ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים > לוגי אימונים

לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה.

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-10-06, 20:21   #1
guyzys
חבר פעיל

ברירת מחדל הלוג שלי - כדי שיגמרו התירוצים

אני אלוף התירוצים. ומהתיכון בכל פעם שניסיתי ללכת למכון הפסקתי בסופו של דבר.
עכשיו נגמרו התירוצים. אני בן 22 כמעט, אחרי צבא. השנה הזאת חופשית לגמרי(למרות שבקרוב אתחיל לעבוד ובתקווה בעבודה די נוחה). בשנה החולפת התאמנתי כמה חודשים און ואוף כל פעם.

אפשר להגיד שבחודשיים שלושה האחרונים אני די מתאמן, ועכשיו מולי ניצבת כמטרה עניין בניית הגוף. המטרה הזאת צריכה להתממש בצורה מספקת עד אוק' שנה הבאה, כשאתחיל ללמוד. כמובן שאין לי כוונה לזנוח את הנושא בעוד שנה, ואני רוצה שזה יהפוך לשגרת חיים. פשוט השנה הזאת מיועדת בעיקר לבניית גוף.

לצורך העניין נבנתה לי תוכנית תזונה, ע"י בחור שמבין בעניין. את תוכנית האימונים לקחתי מהאתר ועשיתי בה מספר שינויים.
מעבר לכך אני משתמש באבקת חלבון 100% Whey של אופטימום, ולפני כשבוע וחצי התחלתי גם לקחת Post Workout Drink שכולל בתוכו קריאטין ופחמימות.

כדי להחזיק את עצמי אני פותח כאן לוג, ובד בבד גם בניתי 'טבלאות' מוטיבציה והתקדמות שאותם גם אעלה פה לעיתים תכופות.

הנה תצורתן ההתחלתית:
טבלה אחת מיועדת לתעד את תוכנית האימונים ואת המשקלים שאותם אני מרים. לאחר שני אימונים במשקל מסויים אני מנסה לעלות במשקל. בעוד תקופה מסויימת(כחודשיים) אני אשווה את הטבלה האחרונה לעומת הטבלה הראשונה ואראה את השיפור במשקלים.
כאשר מדובר בתרגילים עם מוטות(לחיצת חזה עם מוט, כפיפת מרפקים עם מוט W וכו') המשקל שמצויין הוא ללא משקל המוט.
מתנצל על המשקלים הקטנים, אבל כל אחד צריך להתחיל מאיפשהו.

הטבלה השנייה מיועדת למעקב אחר ההקפדה על תוכנית התזונה והאימונים. בשני הימים הראשונים הכנסתי נתונים שרירותית כדי שהטבלה תהיה ברורה. כמו כן, הוספתי מקרא.
זה סתם נשמע מסובך אבל זה ממש פשוט.

אשמח לתגובות! ואני אשתדל לעדכן כל כמה ימים.
קבצים מצורפים
סוג הקובץ: jpg mishkalim2.jpg (38.4 KB, 85 צפיות)
סוג הקובץ: jpg tochnit2.jpg (32.0 KB, 35 צפיות)
guyzys מנותק   הגב עם ציטוט