|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() אתה ממש לא צריך להתנצל זה נורמלי לחלוטין שבן אדם עובר תקופות קשות בחיים שלו אתה לא הראשון ולא האחרון,גם אני עובר תקופה לא כלכך קלה עכשיו.
בכל אופן אין לי משהו באמת אישי נגדך ואני לוקח פה הכל בצחוק ומכבד את כולם (כולל אותך ![]() אבל היציאות האלה בפוסט של המוטיבציה לא היה במקום בכלל,כי זה היה פוסט אחרי הכל שפתחתי כדי לחזק את אוירת הפיתוח גוף פה למה נימאס לי לראות שאנשים משקיעים כלכך הרבה ופתאום מתייאשים בגלל איזה מבחן קטן או כל סיבה אחרת ומוכנים להשליח הכל לפח, נכון שיש דברים מעבר לפיתוח גוף אבל אסור לשכוח מי אנחנו וכמה השקענו. בכל אופן גבר יפה מצידך שהתנצלתה שיהיה לך לילה טוב ותחזיר את הסטריאו שלך מתיקון כבר שתוכל להנות מהמוסיקה שאתה אוהב ומכל דבר שיעזור לך לצאת מהבאסה הזאת וכולנו מבינים אותך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() וואלה אחי סחה על ההתנצלות, באמת כל הכבוד.
![]() ועזוב אחי תשאיר את הסטריאו בחנות, בוא אני אפנק אותך בקצת טראנס איכותי ולא כמו מה שאתה שומע. סתם סתם, צחקתי :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אנטון, כל הכבוד! לא קל לבקש סליחה.
בתכלס ראיתי את כל היציאות שהיו לך... וזה לא שווה שתבקש סליחה עליהם, לפי דעתי כמובן. בכל מקרה, כל הכבוד על היוזמה!
![]() |
#25 |
הושעה
|
![]() הסטריאו חזר! Anthichrist של Slayer מתנגן שם ברגע זה ממש.
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מכיר אותך כל כך טוב, אבל לא נורא לכל אחד יש תקופות מעצבנות שבא לך סתם לעצבן אנשים בפורום...
יפה שהתנצלת, בהצלחה בחיים.
![]() |
#27 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פחח , מוזיקה (במקרה שלי הארד רוק מטאל ופאנק רוק)
זה כמו אוכל בשבילנו בספירת העומר חשבתי שאני גוסס
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() חפיף אנטון..בינינו,מי לא מוציא את התסכולש לא פה,ומי לא מרגיש לפעמים מבואס עצבני או סתם בודד..בכל מקרה כל הכבוד על התנצלות..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אם אתה באמת צריך מישהו לדבר איתו אני אשמח לעזור
אני בטוח שגלעד ואליאב יעידו שאני טוב בלתת אוזן קשבת ועזרה