSIS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
(הירידה מתוכננת ב22 ליולי אבל זה לא פקטור על כל הארצות אני חושב..). בכל מקרה 8800GTS 640 MB הוכח כחלש יותר מה2900XT 512 החדש של ATI. כמו כן הולך לצאת עוד מעט כרטיס של ATI 2900XTX שאמור לחסל את הGTX ולהשתוות לULTRA של NVIDIA. כמו כן AMD מבטיחים כבר שנה וחצי K10 נראה אולי זה יצא עד אז ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() מגניב חשבתי שזה שתי תמונות לא אחת וץמונה ממישחק
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שמע אחי,אם לקנות בתקציב של עד 6000 שח מה הכי מומלץ ? הכוונה,מעבד,לוח,כרטיס מסך,וזכרון ?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שמע בתאחלס הכל תלוי במסך שלך כי הכרטיסי מסך החדשים תומכים ברזלוציות מטורפות ככה שמסך 17 אינץ גם אם הוא יהיה LCD לא יספק את המיטב ההתחלה הינה 19 אינץ בסידרה DX10 . הכי כדאי זה 20 או 22 אינץ ככה שצריך להתחשב בזה ולקנות מחשב בהתאם. אם יש לך איזה CRT 17-9 אינץ שכח ממנו זרוק אותו לזבל אם אתה מתכנן על מחשב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() מהרגע הראשון שראיתי את זה זיהיתי את קרייסיס.. תמונה מאוד מפורסמת
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מנהל ראשי
|
![]() על המחשב שלי הוא ירוץ נהדר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והמחשב עצמו: p4 3.0 Ghz 64 2mbox כרטיס GIGABYTE PX6200 TC 770MB בערך זכרון במהירות 667 HZ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() lol xD
CTX במסכים זה כמו לאדה במכוניות D: הכרטיס מסך שלך בקושי סוליטר מריץ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() והמסך בסדר גמור,למי בכלל איכפת ממהסך,העיקר שיהיה סביר ! דרך אגב אם אתה מבין משהו בעיניין,מה אתה עומר להחליך מעבד ולוח אם + להרכיב עליו כרטיס מסך חזק,או להשאיר את המבד הזה ולהרכיב עליו כרטיס ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם מסך זבל לא תוכל להנות מביצועי כרטיס המסך כמו שצריך. התמונה ועומק הצבע לא יהיו אותו דבר כמו באיזה LCD עם פאנל ISPS (בעצם אפילו TN במקרה של השוואה לCTX). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מחכה ל-g90 שיצא לקראת סוף השנה וגם עד אז המחירים של המרובעים ירדו בהרבה לדעתי שווה לדחות בעוד קצת. ב.מתי 2900xtx יצא?בחיי שאני שונא את ati כל כך בניתי על 2900xt שיכיל uvd ובסוף הם שיקרו והוא לא מכיל ובנוסף שהם מחריזים על תאריך השקה משוער צריך להכפיל אותו בשתיים כי לקבל את התאריך האמיתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.skypc.co.il/Product.asp?P...ff=Zap&lang=HE |
|
![]() |
![]() |