|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח בסוף אף אחד ישאר בעולם הזה:s
![]() |
#2 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() להרוג את העולם הזה...
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() צריך להרוג את כל מי שאחרי כל משפט שם xd או
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() את כל מי שמגיב לאחר התגובה הזו
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() .............................
עוד שבוע מתחיל ביצפר אז לך על זה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: אורלייף
|
![]() ילדים קטנים שחושבים שהם התבגרו ומנסים לפתח איתך שיחה :|
שישרפו חחחחח קראתי כמה עמודים .. חחחחחח הרגתם אותי חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() nt1nt1 לא יוכל להגיב לכם בזמן הקרוב...
![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() את אותם הגזענים האלה ששונאים שמנים שגאים בעצמם - שמן השלים עם מה שהוא והבין שזה בסדר לו למה לרצות להרוג אותו על זה? צריך לחזק אותם
![]() את האנשים האלה שבמכון באים עם מכנסונים קטנטנים כמו של בחורות ועושים לחיצת חזה עם רגליים פתוחות מול העיניים שלך ובורח לה אשך מחוץ לתחתון ורואים הכל - (מקרה אמיתי, לא הצלחתי לעשות דחיקת כתפיים מולו) ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יודע מה? אני שונא את השמנים האלה שאין להם מודעות עצמית. שהולכים עם בגדים כאילו הם נראים טוב.
אבל את אלו שמודעים למצב, את אלו שיש להם אובססיה לאוכל, את אלו שהכירו בזה, אני לא שונא אני אפילו מכבד, דבר שכזה יכול לפגוע מאוד בדימוי העצמי שלך, ולהשלים עם זה, צריך להעריך אותם, אולי טיפה לעזור אם הם ירצו לנסות להשתנות, ואם הם לא מצליחים פשוט להעריך את הניסיון להעריך את זה שהם שלמים עם עצמם ולחזק אותם ![]() תראה מה גרמת לי לעשות.. חפירה :d
![]() |
#11 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() תוסיף את זה שהם נטל על החברה (חוץ מרשתות המזון המהיר), ושזה ממש מכוער לנוף.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יש כאלו שהם רוצים לעשות עם זה משהו, אבל לא מצליחים, צריך לחזק אותם להמשיך לא? ואם הם הבינו שהם פשוט לא מצליחים, אז.. צריך לכבד את זה ולהעריך אותם לפחות בזה שהם מודעים..
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי עוד מה להוסיף..
חוץ מזה גם אני עשיתי את המהפך, ואני אומר לכם יש כאלה שנכשלים פשוט זה גובר עליהם.. מה לעשות? כמו שנרקומן רוצה את הסם, אלכוהוליסט רוצה את השתיה, שמן רוצה את האוכל, מה לעשות :\
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מסכן השמן שיקרא ת'פוסט הזה... זה לא מוסיף לדימוי עצמי הסטיגמה הזאת על השמנים, אני ברוך ה' בריא (14% שומן) אבל תארו לכם שאתם אותו שמן ששבועיים רצים ומנסים לקרוע ת'תחת ירדתם 3 קילו אבל עדיין יש לכם בבטן גוש וואחד גוש שנראה שבחיים הדבר הזה לא ירד לכם מהבטן... מייאש תחשבו על זה.
![]() |
#16 |
|
![]() אם האיש השמן ביותר בעולם כבר הוריד איזה מאתיים שלוש מאות קילו, כשהוא בקושי מסוגל לעשות ספורט בת'כלס, אלא בעיקר שינה את התפריט שלו, אני חושב שזה אומר לכם משהו על כל אלו שהם "שמנים כי יש להם חרא מטבוליזם" ושאר חירטוטים, בזמן שהם מזמינים את הארוחות דאבל המבורגר, עם צ'יפס מוגדל, שתי גלידות, פאי ונאגס במק'דונלדס (עם דיאט קולה כמובן, הם שומרים! [על זה שהם ישארו שמנים]).
איכס קיבלתי גועל הלכתי לרוץ. תשמעו, אני מקרה קיצוני ואני לא אומר שכיוון החשיבה שלי יותר או פחות לגיטימי, אבל אני פשוט שונא שמנים בכלל ושמנות בעיקר. לא יכול אפילו לחשוב להסתכל על בחורה שמנה. הבחורה הכי מדהימה בעולם, עם עודף משקל (לא בתחת או החזה, כן? זה יכול להיות עם יותר אחוזי שומן מלי פריסט במאסה) ולא רק שהיא לא אופציה אפילו לזיון, זה באשכרה מגעיל אותי, פאקינג עושה לי בר'לה במכנסיים. ארבל, לעומת זאת, חובב שמנות. או איך חברה שלי קראה לו? Chubby chaser. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אני מחזק מה שרשמו פה על השמנים גורעל נפש שבנאדם כל כך שמן לא רוצה לעשות משהו עם עצמו ונשאר כמו שהוא..
יש לנו פה הרבה דוגמאות בפורום לאנשים שהיו שמנים ברמה מטורפת ועשו דיאטה מטורפת והתקדמו האם האם דנאוס... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() אני ואבא שלי גרמנו לאמא שלי להפסיק לעשן.
nuff said וגבריאל אני אחרי האירובי, חזרתי לפני שעה ועדיין מפוצץ מוטיבציה לצאת לעוד אחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() הייתי בא אלייך לכיוון הבית, אבל בול תפסת אותי ביום היחיד שאני בירושלים.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() איך אתה מסוגל לעשות שעה אירובי תהיה בריא
|
![]() |
![]() |