|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#181 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
דבר איתי אם יהיה לך בסוף את המוצר,נארגן משחק מתישהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
מנהל ראשי
|
![]() אולי בהשראת המיתולוגיה תעשה איזה קעקוע של Thor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
תמונה של תור: http://img228.imageshack.us/my.php?image=026xa9.jpg אל המלחמה והכח ד"א |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Banned
|
![]() אולי תעשו קעקוע של סלע וזהו ?
:cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() זה בגלל שלפני אלפי שנים שהמציאו את האמונה הזאת אומנות היא לא היתה הצד החזק של השבטים האלה, הם ידעו להילחם לא לצייר או לעשות פסלים ![]() יש לו הרבה תמונות יפות מהיום, עם הפטיש הענק שלו והזקן.. כמו למשל על האריזה של המשחק AGE OF MYTHOLOGY |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א על החפיסה זה אודין. אני יודע שלפני שנים הם לא היו אומנים :P הם היו יורדי ים ואנשי מלחמה בעיקר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אולי אתה מדבר על עטיפה אחרת..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
http://baixaki.ig.com.br/imagens/wpa...sis_Pos800.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לדעת מה כל אל במיתולגיה הייונית מסמל ותמונות שלהם אני חושב על קעקוע ואני רוצהלעשות שילוב של משהו
![]() אם תוכל להסבר לי תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
מנהל ראשי
|
![]() שניהם מיתולוגיות מעניינות מאוד,גם הגרמאנית(נורדית) וגם היוונית.
בשניהם יש אלים מגניבים וסיפורים מגניבים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה השם של הספר שקניתה גימר ווכמה עלה לך אחי? אפשר הסברים על פוסידון אל הים וזאוס וותור ואודין אלה שדיברתם עליהם תודה מראש? אני חולה על כל זה וגם אני שיחקתי D&D משחק ממש טוב ממישהו ממכם שיחק בneverwinternight משהו כזה חחחסורי על השיגעות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#197 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזה וקיפדיה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אודין: אבי האלים הוויקינגים ומלכם, בורא העולם והאדם, אל המלחמה, הלימודים, ההשראה, השירה, החכמה והמוות. אל רב עוצמה, ובעל כוחות כישוף. תלה את עצמו כקורבן על עץ העולם כדי לזכות בהבנת הסמלים המשמשים לראיית הנסתר, הקריב את אחת מעיניו למען קניית דעת. מתואר לעתים כזקן שתום עין לבוש גלימה וחובש כובע רחב שוליים או ברדס. תור: אל הרעם והפריון, אל ענק, החזק שבאלים הסקנדינביים, מייצג את הכוח, פטרון האיכרים והעניים, בנו של אודין. הוא חלש על הבית ופיקח על מזג האוויר ועל היבולים. בגדו לו גם כאל המלחמה. היה גם אל השמים ופיש הקרדום שלו היה סמל הברק והרעם. הוא אל פופולרי במיוחד בורווגיה המערבית ואיסלנד פוסידון: אל הים אל רעידות האדמה ואל הסוסים, מזוהה עם האל הרומאי נפטון. אחד מ12 האלים האולימפיים העיקריים. בלה בלה בלה בלה על האצאים שלו שרובים מפלצות ויצורי ים. נושע קלשון בעל שלוש קרניים. אחראי לאיתני הטבע שיחקת D&D?? כנראה אתה לא עד כדי כך גרוע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי ranger היה לי סוס כזה שעף שכחתי איך קוראים לו לא הפגאסוס אבל שיחקתי ממש מעט ותודה אחי על המידע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
חבר פעיל
|
![]() קעקוע של היכל הלוחמים המתים ולהלה:
http://www.diogene.ch/galerie/Matmob...s/Valhalla.jpg תור מימין אודין משמאל, תמונה יפה http://monsoonwallpapers.tripod.com/...c/valhalla.jpg |
![]() |
![]() |