|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל לגבי נקודה 2: כמה הוא ישחק? 4 משחקים? לא כזה תענוג. חוץ מזה שגם אם הוא יתבלט, יעיפו בשבילו את טרי? את קראבליו? אין מצב... בכל מקרה, הוא לא יצליח לממש את עצמו בצ'לסי.
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זאת אומרת ש: 553,000:20=משכורת שנתית של בנאדם ובחישוב זריז זה: 27,650. אבל יש 12 חודשים בשנה ככה ש 27,650:12= 2083. אני לא מכיר אנשים בוגרים שעובדים ומרוויחים 2083 בחודש.
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() כל הכבד לו. יש המון בלמים הרבה יותר טטבים ממנו בשוק, וצ'לסי בחרה בו. אמנם הוא יהיה מחליף, אבל זו התקדמות ענק בשבילו.
יחמם ספסל או לא, אתם תראו שהוא ישתלב מספיק, אני מאמין. כבוד רב לישראל, וכבוד לטל עצמו בהצלחה לו
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי זה ברור שהוא לא יקבל יותר מ20דקות גג בצ'לסי אם בכלל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טל בן-חיים זה לא עוד שחקן ישראלי, שחקן ישראלי בימינו זה שחקן שמחשיב את הכדורגל כעבודה, משמע רק כסף, לא משקיע כמעט באימונים ובכלל בכדורגל. לעומת בן-חיים, שהוא כבר שחקן בינלאומי שמשקיע הכל, בחדר כושר 3פעמים בשבוע אם לא יותר(הוא קרנף לא קטן), יש לו כוח פיזי מצוין והוא משקיע ת'נשמה בכל שניה שהוא במשחק. אתה תראה שהוא עוד יפתיע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() אני איתך.
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ומה שטוב שאלה זה הדור הבא שלנו, אין מצב אנחנו לא מגיעים למונדיאל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() לא יודע לא אוהב תשחקן הזה
אין בו שום כשרון לדעתי
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() בוצ'ר, עם מי בדיוק נגיע למונדיאל? בניון, טל בן חיים ובן סהר? דו מי א פייבור.
פינגווין, אמנם הוא לא מאוד כישרוני (יש בו כישרון) אבל המנטליות והרצון שלו להשתפר כל הזמן מייחדים אותו מאוד מהכדורגלן הישראלי הממוצע. כשעמנואל רוזן (נראה לי) עשתה תוכנית, מדינת הכדורגל, הראו את ההבדלים בין טל בן חיים, שחקן סופר משקיען ומקצוען, לדוד רביבו, שקם רק ב-10, הולך לבית קפה ומתאמן שעתיים ביום, לעומת בן חיים שמשקיע פי כמה וכמה עליו.
![]() |
#32 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
לא יודע בקבוצות גדולות כמו צ'לסי לכל שחקן צריך להיות כשרון וגם כשרון של בלם אין לו אולי רק דעה שלי אבל זה מה שאני חושב עליו, לא מתאים בכלל לקבוצות גדולות ובכלל השחקנים בארץ פה סתם חסרי כשרון בגלל זה אני לא בחיים לא רואה ליגה ישראלית --------------- GOG אחי תקשיב להשקיע זה לא הדבר היחיד שצריך בכדורגל יכול מאוד להיות שהוא יצליח ואני טועה , אבל כשה ראיתי משחקים שלו לא ממש ראיתי משהוא מיוחד בשחקן עד כדי כך מיוחד שצ'לסי קנתה אותו (בכלל לא מבין איך הם עשו אתזה ) יש גדולים ממנו בהרבה בשוק
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() ריספקקקט
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שמע אחי אני לא יודע מה אתה חושב עליו, אבל הבנאדם כבר שנתיים חשב לאחד הבלמים הטובים בפרמיירליג, והנה- הוא הולך לצ'לסי לקבל 65 אלף ליש"ט בשבוע. לגבי השחקנים פה אתה צודק, סתם ליגה מעפנה וחרא של שחקנים, גם אני אל רואה ליגה ישראלית, רמה חרא הכל על הפנים.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
הושעה
|
![]() מבחינת גודל הקבוצה היו החתמות יותר טובות למי שאמר:
אייל ברקוביץ' בסלטיק ובליברפול היו כמה
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לרוזנטל יש את אחת ההחמצות הכי גדולות בהיסטוריה של הפריימירליג.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ליברפול היה את אבי כהן, זאת כבר השוואה הגיונית יותר, וגם רוני רוזנטל. אנטון, ההשוואה הראשונה מגוחכת.
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וסתם משהו מגעיל שיש בישראלים,ישר נכנסים לו לכיס,מה אתם רוצים ממנו שיהיה מיליונר שיהנה מהכסף
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אריות ליסבון הוא הכינוי לסלטיק של 1967 כמובן...
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |