|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אני דאבל כורדי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() פייייייי המשפחה שלי מורכבת מהרבה עידות
![]() אבא שלי חצי מרוקאי מצד הסבתא והמשפחה מצד הסבא ממערב אירופה מכמה מדינות (פולין,גרמניה,צרפת) אמא שלי,סבא מצד האמא צרפתי וסבתא מצד האמא ארגנטינאית בידיוק כמו HOMIE החמוד שלנו ![]() אני מתחבר מאוד לשורשים שלי,אמא שיל גדלה כל החיים שלה באמריקה אני מאוד מקוה שכמו שלה יש אזרחות בארצות הברית גם אני יוכל להוציא אזרחות שם ואבא שלי צבר כל החיים שלו גר בארץ לא רוצה לצאת מפה חולה על ישראל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() חצי פולני וחצי רוסי, כשיש משהו ספרדי טהור בדם. ויש משהו קווקזי בדם מהצד השני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אשכנזי שלם כשיש גם דם רוסי וגם דם פולני.. שילוב מנצח.
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אמא- היא כעיקרון נולדה בארצות הברית אבל זה בגלל שסבא וסבתא שלי היגרו לשם, סבתא שלי צרפתייה שהורייה היגרו מפולין וסבא פולני
אבא- נולד בארץ וגם סבא וסבתא אבל סבא של סבא שלי נולד ברוסיה ואבא של סבתא שלי נולד בצ'כיה ואמא שלה בהונגריה |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() חצי אוקראיני חצי בלארוסי והרבה מבני המשפחה נולדו ברוסיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מנהל ראשי
|
![]() אני רבע פולני,רבע רוסי וחצי עיראקי, אבל חינכו אותי טוב לא לתוך מורשת של עדה מסויימת אלא להיות ישראלי כמו שכל יהודי צריך להיות(בניגוד לתופעה המכוערת של העולים האנטי ציוניים שמגיעים לכאן לאחרונה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
הושעה
|
![]() רוב המוצא של אבותיי האחרונים הוא מאוקראינה, אם כי יש חלק לא מבוטל מרוסיה.
אבא שלי נולד בקורסון-שבצ'נקובסיקי באוקראינה. לגבי אמא יש אי הבנה - או שהיא נולדה בדבלצבו, אוקראינה - או בנובוסיבירסק ברוסיה. לגבי ההורים של אמא: סבתא - גורלובקה, אוקראינה, הרבה מהמשפחה מאזור דונייצק. סבא - קלינינגרד, רוסיה, עבד וחי בקזחסטן בנוסף.
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אוקראינית מכל כיוון אפשרי...
האמ איך להסביר כמה אני מחוברת חל"שורשים שלי"?
![]() |
#33 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() חחח ראית סאלה בתפריט שלי??? D:
![]() |
#35 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
כל הגורמים האלו שציינתי גורמים לתופעת ניכור,לחברה בתוך חברה ולדיכוטומיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לדוגמא, יש לנו אחד מבוגר בחדר כושר ממוצא רוסי הוא טוען שאם ליברמן יבחר אז "ישראל תהפוך להיות מתורבתת" ושהרוסים באו הינה הם הביאו איתם "תרבות חוכמה" חחחחחחחחח אין לי משהו נגד רוסים אני דווקא די אוהב אותם רוב החברים הכי טובים שלי רוסים והאקסית שלי ינעל אמא שלה איך אני מתגעגע למנוע שלה הייתה רוסיה :cry_1: אבל אותו אחד סתם טיפש שכניראה מכפכפים אותו אז הוא מקטר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש לנו אחד בחדר כושר עולה מרוסיה בן 60+ מה שהוא מרים אני מאחל לכל בן אדם בגילו להרים בן אדם עושה אימון הארדקור רציני דוחק 140 קילו חזה עובד אם דמבלים של 30 קילו סוס רציני! שכן של עומר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |