|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון, אני לומד משהו אחד, ואתה לומד משהו אחר ואל תתחיל להשוות ביננו חחחחחחח כי אני יודע מה תגיד חחחחחח אז שתוק!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() הפוסט הזה מבאס אותי רצח =(
אני לומד עוד חודש ו3 שבועות =(
![]() |
#25 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() וואו איזה תג מגניב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() בולט,מה עושים בתפקיד הזה?תפרט עליו..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
Zidan, אני מצטט תגובה של נתממניק מקומונה של נתממניקים בפורום תפוז: אתם הולכים להתגייס, תעברו את שרשרת החיול בתל השומר ומשם תשלחו לטירונות. במחזורים האחרנים כולם נשלחו למחנה 80, למרות שפעם הבנות היו בבה"ד 7 (בצריפין) והבנים בזיקים. הטירונות נמשכת 4 שבועות, שאותה תעשו עם טירונים אשר ישלחו גם למקומות אחרים ולא רק לנתמ"מ. בסוף הטירונות תקבלו צו סיפוח ליחידה בסמ"ח (בית ספר למקצועות המחשב) בשלישוות ברמת גן. הקורס אורך 3 וחצי חודשים. בקורס תלמדו על תפעול עמדות קצה, שרתים מערכות קבצים, database - ים. בין מערכות ההפעלה שתלמדו הם Windows Server, Unix, תלמדו על מערכת שליחת מיילים - Exchange מערכת למאגר מידע - Oracle. תלמדו תכנות בסיסי ב - Perl. במהלך הקורס תשנו באכסנייה אזרחית מחוץ לשלישות. אלה שגרים קרוב (תל-אביב, רמת גן גבעתיים וכו') ישוחררו הביתה. הלימודים מתחילים במסדר בוקר ב7:45, ומסתיימים ב - 21:00 ולעיתים ב - 22:00. בסוף הקורס תשובצו ביחידות השונות:ממר"מ, מודיעין, חיל האוויר, ויכול להיות בפקודים (פיקוד מרכז לרב). שימו לב לטעות שחוזרת על עצמה הרבה פעמים: בסמ"ח זה לא ממר"ם!!!ואין שום קשר ביניהם. הטעות נובעת כיוון שגם ממר"ם וגם בסמ"ח נמצאים בשלילשות, אך גם יחידת כח אדם (אכ"א) נמצאים שם - אז מזה נסיק שבסמ"ח היא ביחידת אכ"א??!?!?! לא!!! במהלך השירות ביחידות, הלימוד אינו נגמר. כדי לקבל סמל וסמ"ר על הנתממניק להתמקצע ולצאת לקורסים שונים. לכן במהלך השירות תצאו לקורסים ב- IBM, ג'ון ברייס, CheckPoint וכו'. יש השקעה כספית ענקית בנתממניק...אל תזלזלו. שאלה נוספת שעולה הרבה היא מה ההבדל בין תוכניתנים למפעיל (נתממניק) ומה נחשב ליותר בחוץ? התשובה פשוטה: אין קשר בין התפקידים. התוכניתנים יושבים מול המחשב ומפתחים אפליקציות שישמשו את הצבא. לעומת זאת הנתמ"מניק, דואג שהשרתים עליהם נמצאים אפליקציות אלו יעבדו. ללא תפקוד השרתים האפליקציות לא יעבדו, לכן התפקיד מאוד חשוב, לדאוג שהכל עובד. בנוסף אנחנו פותרים תקלות של משתמשים בכל התחומים השונים שנזכרו למעלה. אני לא יודע כמה תוכניתים מקבלים אבל אני מכיר אנשים (מפעילים) שהשתחררו והגיעו לחברות גדולות כמו אמנדוקס, IBM, Integrity וכו' ומרווחים כיום בין 12,000 ל - 15,000 שקל. זו התחלה טובה לשנה ראשונה אחרי הצבא. אני לא סתם מבלף, אני יודע מה אני מספר פה, כי אני עברתי את זה. אני מוכרח לציין שאני ממש נהנה מהשירות הצבאי שלי, ולא מתחרט דקה ממה שעברתי עד כה. בהתחלה הלימודים קשים אבל עכשיו אחרי כמעט שנתיים בצבא אני ממש מרוצה. ------------------------------------------------------- סעמק קורס מרבע ל8 עד 10. זונות.... איך אפשר לשמור ככה על 8 שעות שינה?
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני חושב שזה סמל הרבה יותר יפה :P
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מה זה?
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני רוצה את התפקיד הזה בעיקר כי אני לא יודע מה ללמוד בעתיד. אם הייתי הולך לתוכנתן, אני אסיים בגיל 25, וככה יש מצב לצאת בגיל 21 אבל יש גם מצב לצאת בגיל 22.5 אם ישאירו אותי לקבע.
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() 16.12
קד"צ טכני ח"א. עוד 5 חודשים ו20 יום למניאק.
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() polaciko@hotmail.com יא ראבק אחי 7:45 עד 22:00 =\ פאקקקקקק
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() נקווה למצוא עבודה :>
חוץ מזה, יש לי צו ראשון רביעי הבא, וזהו בערך.. אפשר להנות ^^ |
![]() |
![]() |