|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הומי הוא ממש לא שחיף תפסיקו כבר להגיד שחיף לכל מי שמעלה לפה תמונה כשאתם גם לא מי יודע מה (לא קשור אליך הומי מדבר בכללי) יש לו מאסה בחזה ובשאר החלקים בגוף קצת יותר משאר האנשים בפורום בוא נגיד.
שחיף הוא לא נקודה הוא אפילו קצת גדול. נראה כמו אחד שמתאמן?כן בניגוד להרבה חבר'ה פה. יש לו ידיים גדולות רואים אתזה בבירור בתמונה יש לו כתפיים גדולות רואים את זה בבירור יד מאסיבית יותר נכון. חזה גדול מה שאין לה 98% מהפורום. ובקיצור דיי לחרטט ולהגיד לאנשים שאתם לא מתקרבים אליהם ברבע מהמאסה שלהם שחיפים. אל תשפטו לפי התמונה הראשונה רואים שם שיש לו גוף של גולש תשפטו לפי 2 התמונות האחרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באחרות הוא כבר בן 17 וחצי אני מוסיף עכשיו תמונה שלו מהיום שהוא שלח לי אתמול זאת הכי עדכנית שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה אותה ואל תדבר שטויות הרבה כאן מהפורום היו רוצים כזה גוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי דווקא יש לו אחלה גוף. חזה מצויין וכתפיים גדולות.
הוא צריך להעלות קצת מאסה ואז לחטב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חח כולם בלחץ!
90% מהפורום רושם שחיף, כולם שותקים, אני רושם שחיף, כולם מה מי מו מה מיאו חתולה. טוב הוא לא שחיף, אבל הוא לא איזה סופר דופר מפתח גוף, כמו שגם אני לא, כשהוא יהיה עוד 10 קילו שריר על האחוז שהוא עכשיו, זה יהיה נחמד כבר.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח מיאו חתולה.
ולא רק לך אני מעיר אנימעיר לכל אחד אחד כמעט. כי זה כבר זלזול זאת לא האמת והכי מצחיק שאלה שמזלזלים נראים כמו תחת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
הושעה
|
![]() אם להגיד "שחיף" על אנשים שנראים בסדר גמור (אולי אפילו יותר טוב ממי שמדבר) מלטף את האגו לאנשים - בסדר גמור.
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |