|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() עזבו את זה - תראו ספרד לטביה בערוץ 5!
![]() יאללה לטביה!
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש D:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נמאס מהניבחרת שלנו!! השחקנים כאילו עושים טובה שהם זזים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() טוב שניצחנו, אבל היכולת מבישה.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ראיתי לפני שבועיים את התכנית בערוץ 10 על הכדורגל שלנו, קוראים לזה "גביע המדינה" אני חושב.. בכל מקרה, הראו שם את ההבדלים בין אירופה לישראל. ממה שאני זוכר אז זה ככה: שחקנים ישראלים לא מחויבים ללכת לחדר כושר -> באנגליה חייבים ללכת לפחות פעמיים בשבוע וכולם הולכים באותה שעה, מתאמנים באותה דרך. לפחות שעתיים. ממוצע התרוממות במשחק לנגיחה בישראל > 9 באנגליה > 25! אימון כושר שנערך כל יום בישראל, הוא 25דקות בלבד, והביאו איזו אחת בת 40 שהיא מאמנת אירובי בשביל לבדוק את הרמה, והיא אמרה שהיא לא התאמצה בגרוש.. באנגליה אני לא זוכר כמה זמן זה, אבל אני יודע שפשוט הכדורגל הישראלי לא יתקדם ככה, כי פשוט לא מעצימים את האימונים, עושים טובה שמתאמנים, לא משקיעים ולא כלום. לא נגיע רחוק ^_^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() בחו"ל כבר עשרות שנים יש תזונאי לכל קבוצה שמכבדת את עצמה, מאמני אירובי ואנאירובי, מתקני אימון מגוונים וכו... תיסעו לקמפ נואו למשל (זה כבר קצת מוגזם אבל בכל זאת) - וגם האיצטדיון של אספניול במונטז'ויק. עד שביקרתי שם חשבתי זה סתם איצטדיון באמצע העיר כמו טדי המצ'וקמק שלנו. האמת היא כזו:
אתם הולכים ברחוב ובשלב מסוים אתם פשוט נכנסים למיני-עיר אוטונומית כזאת של מתקני ספורט. אתם מגיעים ברכבת התחתית לאיזו כיכר, משם הולכים באיזה רחוב עד שהמחזה פשוט מדהים. הרחוב מתרוקן מחנויות, מסעדות, ויש ממש דרך כניסה כזאת בין שני קירות בטון וכביש מיוחד לתוך מתחם הקמפ נואו. שם כבר יש חנויות, מוזאיון, מסעדות, אולמות של כל ענף ספורט אפשרי, חדרי כושר, מתקני אימונים וכו... יש גם בתוך המתחם טיילת ענקית בדרך לאיצטדיון. והאמת שבקמפ נואו יש יותר מאיצטדיון אחד! יש מיני איצטדיות לנוער, מגרשים לילדים ומה לא! Forca Barca! Forca Catalunya! ![]()
![]() |
#7 |
|
![]() זה ידוע שהמצב בישראל מחורבן מבחינת כדורגל בהשוואה לאירופה, וכמובן שזה מקומם, כי יש תקציבים ומשאבים להשקיע בענף הספורט הלאומי של ישראל.
בכל מקרה, באשר למוק' יורו, תיאורטית יש לישראל סיכוי לעלות. הלוואי ויהיה משהו...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי למה אתה אומר ככה?
אתה יודע איזה קשה זה להשיג תיקו מול אנגליה??? שוב אני חוזר ואומר אנגליה ולא סתם נבחרת אנגליה אחת הטובות בעולם עם השחקנים הטובים בעולם כגון:גון טרי פרנק למפרד ועוד. אני אישית לא ממש רואה כדורגל אבל את המשחק עם האנגלים היה משחק ממש טוב של הנבחרת. מקום שלישי יצא לו משהו מקדומות נגד מקום שלישי אחר או שכולם? |
![]() |
![]() |