|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אם אתה שומר על התנועה נכונה, לא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() יותר עומס לכל חזרה, אבל בצ'יטינג תעשה יותר חזרות כמו שאתה אומר, אם הבנתי אותך.
נניח אתה עושה 4 חזרות נקיות, ואז עוד 2 עם צ'יטינג... ברור שהבייספס שלך עדיין עובד ב2 חזרות אחרונות. הוא פשוט לא חזק מספיק להרים אותם לבדו, אז שרירים אחרים עוזרים לו. אבל הוא עדיין עובד.
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי עכשיו שאני חושב על זה אני דופק צ'יטים בלי סוף חחחחח נגיד בסטים של יד קדמית או יד אחורית אני מסיים את החזרה ה6-8 למשל חח ואז עושה עוד איזה 2 חזרות מהירות כאלה ורוויות צ'יט זה אשקרא קורע את השריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב וגם אני יכניס את נקודת המבט שלי לדיון.
אין דבר כזה סט "נכון" או "לא נכון", כל תנועה שתעשה תפעיל עומס על השריר ואין איזה פיית היפרטרופיה דמיונית שקובעת שדווקא עבודה מבודדת יותר עם פחות משקל תגרום ליותר היפרטרופיה. כשאתה מרים יותר משקל עם ציטינג ,כל מה שקרה זה ששרירים אחרים לקחו את העומס הנוסף. אם באמת נניח שנייה ,בשביל לפשט את הטענה, שיש משמעות לכשל, אז אם הגעת לכשל עם או בלי ציטינג, העומס הכולל שפעל על השריר צריך להיות פחות או יותר זהה, רק שעם הציטינג היו צריכים להיות חלקים מסוימים שבהם מערכת העצבים הרגישה כוח יותר גבוה במהלך הכיווץ ,כך שלדעתי זה דווקא יותר אפקטיוי . עבודה מהירה זה כבר סיפור אחר, כי עומדת כאן הדילמה , מה יותר חשוב הtut (הזמן הכולל תחת העומס) או גודל העומס שהשריר הרגיש במהלך הסט, אני מניח שאם יש מחקרים בנושא ,יש טובים ממני כאן שיודעים על כך... מה שכן ,למעט המקרה של הלורדוזה בעמוד השדרה, עבודה מבודדת(ו"נכונה") בדרך כלל פוצעת יותר כי היא מבודדת יותר את העומס על אזור קטן יותר, כששוב מהירות היא דבר אחר כי היא באמת מעודדת יותר פציעות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הכוונה כאן היתה שאם אני מגיע לאותו עומס, לאותה עבודה שנעשתה על השריר בשתי הדרכים, בציטינג ולא בציטינג, עדיין ,בציטינג יהיו לי נקודות בסט שבהם השריר הרגיש יותר עומס . בכפיפת מרפקים לדוגמא ,יש הבדל, אם בסטיקינג פוינט הלחץ על הבייספס היה 50 קילו ובשביל להמשיך להרים את המשקל הוא נעזר בגב ולכן הרים כביכול 42 או שהשריר הרים 40 קילו נקי . ההבדל הוא שהיתה נקודה שבה מערכת העצבים הרגישה עומס של 50 קילו וההבדל שהעומס המתמשך שהשריר הרים היה יותר גדול, כי אין דרך טכנית להעלות 2 קילו למוט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו עושה שיעורים באנטומיה זה טיפה עזר לי תודה חחח
![]() |
![]() |
![]() |