|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מושעה
|
![]() מוזר ברנפלקס זה דווקא טעים לי..
מצד שני היום אכלתי קריאטין עם כפית ולא היה לי בעיה עם זה :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() עומרי צודק..
גם אני אוכל כל פעם משהו אחר פעם קינמונים פעם כריות וניל פעם קורנפלקס רגיל פעם פיבר צריך לגוון כל פעם תקחו מה שאתם אוהבים אפילו בחיטוב אתם יוכלים רק תחשיבו את זה בתוך כמות הפחממות היומית |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() ציריוס מולטי זה אחלה פתרון!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() יאלה כולם סובלים בשביל המכון ...ברנפלקס זה חרא זה לאכול ולסבול...אם כבר לאכול קורניפלקס רגיל הכי סבבה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() קח קערה ברנפלקס
דפוק עליו שייק חלבונים קרם עוגיות (עם חלב כמובן) ותגיד לי שזה מגעיל ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מתחיל
|
![]() תוכל את הקורנפלקס אים הנמר החי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני למשל יש לי מבחר של דגני בוקר-דליפקאן,ציריוס,קינמון,ופייבר..שדווקא לא רע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ברנפלקס נחמד אבל לא הצלחתי להחזיק מעמד אני מרגיש שאני אוכל לפעמים בכוח אז עזבתי את זה למולטי צ'ריוס טעים מאוד אבל הוא צף מבאס ששים חלב הצריוס עולה . ברנפלקס הוא אולי הכי טבעי שיש בגלל זה הוא לא טעים..קורנפלקס זה רק טעים זהו הערכים התזונתיים של צ'ריוס עולים עליו בלא מעט .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, זה כי אני בחיטוב, כשאני לא בחיטוב אני עושה חצי ברנפלקס חצי graet grains שזה אחד שאני ממש אוהב.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין על מה כל ההתבכיינות?
הברנפלקס לא טעים?לא חייבים לאכול אותו יש מספיק אחרים אבל השאלה כאן מה בריא יותר וברנפלקס לייט(65 קלוריות למנה)נחשב לאחד הקרונפלקסים היותר בריאים שיש אגב יש קרונפלקס של אופטימום שהוא ממש בריא וגם על הדרך ממש בריא וכמו כל דבר טוב גם דיי יקר
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
כללי:: שועל חד"כ
עוסק ב:: Help Desk
חדר כושר: ג'ימי
|
![]() ציטוט:
למרות שעכשיו אני אוכל רק ספיישל K של קלוגס. מרקם יותר טעים פחות שומן יותר חלבון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תקנו את הצהוב הזה ותאכלו אותו עם שוקו.... טעם גן עדן משהו מדהים לא יודע למה זה כאילו שהשוקו והקורנפלקס מתחברים ואז מכילים את עצמם...
למי שיש בעיה לאכול במאסה ( לא בעיה פסיכולוגית של הילדים שמסתכלים על הריבועים שלהם כל 5 דקות עם יד 19ס"מ) שיאכלו את זה מומלץ ממני :>