|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו חשבתי על זה תנסו רגע לדמיין את כל הבחורה של הבארלות האלה באים לאיזה חדר כושר ואנחנו ניתן להם אימון שם?חחח ולא תאימון הדפקטי שהם עושים ישר בא להכי שמן אומר לו תפתח תפה דוחף לו חבילה של אפדרין לגרון אומר לו עכשיו רוץ מההליכון ועד שאתה לא רואה קוביות אתה לא יורד!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בואנה שאני חושב על כמות הקלוריות שצריך בשביל לעלות למשקל ל200 קילו.. בטח הקציצות האלה אכלו 8000 קלוריות ביום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מנהל ראשי
|
בא לי להקיא ממכם,גועל נפש של אנשים אחד אחד שמשקפים בדיוק את החברה הדוחה שאנחנו חיים בא. ועוד אומרים שמתפחי גוף הם שטחיים, הייתי קורה לזה סופר שטחיים. (רק שאף אחד מכם לא באמת מפתח גוף אבל זה לא קשור כרגע).
אני מעריך הרבה יותר בן אדם שבמשקל 200 קילו מחליט לשפר את הבריאות שלו ולהרזות, ואפילו להיחשף מול מיליון אנשים בבתים שלהם שלועגים לאנשים האלה והפריקיות שלהם. מדובר באנשים אמיצים באמת שחושפים את עצמם ולא מתביישים בכך, ומוכנים לעשות שינוי טוטאלי בחיים שלהם, בשבילהם הרזיה יותר חשובה ויש לה היבט של שיפור חיים לעומת איזה ילד מושתן בן 17 שרוצה שיראו לו איזה קוביה בים או איזה דוגמנית אנרוקסית שחס ושלום יהיה לה משהו רך בגוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |