|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט, אני באופן קבוע הולך למכון ברגל חצי שעה, חורף קיץ לא חשוב מה... תכריח את עצמך לעשות את זה שבוע אחר כך זה יבוא לך בטבעי.
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() ציטוט:
אחי, הייתי אוכל את עצמי יותר, אם הייתי נשאר בבית.... אני אובססיבי בחרא הזה.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע המבאס אני גר בחור צריך אוטובוסים וזה לוקח 40 דקות ולפעמים טרמפים וואלה אתם יודעים איזה חם אין לי זיין לכלום שחם וזה מבאס טיילים אחרי העבודה גם ללכת לעבודה בטרמפים בבחום הזה
אם לא הייתי מיתגייס עוד בערך 8 חודש הייתי קונה ציוד לבית וזהו הכי טוב ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גם עוצר טרמפים שאני חוזר מהמכון,כי עברתי לאיזה מושב מעפן שאפילו תחבורה ציבורית אין לו ונימאס לי לעצור טרמפים אף אחד לא עוצר,חשבתי שרק אני סובל את זה.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש מכון 5 דקות נסיעה ועכשיו פותחים עוד מכון במרחק הליכה של 2 דקות מהבית שלי.. נראה איך הוא יהיה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בטח שהיו מצבים ,זה ספורט שיש בו המון נקודות שבירה ,באמצע דיאטה שלא הולכת בקצת הנכון ,כשהעליה במסה נתקעת , כשכל החיים האישיים שלך מתערבבים מסביבך ואתה מנסה לשמור על שיגרת אימונים . זה ספורט קשה מספיק גם כשהחיים שלך זורמים כרגיל. מה עושים ? נותנים לעצמך שתי סטירות ,מזכירים לעצמך כמה זה חשוב ,ושזה בסופו של דבר שווה את זה ,כי אחרי הכל לך תהיה את הזכות להיות גאה בעצמך ,מה שאין להרבה אנשים.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() פשוט קח את התיק אימון וצא, אל תתחיל לחשוב מה אתה כן יכול לעשות בזמן הזה, לך ותתאמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן ככה אני יעשה שאתה מתחיללחשוב אתה מתחיל לבתר לעצמך צודק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחים שלי תודה לכולם אתם צודקים זה תקופה אני יאמץ את כל העצות שלכם
וואלה לא ידפוק חשבון יזיע כמו מניאק אבל אני עוד יהיה סוס אין מה לעשות המטרה מקדשת את האמצעים אני יתחיל להרביץ ולא לחפף! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמין לי חח אני זוכר ראיתי אותך בחנות של גיל אמרתי אתה כזה ענק אני שחיף לא נעים לבוא להגיד שלום לפני כמה חודשים חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() נרענן את הזכרון שלכם אם קליפ נחמד של ארני
![]() ניראה אם עכשיו לא תקבלו הרעלה http://www.youtube.com/watch?v=m1mZY...elated&search= ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מכיר ת'הרגשה בגלל החום הזה אני עייף אין לי כוח באימון תקוע בחיטוב המזד**ן הזה בקושי מרים ת'משקולת , היום היה לי אימון עשיתי חצי אימון והלכתי הביתה בלי אירובי אפילו, מקווה שהמוטיבציה תחזור (: ארבל ויוגי מילים כדורבנות
נ.ב : וכל אימון שאני מפסיד או נהרס הולך לי כל היום בגלל זה אני נכנס לדיכאון עצבני על כל העולם מתגעגע כבר למאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() get your motherfucking ass up and go train.
pussy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() באמת תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() רק אני באתי פעמיים לחנות של גיל בר"ג ואף אחד לא היה שם חוץ מכפיר וכל פעם התאכזבתי מזה שהחנות מחתרתית כזאת מטר על מטר ? חחח
ד"א כפיר אחושרמוטה גבר ![]() *אני כמעט בטוח שקוראים לו כפיר* |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() היום ראיתי אחד בחדר כושר אם יד איזה 46 אמרתי לעצמי
יא וויאלי מה ארבל וגלעד ועומר ככה איזה מניאקים חח |
![]() |
![]() |