|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מחקרים הראו שאנשים שעבדו על אותה תוכנית ותזונה
ועשו Hiit מול אירובי רגיל אחרי תק' מסויימת היו עם 9 אחוז פחות שומן מאלה עם האירובי הרגיל אין קשר למיתוס של הfbr כמו כן יש עוד חקר שמראה את טאבאטה מול תוכניות Hiit אחרות. רק שאני לא מוצע אותו נתתי אותי אולי במחקרים בלי הלינקים למעלה בנושא. ופאבמד זה אתר רפואי , תמצא שמה מקסימום משהו על השפעה של אימון אירובי\אנאירובי על רקמות שונות או לא יודע מה.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש סיכוי שתביא את המחקרים או תתן לי שם לפחות?
![]() |
#3 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם אנסה.
זה מתאים לתקופת עליה במאסה? בוא נגיד שאני הולך להליכון אחרי האימון, או אפילו רק פעם אחת בשבוע אני הולך למסלול ריצה, עושה 10 שניות הליכה מהירה ואז 20 שניות ספרינט במשך 4 דקות הכל כולל הכל. זה יהיה בסדר לעשות זאת רק פעם אחת בשבוע? כי אם לא, האפשרות היחידה שאני רואה שאפשרית בחדר הכושר זה לעשות את זה עם ה-סטפר, שבו אתה משנה את המהירות תוך שניה. מה שגם פעם שאלתי פה ולא ענו לי, אינטרבלים מעודדים שריפת שריר גם יותר מאירובי רגיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
|
![]() זה לא מתאים לעיכוב השמנה במאסה לדעתי
כי הוצאה הקלורית היא בימים שאחרי האימון ב4 דק' אתה מקסימום תשרוף בקצב של זה 100 ומשהו קלוריות אולי 200 אם אתה ממש גדול ובעל סיבולת ובמאסה אתה צריך לעכב אחוזי שומן ז"א שריפה בזמן האימון (גרעון של גליקוגן בדם ושריפת שומן) ואז חזרה להעמסה של גליקוגן כדי לעלות במאסה לכן במאסה הכי מתאים זה סשן של שעה לדעתי כדי לא לפגוע ב23 שעות האחרות בהן אתה עולה במאסה הכי טוב לדעתי לעשות את זה על המסלול או עם סקווטים(שמתי פה Mp3 עם מדידת זמנים מי שצריך) אבל אם אתה רוצה לשפר כושר אירובי\אנאירובי האימון הזה גרם לעלייה של 10% בvo2 Max ב6 שבועות ועלייה של 14% בקיבולת האנאירובית \ גרעון מקסימלי שזה העלייה הכי חדה שנמדדה אי פעם לפי המקור שלי אינטרוולים לא מעודדים שריפת שריר יותר מאירובי כי הרמה של ההורמונים הקטבוליים לא מספיקה לעלות (עלייה אחרי 40 דק') והגוף לא מרוקן את מאגרי הגליקוגן אבל הם עושים יותר נזק לשריר ומע' העצבים ודורשים יותר התאוששות