ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-05-07, 16:17   #21
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו חשבתי על זה תנסו רגע לדמיין את כל הבחורה של הבארלות האלה באים לאיזה חדר כושר ואנחנו ניתן להם אימון שם?חחח ולא תאימון הדפקטי שהם עושים ישר בא להכי שמן אומר לו תפתח תפה דוחף לו חבילה של אפדרין לגרון אומר לו עכשיו רוץ מההליכון ועד שאתה לא רואה קוביות אתה לא יורד!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-07, 16:23   #22
Ilan-V
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלIlan-V

שלח הודעה דרך ICQ אל Ilan-V שלח הודעה דרך MSN אל Ilan-V

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו חשבתי על זה תנסו רגע לדמיין את כל הבחורה של הבארלות האלה באים לאיזה חדר כושר ואנחנו ניתן להם אימון שם?חחח ולא תאימון הדפקטי שהם עושים ישר בא להכי שמן אומר לו תפתח תפה דוחף לו חבילה של אפדרין לגרון אומר לו עכשיו רוץ מההליכון ועד שאתה לא רואה קוביות אתה לא יורד!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחח איזה אכזרי אתה חח
Ilan-V מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-07, 16:27   #23
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

בואנה שאני חושב על כמות הקלוריות שצריך בשביל לעלות למשקל ל200 קילו.. בטח הקציצות האלה אכלו 8000 קלוריות ביום
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-07, 16:46   #24
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

בא לי להקיא ממכם,גועל נפש של אנשים אחד אחד שמשקפים בדיוק את החברה הדוחה שאנחנו חיים בא. ועוד אומרים שמתפחי גוף הם שטחיים, הייתי קורה לזה סופר שטחיים. (רק שאף אחד מכם לא באמת מפתח גוף אבל זה לא קשור כרגע).
אני מעריך הרבה יותר בן אדם שבמשקל 200 קילו מחליט לשפר את הבריאות שלו ולהרזות, ואפילו להיחשף מול מיליון אנשים בבתים שלהם שלועגים לאנשים האלה והפריקיות שלהם. מדובר באנשים אמיצים באמת שחושפים את עצמם ולא מתביישים בכך, ומוכנים לעשות שינוי טוטאלי בחיים שלהם, בשבילהם הרזיה יותר חשובה ויש לה היבט של שיפור חיים לעומת איזה ילד מושתן בן 17 שרוצה שיראו לו איזה קוביה בים או איזה דוגמנית אנרוקסית שחס ושלום יהיה לה משהו רך בגוף.
ישן 17-05-07, 17:10   #25
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
בא לי להקיא ממכם,גועל נפש של אנשים אחד אחד שמשקפים בדיוק את החברה הדוחה שאנחנו חיים בא. ועוד אומרים שמתפחי גוף הם שטחיים, הייתי קורה לזה סופר שטחיים. (רק שאף אחד מכם לא באמת מפתח גוף אבל זה לא קשור כרגע).
אני מעריך הרבה יותר בן אדם שבמשקל 200 קילו מחליט לשפר את הבריאות שלו ולהרזות, ואפילו להיחשף מול מיליון אנשים בבתים שלהם שלועגים לאנשים האלה והפריקיות שלהם. מדובר באנשים אמיצים באמת שחושפים את עצמם ולא מתביישים בכך, ומוכנים לעשות שינוי טוטאלי בחיים שלהם, בשבילהם הרזיה יותר חשובה ויש לה היבט של שיפור חיים לעומת איזה ילד מושתן בן 17 שרוצה שיראו לו איזה קוביה בים או איזה דוגמנית אנרוקסית שחס ושלום יהיה לה משהו רך בגוף.
הבעיה שיש דרכים יותר טובות שבהן אפשר לעשות את זה. ילדים מושתנים שרוצים שיראו להם קוביה זה כבר עניין אחר, אבל למה לזלזל במפתחי גוף באפן גורף? האנשים האלו יורדים ל - 4 אחוז שומן כמה פעמים בשנה ופה סתם "להרזות" זה כבר לא מספיק. לרדת מ - 40 אחוז ל - 18 זה עם כל הכבוד (ותאמין לי שיש לי כבוד לאנשים שלוקחים את עצמם בידיים בצורה שכזאת) קצת יותר קל מלרדת מ - 10 אחוז שומן ל - 3\5 ועוד לשמור על כמה שיותר שריר...
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה