|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
השחורים שיחיו אחד עם השני, להם לא אכפת שהם משמידים את עצמם. לא הייתי אומר נחותים מהלבנים, אלא פשוט לא התפתחו כמו הלבנים. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל תבינו שהמקור לאלימות ואכזריות של השחורים לא בא בגלל הרשע שלהם, אלא בא מתוך סיבות תרבותיות, ותורשתיות (iq נמוך, טסטסטרון גבוה, נטייה לאגריסיביות)
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא עדין היתנהג שם כמו קוף.. ככה זה אצלהם |
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איתי בוא אני ישאל אותך שאלה אחת פשוטה שכל מה שאני מבקש לראות בתשובה שלך זה כן או לא.
לא קשה נכון? ועכשיו לשאלתי. האם אתה חושב שכל היהודים בעולם הם רוצחים ואנסים? שוב. כן או לא. |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() White supremacist groups are not the only racist organizations active in prisons. The Nation of Islam, the Black Muslim group led by Minister Louis Farrakhan, has organized an extensive prison outreach program since 1984. NOI has fought, sometimes in court, to have its prison emissaries recognized as chaplains separate from the mainstream Muslim chaplaincy. Supporters of the prison outreach program argue that NOI's message of discipline and morality helps rehabilitate prisoners; moreover, NOI's prison emissaries help inmates find jobs and housing upon their release. However, critics worry that Farrakhan's rhetoric -- including a long record of anti-Semitic and anti-white statements -- may spill over into NOI's prison outreach program and radicalize prisoners.
Despite efforts to integrate prisons across the country, prison officials and inmates have reported that prisoners identify themselves primarily along racial lines. This makes it easier for racist prison gangs -- with the help of white supremacist "outreach" programs -- to attract new members, especially those seeking protection. In such a racially charged environment, enmity toward members of other races often grows uncontrolled -- a fact which may lead some inmates to commit race-based violent crimes when they are released. This makes prison gangs a problem not only for law enforcement officials, but for the law-abiding general community as well. מדברים פה על איגוד הפנתרים השחורים ואירון המסולמים השחור. שגזענים אף יותר מהלבנים. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי, אז למה אתה חושב שכל השחורים הם מה שאתה טוען שהם?
ובוא נגיד ככה בשבילך, אתה עיוור. שום צבע לא קיים אצלך. |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי עובדה שאפריקה נקראת יבשת המוות על שם מה שקורה שם אם כל הרציחות של אחיהם לגזע ולפעמים בדת. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כבר לא כולם. ובארה"ב ואירופה אין שחורים? יש נכון? ואלה שחיים שם, גם תומכים בזה? אלה שחיים שם הם גם חלק מיחידות האונס האלה? גם עליהם מותלת האחריות לאנסות ולעקר בשיטטיות נשים אחרות? אהה.. כן. נכון. זה כבר לא כולם. |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן הנשים באפריקה בעד הפלוגות האלה כנקמה. תראה את הסרט "דמעות של השמש" |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני ראיתי את הסרט דמעות של שמש ולא פעם אחת. ממש אבל ממש לא זכור לי שם שאיזה מישהי אמרה שהיא תומכת בזה. אני זוכר שכשהם ניכנסו לבית בכפר, הם ניכנסו לבית, שראו שם נער אונס אישה וחתך לה את השדיים. אותה אישה לא ממש היתלהבה מימה שעשה לה. אישה אחרת שהייתה בקבוצה איתם לא ממש אמרה "אנחנו תומכים בהם" אני זוכר שהיא אמרה "זה מה שהם עושים להן, זה מה שהם עושים להן כדי שלא יוכלו להניק את ילדיהם" ודמעות זלגו מעיניה וטון הדיבור היה טון של חרדה. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() איתי אחיי תתייחס בבקשה למה שרשמתי בעמוד 31 (זה מופנה אלייך ולעומרי) תודה.
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() חבר'ה.. הנושא זה נחרש תחת...
בריא לכם להמשיך אתזה?..
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() גם עוד כמה שנים לא יהיה כזה דבר "אתיופים" בישראל כי הם מתחילים להתערבב וכולם הופכים להיות עם מאוחד עם ישראל,לאחותי יש חברה אתיופית שאבא שלה מאתיופיה ואמא שלה לבנה ויש לה אח בהיר יותר עוד כמה שנים יהיו בארץ שחומים יותר שחומים פחות אבל פה יש אחדות בין הגזעים,בארצות הברית יש תדבר הדפקטי הזה בעיקר אצל השחורים שאם מישהו שמה שחור שגדל בהארלם,ברוקלין,שיקגו,אוהיו או כל מקום אחר אם הרבה שחורים יתחתן אם מישהי לבנה ישר כל המשפחה שלו ינדו אותו ויגיד לו "white Trash" וכל התארים המפגרים האלה זה למה הם לא מתפתחים שם ונישארים ברברים כי הם היגרו לארצות הברית ורובם לא מוכנים להישתלב אם החברה הלבנה ודווקא יש הרבה שהם יכולים ללמוד ולהשיג מזה...
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() איתי שאלה אחת
עזוב את השחורים באפריקה שרוצחים אתה חושב שכ-ל האפרו אמריקאים מקומם לחיות בשטח נפרד מהלבנים? |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה אכפת לך איפה הם יגורו? אתה לא אמריקאי לפי הבנתי א מה זה משנה לך איפה הם יגורו? בינתיים יש לנו בעיות הרבה יתור גדולות מאשר לדאוג לאמריקאים, אם לרוב האמריקאים אין בעיה איתם אז מי אנחנו שיהיה לנו בעיה
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זהו שניראה לי שלא הבנתה שום דבר מכל ה 1000 הודעות שרצו פה,זה שלאיתי "איכפת" מה קורה באמריקה מצידו ומצידי שתיתבע כל אמריקה מתחת לים הענין הוא שהיה פה דיון ארוך מאוד שהתחיל מזה שאמא שחורה סמה תבן שלה במיקרוגל כדי לבשל אותו...וחלקנו סבורים שזאת ברבריות של השחורים בארצות הברית,ושאחוז הפשע אצלהם פי כמה כמה גבוה מאחוז הפשע אצל הלבנים שם (המקרה של האמא השחורה שבישלה תילד שלה קרה בארצות הברית) |
|
![]() |