|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם בגרינלנד יש הרבה קרח. אני פשוט מת על הארצות הקרות האלה, דיונות של שלג..מדברים ענקיים של שלג וקרחונים כאלה. מת על זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא עכשיו אז כבר תחפש באימיול או שתבקש שמישהו יביא לך לינק פה
pimsleur italian צריך לשקול בסביבות הג'יגה וחצי ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() גם אני רוצה יום אחד ליסוע לרוסיה חבר שלי היה שם והוא אומר שזה אשכרה כמו ארצות הברית רק ברוסית ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תאילנד אחלה מקום ! הייתי שם ואני חוזר שוב בדצמבר כנראה,
דוד שלי גר שם כבר יותר מ16 שנים (הוא לא איזה נרקומן אל דאגה) קיצר אחלה מקום אין מה לפחד זה הרבה יותר בטוח מת"א, אל תיקח סיכון ואל תלך לזונות, זה בנים כמעט רובם, ואתה לא רוצה דינג בתוך הדונג שלך. קח כסף, תהנה, ואל תתבאס שאתה טס לבד, זה רק יעשה את זה לחוויה יותר מיוחדת!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דינג דונג :cry_1: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מתכנן לחודשיים עכשיו וגם אחרי השיחרורור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה אח שלי מתי זה דצמבר?? אולי ניפגש שם חחחחח תודה לכולם חברים וכן אני ישמור על עצמי ויעשה בעיקר כיף חיים אני לא ידפוק חשבון אני יהנה ולא יחשוב על הכסף הומי אחי דיר באלאק לפני שאתה נוסע תירשום פה ולאיזה מקום או תשאיר אי מיל יהיה נחמד ככה מפגש ישראל באדי בתאילנד באיזה מסיבת חוף אם כמה תאילנדיות כוסיות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אני עוד לא בן 16 אבל כבר עכשיו ההורים שלי הבטיחו לממן לי בגיל 17 וחצי טיול לחודש בכל אירופה בסיגנון יורוטריפ =] ככה לסוע עם 3 חברים זה חלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() דצמבר זה החודשה12, כעיקרון אני אמור להיות כשבוע בתאילנד, וכמה ימים אינדונזיה וסין,
אני רוצה ת'אמת כשאני בתאילנד ללכת לאיזה 4-5 ימים לפטאיה, הייתי שם כבר, זה כמו אילת של תאילנד, לעשות בטן גב מכון, ללכת תכלס לבד או עם איזה 1-2 אנשים להיות כל היום בים, ובחדר מלון, זהו בערך, ופעמיים נגיד לבקר כזה במכון, זהו בערך נופש נטו!@ זתומרת, אם איזה תיירת אירופאית תרגיש בודדה, או אפילו אם איזה שתיים אין בעיה שהן יצטרפו, אבל בעיקרון בלי יותר מדי אנשים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה במקומות כאלה,אחרי חודשיים אתה יכול לשכוח מהתזונה וחדר כושר
מקסימום מה שתרים שם זה גופות בגנגס,אבל תהנה אחי אני מבין משיכה של אנשים למזרח אני אישית אוהב את אמריקה מאוד דרום אמריקה הצפונית, אבל מה לעשות באדיבילדר בחיים לא יעשה איזה מסע מטורף במזרח,בחיים
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא קשור אכשיו אבל עדיין:glare: .....מי שנוסע לשם (במיוחד מי שלא רוסי) צריך לחשוב פעמיים מה הוא עושה. |
|
![]() |
![]() |