|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
עם ככה מה ההבדל בינך לבין חבר בקו קלאס קלאן ששונא כושי רק בגלל שהוא כושי
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
למרות שאני בדיעה של מלחמה כוללת שבא כובשים את עזה מחדש, רק שהפעם סוגרים אותם בעיר מרכזית אחת ומקיפים אותה בחומה בנויה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
שתיהיה תנועה של "ערבים טובים"שיגייסו מפלגה נגד החיזבאללה,שתעשה משהו,שתראה צד כלשהו ושתתן להבין שאולי יש גם ערבים טובים. זה שיש ערבים שלא עושים לך כלום..ומדברים איתך בסדר א.זה לא אומר את הדעה האמיתית שלהם,הם אולי סתם משתלבים אבל עם דעה שונה. ב.אז מה הדעה שלהם?נגד החזבאללה?יש הרבה אנשים שאומרים שיש הרבה ערבים טובים אם יש הרבה ערבים טובים..למה ההרבה האלה לא עושים כלום? שימו לב שלא קמה מפלגה אחת נגד החזבאללה שהם ערבים מכאן אני מסיק,שכולם בולשיט ואין לי מה לדבר איתם בכלל,נדייק,אני שונא אותם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אין לשנוא אדם לפי מרכיבים אתניים שאינם ניתנים לבחירה, אין טעם לגזענות.
כל אדם הוא אדם בפני עצמו. יש להבדיל בין פלשתינאים שחיים תחת שלטון דיקטטורי ולא יכולים להתקומם נגדו כי פשוט יקצרו אותם הרבה קודם לכן ולכן הם מתנהגים כאילו הם שונאים אותנו ואנחנו הנורא מכל, לבין הטרוריסטים שיש להשמיד אותם. עד שהטרור לא יקבל בעיטה חזקה בתחת, הם ימשיכו לעשות שטיפות מוח ולשלוט בעזה, אפילו שיש שם ממשלה, שהיא בכוח שלה שואפת לאפס.
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
אירגוני זכויות אדם לא יתנו לך
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() טאוס יש תנועות התנגדות לחיזבאללה, אבל זה לא אומר שהן אוהבות אותנו הן פשוט שונאות אותם.
ארבל תן לי לשאול אותך שאלה קטנה, את הנאצים אתה שונא? כלומר אם היה קיים כיום עם נאצי, עם ששונא יהודים, שרוצה לרצוח אותנו בתאי גזים, הייתה שונא אותם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
הם כל הזמן במטרה אחת,להרוג יהודי,מצידם להתאבד,זה שהממשלה משחררת אותם זה אומר שהם עכשיו יחזרו הבייתה חמודים וטובים וישחקו דמקה?לא..הם יתגייסו שוב וינסו שוב לפגוע בנו,ואולי עצם זה שהם עכשיו חופשיים,הם ינסו לנקום על מאסרם ולפגוע בישראלים. לגבי הדעה השניה שלך,אני מסכים איתך לגמרי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
ומה עם שאר האסירים הערבים שחויבו לשחרר אותם? לא נשמע לי נקי מה שאתה אומר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
ואם לא קמה מפלגה אחת נגד החזבאללה זה אומר שכולם בולשיט??מה עניין שמיטה להר סיני??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פלסטינים "שפויים" היו פשוט עוברים לירדן , הירדן היא מה שמגיע לו להיות המדינה הערבית הפלסטינית ושום דבר מעבר לזה.
ולשמור על הגולן (אה ולא הייתה להם הנהגה באמת לפני שנות ה60 ככה אז עזבו שעוד המתונים מנהיגים אותם) נ.ב ארגון אלמגור עוסק בזה.
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שלא חתם לא שוחרר למרות שהוא היה חלק מהעסקה, זה היה סעיף בהסכם בזמנו. איך אני יודע? צה"ל ונגזרותיו יודע בדיוק מי עוסק בטרור ומי לא, ואני בא ממשפחה של הרבה אנשי צבא, אז תעשה את ההמשך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
קודם כל בוא נתחיל בזה שאני שונא את כולם ![]() וכן את הנאצים אני שונא ,אבל המצב הוא שונה לכן ההשוואה הזאת חסרת בסיס מדובר פה באוכלוסיה כבושה ש"נלחמת" על העצמאות שלה ,גם אנחנו היינו פעם טרוריסטים נגד הבריטים,רק שלא קראו לנו חמאס אלא קראו לנו אצ"ל ולח"י וניל"י .אני לא מצדיק אותם,אני מתעב את הגישה של "יוצאים למלחמה על אזרחים כי אם נתחיל עם צה"ל אז יפתחו לנו את התחת כמו :):):):) בתל ברוך" , אבל אני יכול להבין אותם ,אני יכול להבין ילד פלסטיני שאבא שלו בכלא ,אמא שלו לא מצליחה להחזיק את הבית ,יש לו אח שנהרג במהומות במחסום ואחות שבעלה נרצח כי הוא משת"פ ,עכשיו תחשוב שאתה בנעליים של הילד הזה ? לא היית מתקומם ? לא היית נלחם בכל אמצעי שיש לך ? להם יש לוחמת גרילה כי בלעדיה אין להם תקווה ואני לא מנסה להצדיק אותם חס וחלילה ,כמו שאמרתי אני ימני בצורה קיצונית,אבל להיות ימני לא אומר להיות אטום לצד השני לחלוטין.
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב. ניל"י זה עם הטורקים לא הבריטים וניל"י הייתה תנועת ריגול והיא לא נקטה בפעולות מלחמתיות. נ.ב.2 הלח"י והאצ"ל אף פעם לא כיוונו ישירות למטרות אזרחיות, אלא אם כן הם לא פירסמו אזהרה בקשר לזה. המטרות שלהם היו תמיד אנשי צבא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר אל מדינות שנשלטות על ידי פנאטיים דתיים ,והן דיקטטורות לכל דבר ברור שבמדינה דיקטטורית יהיה ניצול של המעמד העליון על ידי המעמד השולט לא קראת את 1984 ? עם שסובל הוא עם שקל לשלוט בו .
![]() |