|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך משהו להגיד לי, תאמר לי באימייל או במסנג'ר... ועוד משהו, כדאי לך להוריד פרופיל
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. אין לי מה להגיד לך כי אין לי בעיה שתרד עליי אני לא מתייחס. 3. א. אני לא מפחד. ב. לא עשיתי שום דבר לא בסדר.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא התכוונתי להפחיד אותך, אני רק נתתי לך עצה
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני כולה בכיתה ט' אבל אני ממש לא חש מעצמי, אני יודע בדיוק מי אני ומה אני ומי יותר טוב או פחות טוב ממני. תודה על העצה ![]() בוא נסגור את זה בזה שאם אני לא עובר על חוקי הפורום אתה לא מגיב להודעות שלי ואני לא לשלך?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נסגור על זה שאתה כותב רק אם אתה בטוח ב-100 אחוז ושאני ימשיך לעשות את תפקידי פה.
![]() |
![]() |
#26 |
מנהל ראשי
|
![]() נמרוד, אני מזהיר אותך, תפסיק לעשות בלאגן!
![]() |
#27 |
מנהל ראשי
|
![]() לא יודע מה הולך פה, אבל לנושא שלנו, הבחור צודק צריכה מוגזמת של סיבים לגמרי לא טובה! למדנו את זה בקורס תזונה גם.
"ממזון טבעי" לא תגיע לצריכה מוגזמת, צריכה מוגזמת יכולה לבוא מפייבר1 בכמות גדולה בשילוב של סיבים מהאוכל שאתה אוכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מה יקרה כאשר מישהו יאכל יותר מידי סיבים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב מוטי (מוטי?) אתה רואה, גם עומרי מוכיח שצדקתי. בלי קשר שזה הגיוני, אם קראת על איך פועלים הסיבים אז הגיוני שהם יפריעו גם למינרלים לחדור בכמויות גדולות מידי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() 2 כוסות ש"ש ביום זה הרבה?
כמה גרם סיבים יהיה בזה? (בכוס רגילה נכנסים 125 גרם של ש"ש לא?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() צאו מהסרט , לא יקרה לכם כלום , אתה לא אוכלים כל כך הרבה סיבים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() תבדוק באינטרנט / תסתכל על האריזה . אל תהיה עצלן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל מדי יום 4 פירות,9 ירקות,6 פרוסות לחם מלא וחצי קילו אורז מלא מבושל(לפעמים זה פסטה מלאה ולפעמים זה משתלב עם עדשים)ואני באמת מפליץ בכמויות אסטרונמיות
מה אתם אומרים זה מזיק?
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני כבר רואה איך מליון איש ישאלו שאלות פרטיות כמו שלך. תראו, בשביל להגיע לעודף צריך להיות רגיש ולצרוך מעל 50 גרם סיבים לפי דעתי (אפילו יותר), אתם לא מגיעים וזה ואפשר להגיע לזה רק מדברים כמו פייבר וואן וכאלו. לא לפחד ולהמשיך לאכול כרגיל. סיבים זה עדין דבר מעולה.
|
![]() |
![]() |