|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לפני שהתחלתי להתאמן היה לי טסטסטרון 15.7 מתוך 30 ומשהו עכשיו עשיתי לאחרונה בדיקת דם והייתי בחיטוב ולא ממש עניין אותי עניין הזיונים כי התרכזתי בדברים אחרים(בוא נגיד שהייתה שפיכה אחת לחודש(לערך)) בעיקר בחיטוב בסיום החיטוב כשתזונה כבר הייתה טובה והכל עשיתי בדיקת דם נוספת הערכים של הטסטסטרון היו 9.7 כשהלימיט התחתון הינו 9 , איך אתה מסביר את העניין הנ"ל? מה שאומר שהכל חרתא... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() לפותח הפוסט: ההורים שלך לא היו צריכים להיזדיין באותו יום שעשו אותך...זה בתוח:dry:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח הפוסט תן לי להבהיר לך משו אותו החומר שיוצא לך מהגוף כשאתה מאונן זה אותו החומר שיוצא כשאתה מזין (לצורך ההמשך נגיד "מיתרבה"). הזכרים אצל בני האדם יכולים להרבות נקבות בכל רגע הם מוכנים לזה תמיד. ככה שאם "ריקון ביצים" פוגע בבן אדם אז אבות אבותינו בתקופת הקוקוס היו ניכחדים.
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
מושעה
|
![]() אני אומר את זה כבר שנים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() זה שתלא מזיין ולא מאונן לא אומר שתצריך לשכנע גם אותנו לא להנות מהמצווה הכי גדולה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() חרטא ברטה
זה מאמר של דתים |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אנשים, איך אני משיג בדיקת דם של טסטסטרון, ואיזה סוג אני אמור להשיג?
![]() |
#33 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
מורה נבוכים, חלק שלישי, פרק ל"ז: "הם אמרו במפורש: כל [דבר] שיש בו משום רפואה אין בו משום דרכי האמורי21, כלומר, כל מה שהעיון הטבעי מצריך מותר, וזולתו אסור. לכן, כאשר נאמר: אילן שמשיר פירותיו טוענו באבנים וסוקרו בסקרא22, מובעת התנגדות למעשׂה ונאמר: בשלמא טוענו באבנים כי היכי דלכחוש חיליה, אלא סוקרו בסקרא [מאי רפואה קעביד?]23. התברר אפוא שלסמן אותו בצבע אדמדם24 וכל כיוצא בו שאין היגיון מצריכו - אסור לעשׂותו משום דרכי האמורי25. כן אמרו על שליא של מוקדשין: תִּקָבֵר26. אמרו: אין תולין אותה באילן ואין קוברין אותה בפרשת דרכים מפני דרכי האמורי. הקש אפוא על זאת. אל יקשו עליך (הדברים) ההם שאותם התירו, כגון מסמר הצלוב ושן השועל27, כי באותם ימים סברו שהם תוצאות הניסיון, ונעשׂו משום רפואה, ודינם כדין תליית אדמונית28 על הנכפה29, מתן צואת כלב על נפיחויות בגרון30, וההקטרה בחומץ ומרקשית31 נגד נפיחויות הגידים הקשים32, כי כל מה שהתאמת נסיונו כגון אלה, גם אם ההיגיון אינו מצריך אותו, מותר לעשׂותו, כי הוא משום רפואה ונחשב בגדר תרופה כמו החומרים המשלשלים33. אתה המעיין, הבן אפוא את הנפלאות34 האלה מתוך דברַי ושמור אותם כי לִוְיַת חן הם לראשך וענקים לגרגרֹתיך (משלי א', 9). " |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אוננות יכולה לחזק את האמות
![]()
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#36 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() זה לא אומר שהוא לא טועה, אתה יודע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה לא יודע איזה תותח הוא היה בביוכימיה ובפרמקולוגיה. הוא היה הראשון בהסטוריה שהמליץ על PCT לאחר סייקל של אשכי-שור.
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() אני לא מבין מה בכלל אנשים פה מעיזים להגיד עליו מילה רעה?
מה אתם מבינים לעומתו? הוא היה מגדולי הפוסקים בכל הדורות, מחשובי הפילוסופים בימי הביניים, איש מדע, חוקר, מנהיג, רופא..... ואתם (כולל אותי) סתם מפגרים שבכלל מעיזים לזלזל במשהו שהוא אמר! |
![]() |
![]() |
#39 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אתה אפילו לא קראת את מה שהוא כתב. אם היית קורא היית מבין מעולה למה מעבירים עליו בקורת בתחומים של רפואה ולמה הבקורת הזאת מקובלת מבחינתו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |