|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אז אישה על כל קילו שריר תצטרך להילחם ולעלות איתו ביותר שומן אין קשר בין האירוב להשמנה מה שמשנה זה כמה קלוריות היא תאכל מעל התחזוקה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() שני אם תפריט כזה של 1450 קלוריות ועוד אירובי כל יום אני לא מאמין שאת תעלי במשקל ואפילו את תרדי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() תפריט העלתי בתחילת העמוד את האימון בניתי לבד
ואימון A לחיצות חזה 4 כפול 10 סופר סט פליס לחיצות בשיפוע חיובי 3 כפול 12 פרפר במכונה 3 כפול 12 יד אחורית מקבילים ( גרביטון ) 4 -10 פשיטה מאחורי הראש 3-12 בהטית גב 3-12 B גב פולי עליון קדימה3-12 פולי אחורה סופר סט חתירה 4 -10 כמו 8 סטים כתפיים לחיצת כתף משקולות 3 -12 כפיפה 3-12 הרחקת כתף דרוף סט 3-10 אני יודעת שעדיף יד קדמית אבל עדיף לי כי אני רוצה לעבוד יותר קשה יד קידמית C רגליים לחיצה4-10 סופר סט כפיפה פשיטה3-12 יד קדמית כפיפת מרפקים מוט4-10 כפיפת מרפקים בשיפוע 60 3-12 דרוף סט כפיפת מרפקים משקולות3-10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר מתחיל
|
![]() שחכתי לצין אירובי 7 פעמים בשבוע 50 דקות הליכה 20 קרוס
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אני ממליץ לך לוותר על האירובי או לפחות על חלק ממנו אם את רוצה מסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() איזה תוכנית גרועה.
אל תעשי גב ביום B ואח"כ יום C יד קדמית, Wtf... אם את כ"כ אוהבת Abc תעשי לפי דעתי: A חזה אחורית כתפיים B גב יד קדמית טרפזים(?) C רגליים+בטן+גב תחתון ותורידי סטים למען ה', יש לך ווליום כמו של מתאמן על סטרואידים! 10 סטים יד קדמית למען ה'!
![]() |
#29 |
מושעה
|
![]() תחליפי את C בb ותעבירי את היד הקדמית לגב ואת הרגליים לכתפיים אם את רוצה לעבוד יותר חזק על היד הקדמת זה הפיתרון במקום לגרום לה לאימון יתר ולעצור את הגדילה שלה
חוץ מזה היתי מוסיף לאימון רגליים 3-4 סטים של סקוואט ולגב 4-3 סטים של חתירה שאת תבחרי את האירובי היתי מוריד אבל זה החלטה שלך בכל אופן 7 פעמים בשבוע נשמע מוגזם ביותר ויהיה מאוד קשה לעלות במסה ככה התפריט מצומצם מדי לדעתי ואני לא חושב שיש מספיק חלבון אני חושב שיש לך מה לעבוד עליו אבל אם את גודלת ממנו תשאירי אותו ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() שני רק תשימי פעם תמונות בזירת הגולשים :>
![]() |
#31 | |
חבר מתחיל