|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מושעה
|
![]() שמע ישראל..טרנטולה...תיקח פיטבול ותשים לעצמך סטייק על התחת יותר עדיף
מפחיד אם הדבר הזה עוקץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פשש אתה ממש אוהב אותם אההה
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() צריכים לארגן עוד פעם איזה מפגש כזה. רק הסטקים עלו לי 700 שקל בשר ביבוא מיוחד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() שים את זה בשייק
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() כןן מיניב!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() לחבר שלי יש חיפושית מחמד Lol הוא בא איתה לכל מקום.
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() תבואו אליי לבית..
יש פה כמה עכבישים כאלה,גדולים משהו ליגה! אני מפחד לישון בלילה תקחו אותם,שלשום יצא לי מתחת למחשב איזה טרנטולה אם אני לא טועה.. חצתי אותה ל-2 והיום עוד אחד משהו גדול מסוכן יצא לי.. בעע איך אפשר לגדל דברים כאלה?
![]() |
#30 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
תעשה חיפוש קטן כמה אנשים מתו מנשיכה של עכביש, וכמה מתקיפות כלבים. (ואני אומר את זה בתור חובב כלבים)
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() וואי מגניב להחזיק עביש בבית.
היללבוי או הומי תגידו, איך אתם מחזיקים אותם? אתם גם לוקחים אותם לידם? או שהם סתם באקוריאום? ומה הם אוכלים? ![]() בונא בא לי גם לקנות אחד כזה...
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לא יודע מאיפה החראות האלה יוצאים לי..
![]() |
![]() |
#34 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
אני מעדיף את רוב החיות שלי להחזיק כמה שפחות, לתת להן שקט, אני נהנה מהגידול עצמו.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה מהנה בגידול? היו לי אוגרים פעם ולא היה ווווווווווווווווואו. ברצינות אני שואל כדי שתסביר לי ממה בדיוק אתה נהנה, זה לא נאמר בנימה מזלזלת
![]() |
![]() |
#36 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אני חושב שרשמתי את זה כמה פעמים,
נכון לעכשיו 17 נחשים, 18 טרנטולות (היו 19 אחת מתה לפני יומיים מזקנה) 30-40 לטאות, כלבה, תוכי, ועוד כמה דברים אני מחזיק את התוכי פעם ביום כדי שישמור על ההחתמה שלו (אני ביצעתי) ואת הנחשים מדי פעם שישארו רגועים מספיק בשביל שלא יתקפו כשבאים לנקות להם את הכלוב או לכשבני דודים שלי הקטנים באים שלא יביאו להם ביס, אני מחנך אותם מגיל צעיר לאהוב חיות..
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה החתמה?
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי שאלה אליך אתה מבין בעכבישים. בכמה ימים האחרונים יצאו לי ממש עכבישים גדולים,אחד שחור כזה נירא לי טרנטלה לא יודע.. הוא שחור גדול ואין לו שערות הוא עשה לייזר חח זה מסוכן ? ואתמול יצא לי עכביש אם שערות גדול כזה בצבע חום בהיר כהה הם מסוכנים ? ואם חס וחלילה נעקצים מעכביש מה עושים ?
![]() |
![]() |
#39 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() האכלת יד, החתמה, תכלס בתוכים זה כמעט אותו הדבר,
אתה לוקח את התוכי מגוזל, תלוי באיזה סוג, את שלי (ציפור אהבה) בגיל שבועיים, והופך להיות האמא שלו, כל 5-6 שעות מאכיל אותו בדייסה מיוחדת, לאט לאט מרגיל אותו לאכול גרעינים כשהוא גדל, וזהו, התוכי "חושב" (לא בדיוק ככה) שהוא בן אדם, ולא מפחד מאיתנו ואז אפשר להחזיק אותו בלי שינשך / יעוף . גיל, חוץ מאולי 3 סוגים של עכבישים, (ששן חום, אלמנה שחורה, ועוד איזה סוג בטח) אין שום עכביש בארץ שמסוכן, וגם הסיכוי שעכביש סתם ככה ינשך אותך הוא אפסי... אין מה לעשות ממש כי אין נסיובים נגד זה, להירגע לנשום עמוק, אם זה מתנפח או משהו ללכת לבית חולים שיטפלו בנפיחות..
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |