|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#181 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הרגליים צריכות להיות משוכות אחורה בצורה ממש חזקה עד שאתה מרגיש מתיחה ברגל. איפה שמיקמת את הרגליים היה באופן כללי נכון אבל לא משכת אותן מספיק. אם תלחץ כמו שגודם אומר עם כל כף הרגל על הרצפה, אז תצטרך לעשות גם אותו דבר... תשתדל להוריד את המוט קצת רחוק יותר מקו הפיטמות קדימה, ולשמור על כף יד ישרה ככל הניתן. וד"א מה הסרטון הזה אמור להביע - אני מאוד מקווה שאתה לא מושך כבר ככה... הכניסה שלך לסט היית גרועה ופרועה, אתה יכול להיפצע ככה בקלות נערך לאחרונה על ידי איש הבוקר, 14-05-11 בשעה 22:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
חבר פעיל לעד
כללי:: מסה בכל הכוח
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() גומד הספהה שטוחה אל תדאג בקשר לכף רגל אני לוחץ לפי דייב טייט שצריך רק את האצבעות על הרצפה
בקשר לכיווץ בגב ולחזה יתוקן באימון a הבא שי סבבה בקשר למשיכה של הרגליים ולהורדה של המוט יתוקן באימון הבא אני יצלם גם ועל המפרק כף יד שיהיה ישר זה כבר תיקנתי היום באימון תודה לשניכם נערך לאחרונה על ידי arad1021, 14-05-11 בשעה 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
חבר פעיל לעד
|
![]() הנה הדדליפט מהאימון שי הסרט שששמת פה זה לא יודע למה נכנסתי ככה לסט חחחחח אני כבר לא נכנס ככה יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
חבר פעיל
|
![]() טוב נראה סבבה לגמרי!
תתחיל לאכול יותר חלב+אוראו יעשו את העבודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
חבר פעיל לעד
|
![]() ליטר חלב יש כבר אבל אני יוסיף עוד חבילת אוראו ואני יוסיף עוד איזה פיתה או 2 למלא 700 קלוריות בערך שימלא לי בערך קלוריות 4000-4500
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
חבר פעיל
|
![]() יפפפפפפפפפפההההההההההההההההההההההההההההההההה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
חבר פעיל לעד
|
![]() סקוואט 112.5x3x5
החלפתי מוט למוט יותר דק כי הוא יותר נוח אני צריך לבדוק כמה הוא שוקל אז לא בטוח שעשיתי 112.5 יכול להיות פחות פרס 42.5-4-4-3 חזרות אחרונות בכל סט לקחו לי איזה 6 שניות עד שהצלחתי להעלות אותם מתח-8-6-4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה הלך בסקוואט?חזרות..
אתה לא אוכל מספיק לדעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
חבר פעיל לעד
|
![]() אתמול אכלתי 3600 קלוריות
בסקוואט סיימתי את כל החזרות שצריך פשוט באימונים האקודמים עבדתי עם מוט יותר עבה ובאימון הזה החלפתי למוט דק יותר נוח ואני לא יודע כמה פחות הוא שוקל מהמוט העבה אני צריך לבדוק כאילו המשקל שעשיתי זה 112.5 עם המוט העבה הדק זה בערך 2 קילו פחות אני צריך לבדוק בימון הבא אני יבדוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה עוד קל' זה לא מספיק אתה במאסה ואתה בss!!
סבבה בדוק את זה .. יפה מאוד אימון הבא 115 אם המוט שוקל20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
חבר פעיל לעד
|
![]() נו כה בגלל שאין לי בית ספר אז נדפקת לי ארוחה וזה פחות 500 קלוריות בגלל זה אני על קצת
ממחר יש לי שוב בית ספר חוזרים לאכול לאכול רגיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה.. אז דחוף חלב!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
חבר פעיל לעד
|
![]() כה יש לי כבר ליטר בסוף התוכנית אני יכניס עוד אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי! בהצלטרול!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
חבר פעיל לעד
|
![]() אחלה אימון
סקוואט 115x3x5 בנץ' 62.5-5,3 60-4 מכה הבנץ' הזה תאמינו לי כל התוכנית בקושי התקדמתי איתו דדליפט 110x5 סוף סוף חזרה אחרונה התחרבש לי קצת כי כבר נגמרה ההשפעה של המגנזיום אבל עדעיין עלה כשאני שם מגנזיום על היד אני צריך להיכנס לסט כשהיד שלי לבנה או שאני צריך לשפשף עד שהלבן יורד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד!
בקשר למגנזיום כמה שיותר נידבר ככה טוב יותר. בנץ' תנסה לעבוד על הטכניקה תבדוק שאתה נושם נכון ותנוח בין הסטים עמה דקות גם 5 זה בסדר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומגנזיום תכנס כשהמגנזיום עוד על היד כי ככה פשוט מוריד אותו וזה נוטע גם להיעלם בגלל זיעה ביד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
חבר פעיל לעד
|
![]() בבנץ' אני נושם כמו שריפטו אמר בספר לקחת נשימה תחילת חזרה ולהוציא אותה בסוף
והייתי אמור לצלם היום בבנץ' אבל היה המאמן הטמבל ובגלל זה לא צילמתי אני יראה שוב את דייב טייט לפני אימון A הבא שלי בקשר למגנזיום סבבה תודה לשניכם עד עכשיו הייתי משפשף עד שיורד הלבן בגלל זה הוא כנראה הפסיק להשפיע היום בחזרה האחרונה אה כן גם שכחתי לעדכן באימון פשיטת מרפקים 20x3x10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
חבר פעיל
|
![]() למה עשיתה20x3x10?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
חבר פעיל לעד
|
![]() בשביל יד אחורית לחזק אותה לבנץ' ולפרס
המאמן אמר לי שכשאני עושה לחיצות הוא רואה שהקושי בא מהידיים ולא מהחזה אז ננסה קצת לעשות ואז לא יעזור נפסיק |
![]() |
![]() |