|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה ארוחת ביניים תפוח עץ?
קח פיתה עם קוטג' עם פסתרמה עם חביתה עם קצת ירקות וזהו, ואם אתה דתי אז בלי הקוטג' |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() או שיש לך ג'ינו או שהקלוזאפ על הפטמות מוגזם.
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() סבלנות...........
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה אתה משוגע מזה 1700 קלוריות?!?!? אתה במאסה לא חבוב?!? 3000 לפחות!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אתה רוצה אתה יכול להחליף את האורז הלבן באורז מלא... הוא לא הכי טעים בעולם אבל יש בו הרבה פחממות מורכבות
![]() |
![]() |
#28 | ||
Guest
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() עשיתי עוד שינוי קטן בגלל התגובות (הוספתי עוד לתפריט):
ארוחת בוקר (כשאני קם) 1. 50 גרם פריכיות אורז/ 4 פרוסות לחם עינן עם גבינה/ קוטג'. 2. עגבנייה סה"כ קלוריות לארוחת בוקר : 416.3 ארוחת ביניים (שעה 11:00) פיתה שחורה עם פסטרמה סה"כ קלוריות לארוחת ביניים : 311.24 ארוחת צהריים (שעה 14:00) 1. 2 ביצים קשות/ חביתה/ ביצת עין/ שקשוקה (מ2 ביצים). 2.ירק- 2 מלפפונים/ 2 גזרים/ גמבה/ פלפל... סה"כ קלוריות לארוחת צהריים : 233.26 אחר הצהריים (שעה 17:00) 1. מנת פחמימות- אורז/ אטריות/ פסטה/ תפוחי אדמה... 2. מנת חלבון- עוף/ בשר (אם אין אז לאכול שניצל תרד או תירס). סה"כ קלוריות לאחר הצהריים : 900 ארוחת ערב (לפני אימון, אם אין אימון אז ב20:00) פרי- תפוח/ תפוז.... סה"כ קלוריות לארוחת ערב : 70 ארוחת לילה (אחרי חדר כושר) 1. קופסת טונה 2. 4 פרוסות לחם עינן (אם אין אז לחם לבן). סה"כ קלוריות לארוחת לילה : 500 צריכת קלוריות יומית, ביום שיש אימון, עומדת על 2400 קלוריות צריכת קלוריות יומית, ביום שאין אימון, עומדת על 1900 קלוריות |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() מעט מאוד אוכל...
אם אתה רוצה לראות תוצאות על גופף ואתה לא רואה סימן שאתה לא גודל(מבחינת מסה). עכשיו אתה אומרת שאתה עולה במשקלים.. אז הנה לינק להעלת מסה - http://israelbody.org/Index.asp?CategoryID=298 ואם אתה עולה משקלים אין סיבה שהגוף לא יגדל ותהיה שמן ואתה אומר שאתה לא רוצה לקנות תוספים וכל הדברים הללו.. אז מבחינת החלבון - תאכל לאחר אימון טונה/קוטג' משהו עם הרבה חלבון כ25-30 גר' במקום לקנות תוסף |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל לפחות קופסא של קוטג' חצי אחוז ביום ולפחות קופסאת טונה(במים) ביום וגם 200 גרם בשר כלשהו לא שמן כמו חזה עוף או פרגיות.
זה ממה שאני ממליץ לאכול שזה אוכל לא שמן ובריא |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תהיה בריא איזה קלוזאפ,אפשר לראות כבר איברים פנימיים
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח כן אהה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() טוב, תודה לכולם על העזרה!
|
![]() |
![]() |
#35 |
חבר מתחיל
|
![]() שחיף לא נורמלי ממש גועל נפש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() אךךךךךךךך אנשים פה חושבים שמשקל זאת הפונקציה העקרית של פיתוח גוף חחחחח
בן אדם בעליה במסה על סייקלים מסוגל להרים משקלים מטורפים ובייבוש לפני תחרות להרים משקלים שסבתא שלי מרימה בלי בעיה ולחרבן תותים,אחי מה שאתה צריך זה לאכול! אין פה איפה לשרוף שומן אם תשרוף את ה"שומן" שיש עלייך אתה תיראה בידיוק כמו הדוגמנית הזאת שהעלו תמונה שלה לפה לפני כמה זמן בפוסט של סנדריק. איך אני אוהב את אמא שלי כמה שהיא צודקת שהיא אומרת שבמסה...מי שלא אוכל לא גודל! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() על תקשיב פה לכולם.. הם אומרים שטויות.. תשמה אם אתה לא רואה תוצאות על הגוף שלך זה לגיטימי.. זה לא רק לך קורה.. עצה שלי אם אתה רוצה תקשר ותקבע פגישה אצל גיל גרנות הוא ממש תותח בנושא הזה.. גם אני ההיתי ככה לא ראיתי תוצאות בכלל אבל מאז שאני אצלו אני ממש רואה תוצאות יפות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() לא הבנתי למה הקפיצו את זה עוד פעם! התחלתי לאכול תפריט קבוע (לא שזה ממש עוזר אבל....)
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חח אין קשר לעשיר...
אוו שלפחות תחפש תפריטים שמתאימים לך |
![]() |
![]() |