|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך מהרמקולים, גם ככה שומעים בהם זוועה.
תקווה אוזניות תהפוך אותו לmp3 כזה בפלאפון, תעשה לו הרבה לג'יגה או 2 ג'יגה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לשים 2 ג'יגה אם אני לא טועה,ואתה קונה מסלקום או מבנאדם פרטי?
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אורנג'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי קצת בse ושומעים בו נחמד,יש יותר טובים,אבל תלוי מה אתה מחפש,רמקול חזק זה הכי חשוב לך?
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לרמקול אז פשוט תעשה כמו שאני עושה עם הנוקיה שלי,אני מגביר תעוצמה של השירים דרך המחשב וזהו,שומעים כמו שצריך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
למה אתה תמיד צועק ! בסוף המשפט ! שמים נקודה ! ולא סימן קריאה ! ! !! !!! !!!! !!!!! !!!!!! !!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
גם שאני במצב רוח טוב אני עם הסימני קריאה שלי!!!! זה דרך פסיכולוגית עקיפה להכניס משו לעצבים !!! וזה מה שקורה אתך עכשיו !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() עריכה :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() עזוב אותך אחי זה פלאפון בין הטובים שיש בישראל קח אותו ועם לא תאהב את העוצמה מספיק תמיד יש תוכנות שיכולות להגביר את העוצמה בפלאפון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לחבר שלי יש את המכשיר,והוא פשוט ממש כמעט אותו הדבר כמו ה 610i אצלי,השינוי הוא רק במבנה החיצוני,הפלאש+עוד כמה פונקציות מישניות שלא קיימים ב 610i,התפריטים אותו הדבר,אבל ב 610i יש סאונד יותר טוב למרות שזו הגירסא הקודמת,אבל מה היתרון בו שהוא הרבה יותר זול כרגע.
בסה"כ אחלה מכשיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תקנה 610i זה פלאפון אחד הרעים וגם הסאונד שלו ממש חזקק אתה שם שירים בפלא זה קורע לך תאוזן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יצא פלא חדש פה בארץ של סוני איריקסון.
תיבדוק קודם אותו,שמעתי הוא בן :):):):).
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לי יש K610i ולחבר שלי יש K800i .
אני יגיד לך תהבדלים בקצרה : K610i - מצלמה סבירה , נגן מטורף - אחד החזקים אתה לא מבין פעם שמתי בקריון חבר שלי חשב שזה הרמקולים של המוזיקה שיש בחנות חח K800i - נגן סביר, שומעים פחות חזק מהK610i.. אבל מצלמה סוסה 3.2 מגה פיקסל ! עם פלאש משהו טוב אדום כזה יפה חח קיצור K610i זה פלאפון עם נגן וK800i זה פלאפון עם מצלמה :} וגם הK610i יותר זול.. אני הייתי הולך עליו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
K600i זה פלאפון עם נגן K800i זה מצלמה עם פלאפון...לא יותר מזה והאדום זה לא הפלאש אלא הפוקוס , הפלאש של הסוני אריקסון זה פלאש קסנון אמיתי...באמת איכותי
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אנשים קניתי את הפלאפון היום ! פלאפון ענקק
תדעו שאני יבקש עזרה למה כבר הסתבכתי חח ותודה למי שעזר לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תתחדש סוליקו.. אני בדיוק באתי להמליץ לך על הפלאפון שיש לי אותו כבר כמעט שנה.... נוקיה 3250.
לא תמצא רמקול יותר חזק ממנו השום מכשיר ![]() גם ה K800 מצויין.. תתחדש ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |