|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה באמת חושב שזה כזה קשה? חחח:closedeyes: חחחחחחח אתה צריך ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בונ'ה המתכונת הראשונה בלשון הייתה המבחן הכי קשה בחיים שלי... כזאת ארוכה וקשה... HELP? אני צריך פרופסור ללשון שיעזור לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המקצוע הכי קשה לי השנה היה היסטוריה חחח (אני בכיתה י')... לשון? לדעתי, אחד המקצועות אם לא ה-מקצוע הכי קל שיש.. חחח בכל זאת, שפת אם שלך ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אני משקיע תנשמה באימונים
ותזונה הפעם מלוכלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גגם לי היית מתככונת בלשון אחת הקשות אבל אני חולה על מיקצועות ריאליים הלך לי טוב היית מתכונת מעצבנת וקשה.... סעמק יאללה נישאר לעבור תה בגרות בלשון ב 24 וזהו תגידו לי שניה מתי ניגמרים הלימודים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() ב20 מקבלים תעודות אבל יש ת24 בגרות =\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() מתי נגמרים הלימודים? רשמית, ב - 20 לחודש... אבל יש גם את הבגרות בלשון.. חח הדבר הכי מצחיק הוא שלא מקבלים תעודות ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) כן... אין כמו מקצועות ריאליים =].... היסטוריה , תנ"ך , ספרות , אזרחות, בעעעעעעעע.... גועל נפש:closedeyes: :closedeyes: העיקר שהשנה נגמרה... כל כך מהר ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() ביום שני בגרות בהיסטוריה,
ביום שלישי מגן בפרולוג(בינה מלאכותית) וב1.7 יש לי תבגרות בזה.. וזה עבודה בהיקף של יחידה שמכינים במחשבים.. ככה שאין הרבה מה לעשות מהמגן לבגרות.. רק לשפץ כמה דברים וזהו, אז חפיף.. מה2.7 עד 10.7 אנחנו בטיול גיבוש של המשלחת שלנו + המשלחת האמריקאית לפני פולין.. אחרי זה מה11 - 18 אני בפולין.. ואז מתחיל החופש שלי באמת.. אבל הטיול גיבוש שלנו יהיה אחד הדברים.. יש לנו סנאפלינג, ראפטינג, טיול שטח, טיול ג'יפים, יש לנו אפילו מסיבה ביאכטה..(רשום דיסקו בשייט, אני משער שזה מסיבה ביאכטה:]), יהיה אחד הטיולים השווים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אני חייב...
איזה חופש איזה נעליים:| יהיה מילחמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
נפיחון
|
![]() אני סיימתי.יש לי עוד בגרות אחת ב6\26 וסיימתייי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה כולנו נהנים פה וחושבים מה יהיה ומה נעשה בחופש... אז למקרה שלא ידעתם, תהיה מלחמה... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמובן שאני לא מאחל לזה חס וחלילה.. אבל אני כמעט בטוח, תהיה מלחמה, הרבה יותר קשה מזו של שנה שעברה חחח שתתקע לנו את כל ההתפתחות חחח נצטרך לאכול רק תירס בשימורים חחח כי נהיה במקלט חחח חח סתם... בכל זאת, רציני, אני מאמין שתהיה מלחמה בקרוב מאוד! בחודש - חודשיים הקרובים... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח עלק להיות כל החופש באילת, למי יש כסף לזה ?!
ניסע עם חברים מקסימום ל-4-5 ימים ככה הכי סטייל כל היום ים בריכה בנות ומסיבות D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() קודם כל לעבוד, אח"כ לחשוב על אימונים, לעשות כסף לפני הגיוס. חלאס לחיות על חשבון ההורים
נראה מה יהיה, אני מקווה לשלב בין השניים פה בעפולה להשיג עבודה נורמלית זה כמו למצוא חבר כנסת שלא מעורב בשחיתות...
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() ביום שני יש לי בגרות אחרונה בהיסטוריה וכל החופש אני יעבוד יתאמן ילמד נהיגה וסוף כל סוף ים!!!!!!!! בעזרת השם מסיים חיטוב עוד חודש וקצת
![]() |
![]() |
![]() |