|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מכירים ת'חברים הסמרטוטים האלה
שכל הקשר שלהם לספורט הוא בלשחק כדורגל ואתם מנסים למשוך אותם לעולם הכושר . והם כל פעם דופקים אותכם כי אתם בונים עליהם. ![]() איך אני שונא את ההתנהגות הזאת אני מנסה לעשות לו טובה לעזור לו אני ממש מאמן אישי שלו ושלא תבינו לא נכון הוא החבר הכי טוב שלי אבל אין בינינו שום מכנה משותף רציתי יענו להכניס אותו לכושר וזה שיענו היה לי עם מי להתאמן ועם מי לדבר על הנושא ![]() אני גר באזור של נרקומנים ורוצחים , ואני מנסה לשרוד פה ואין אף בנאדם שאני יכול לחלוק איתו את הזמן שלי . כל היום כמו מושפע הוא יושב משחק סוני הבן ז*נה הבטיח לי שנרד היום לריצה ולאימון סיבולת חיכתי לו והמניאק דפק אותי וזה לא פעם ראשונה , יש הרגשה שאין עם מי לדבר ואני משתגע פה בשכונה הזאת , מזל שאני לומד בחיפה ויש שם אנשים נורמלים תבינו אותי אני חייב לשפוך את זה פה , למה אתם הפסיכולוג שלי יענו אני לא הומו אני לא בוכה על זה שהוא לא מתאמן איתי אבל הקטע שאין באזור שלי אנשים כמוני , זה זן אחר של אנשים וקשה לי להסתדר פה אני מרגיש שהתבגרתי והם נשארו ילדים זה הורג אותי . זרקו לי כמה מילים להרגיע אותי חח