|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, יש פה מלא משתמשים שבכלל אין להם ידע,או לא השקיעו ורק הורידו את הרמה של הפורום. הבעיה בכלל,היא מצד ההנהלה הכושלת.. מנהלים מקללים משתמשים,מעליבים אותם,מחלקים באנים בלי סיבה מוצדקת.. את כל הדברים האלה צריך לתקן ודחוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() כן אפשר לתת להם
![]() |
#25 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
משתמש לשעבר ? ![]() אני רק עכשיו נרשמתי לפורום,אבל תאמין לי שאני יותר וותיק ממך. בחרתי עד עכשיו לא להירשם בגלל כמה סיבות טובות. ולמה צריך לעשות פורום בחשאיות ? תסביר לי למה זה טוב ? אתה חושב על עצמך,מה עם שאר המשתמשים שרוצים לילמוד אתה חושב שלא מגיע להם ? בקיצור אני מבין שאתה מנסה להגן פה על כמה "דברים" רק כדאי להוכיח שאתה ראוי לגישה לפורום החדש,אבל אתה יכול להגיד לגיל שאתה רוצה גישה הוא יסדר לך את זה בשניה אתה לקוח שלא לא ? ![]() עריכה. ובגלל גישה כמו שלך "אתה נישמע ממורמר וכו'. לא רציתי להירשם לפורום,וזה אחת הסיבות שהרמה כאן כל כך נמוכה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1.אכן אני לקוח שלו אבל הגישה לפורום VIP לא מעניינת אותי , זה לא עושה לי את זה אין שם גילויים חדישים ומרהיבים שאף אחד לא יודע עליהם ורק חברי VIP יודעים , ככה שזה ממש מיותר , שתיהיה לי רשומה דרגה "VIP" מעל המשתמש? , עברתי את הגיל הזה כבר... 2.אני לא חושב על עצמי , אני לא VIP כמו שאתה רואה 3. אני לא מגן פה על שום דבר , אני לא מנסה להיות ראוי לשום דבר שום אני אגיד את זה זה לא מעניין אותי כלל וכלל. 4.גישה כמו שלי , ההודעות פתיחה שלך קצת מוזרות ואם בכל זאת נרשמת אתה חלק מה"רמה הנמוכה" שאתה מציג , ואני אמנע מלהיכנס איתך לוויכוח מיותר כי זה לא מעניין פשוט , יום טוב שיהיה לך . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() חחח Panic אתה והיציאות שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני ישמח אם תגיד לי למה "אני מהרמה הנמוכה" כאן ? תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם לג'ונס מגיע לא???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אמממ אני מסכים עם הכותרת, הייתי כותב אם היה איפה (אשכול ההמלצות של האנשים בVIP נמחק :laugh: )
![]() |
![]() |
#34 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
יממה טובה (בשביל פאניק). |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התמיכה סוזוקי, אני מעריך את זה!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דיר באלאק אני בירושלים אתה לא מארגן לי אימון חינם במכון שלך חחח ובכיף אחי אני אומר תאמת לפי דעתי מגיע לך ולאנטון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני זוכר נכון גיל אמר בעצמו שבקרוב הפורום יפתח לכולם ואתם סתם
חופרים עם הדיונים האלה +אדרי מרגל לא מגיע לו |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו כן, אם יש לך הערות כלפי המנהלים, תכתוב להם מייל אישי או תשלח לגיל. זה שאתה אומר את זה פה, אף אחד לא שם על זה. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |