|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן אחי..
יש לי גם סוני אחד ולהגיד לך את האמת. קניתי את הסוני בכיתה ו' אני עכשיו עולה לי"ב כשקניתי תפלייסטיישן 2 לפני חצי שנה השלט של הPS2 לא עשה בעיות פתאום עכשיו הוא יוצא מהחיבור ועושה פאקים והשלט של הסוני הראשון מתפקד מצויין כאילו קניתי את הPS1 אתמול. רק איתו אני משחק ואם אתה קונה ps2 תקנה עם צ'יפ ותתחיל לשחק GOD OF WAR |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
|
![]() ציטוט:
GOD OF WAR 3 יוצא בסוף גם לPS2?ואם כן מתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() god of war אחלה משחק אבל קצר מידי..
![]() |
#24 |
|
![]() קצר מידי אם אתה מחפש עזרה באינטרנט לעבור שלבים.
GOW2 יפה יותר מהראשון למרות שצריך לשחק בראשון כדי להבין תשני. מה לגביי Devil may cry? שמעתי המשחקיות קשה חבל על הזמן זה נכון?כי ראיתי שזה סטייל GOW |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() shadow of rome
משחק גלדיאטורים אחד החזקים!
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() חרטא!
זה משחק של יום וחצי+- ב6 שעות הגעתי בקושי לאמצע משחק. ב5-6 שעות אתה מסיים תמשחק הזה אם אתה יודע מראש לאן הולכים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
וdmc גם אחלה משחק
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() טוב אחי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() מה נגיד פיפא 2009-2010 כבר לא תיצא לסוני2 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() 1. לזה ששאל אם יוצא gow 3 לפס2, התשובה היא לא=[
2. גם gow 1 וגם gow 2 קצרים. אבל אם היו מותחים אותם יותר מדי הם לא היו כאלה משחקים אגדיים. 3. הבעיה עם dmc זה שהשליטה היא פשוט בזיון. אם ב99 אחוז מהמשחקים אתה קופץ עם x שם אתה קופץ עם משולש! רק זה לבד יכול לשגע את השכל. בכל מקרה אחרי שאתה מתרגל למקשים זה אחלה משחק אבל לדעתי gow הרבה יותר טוב.
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכולם
אבל רגע זה אומר שנגיד כל משחק שיוצא חצי שנה נגיד מעכשיו כבר לא יתאים לפס 2?? למההה???בקושי יש פס3 לאנשים..אז מה הקטע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() עוד תגובות .?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לאט לאט מפסיקים לייצר משחקים לקונסולה הישנה יותר, ככה שבערך שנה מעכשיו לא יצאו יותר משחקים חדשים בלעדיים לפס2 (משחקים שיוצאים רק בעבורה ולא לקונסולות אחרות שהם מן הסתם המשחקים שבשבילם שווה לקנות אותה, כמו god of war למשל). אבל זה לא צריך להדאיג אותך כי כמו שאמרתי אם רק עכשיו אתה קונה, יש לך כל כך הרבה משחקים שכבר יצאו במהלך הכמה שנים שהקונסולה הזאת שלטה בשוק, שיהיה לך מה לשחק גם כשיצא פס4. אם אתה קונה ורוצה המלצות למשחקים תשאל פה יש מלא.
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
יש לי מלא משחקים ואני לא משחק כמעט רואה הרוב סרטים בPS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי תודה רבה לכולם
ותגידו כמה שווה להשקיע? 1600 בערך יביאו לי סוני+ג'וק+משחק מקורי(פרו אבולשין 6 נראה לי)+כרטיס זיכרון+מנוי לכמה סרטים (כי החנות שמוכרת את הסוני היא חנות לדי וי די) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אם יש לך גישה לאזור מהרכז אני הייתי קונה מכאן http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={7D37E3DB-06C5-47E8-8863-FEDAF69B2328} זאת החנות הכי טוב שאני מכיר לתחום הזה. דרך אגב, יש לך צורב dvd?
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() כן יש צורב די וי די..
אה ועוד שאלה איך אני אמור לצרוב משחקים לסוני 2? יש איזה דרך מיוחדת שצריך לעשות? |
![]() |
![]() |