|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אתה מבין את הסתירה שיש בדברייך? למה שבנאדם שיוצא נגד קהילת מתפחי הגוף יכנס לפורום שנועד בישביל קהילה זו ויקבל פה כבוד? מין הסתם בן אדם שלא יתן כבוד לא יקבל כבוד אתה סותר את עצמך ומצדיק אותי תודה פש1ש! ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() הכינוי שלך מסביר הכל.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם אתה בנאדם אחר כך אתה באדיבידלר וזה מה שהופך באדיבילדר כמו קאי גרין לדוגמא לבאדיבילדר עם נשמה
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לא רואה סיבה לעשות קלין כרגע... יותר מזה הבעייתיות שאין מי שילמד אותי לעשות קלין... לגבי דדליפט 3 פלטות זה היה בריסט... עכשיו בחיטוב הצלחתי לחמישיה 10 פאונד פחות מהשיא במאסה, הדדליפט הבא אמור להיות באילת (בתקווה שיש מוט ופלטות במכון במלון שאני אהיה) אחרי יום וחצי של העמסה לא מהעולם הזה מצד שני לא יהיו שעות שינה ועל הדרך יהיה גם האנגאובר אז אי אפשר לצפות, אבל אני אופטימי.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() וואו אתה ממש חזק אה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() והכינוי שלך גם יכול להסביר על משהו קטן (??)
לא נמאס לכם לבלבל תביצים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
|
![]() איך רואים שאתה בחיטוב... לפחות תנצל את זה,תרסס תטרולים!
![]() |
#10 |
|
![]() ייייהההה באאאדדייי!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() לפחות הוא לא רבע סקוואטר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ואו מה עשיתם מזה,ולחשוב שכל זה היה בגללי.. קיצור אני רק רוצה כמה דברים להבהיר..
זה שירדתי על אופיר זה היה ציניות,זה ידוע שאני לא יגע למשקלים שלו בקרוב,אבל אני מקווה להתקרב אליהם.. ולקטע עם הכבוד,אני מכבד כל אדם באשר הוא אדם,אבל למישהו שמתאמן ויש לו משקלי עבודה יותר גדולים,יש לי עוד יותר כבוד אליו... בכל מקרה אופיר ללמוד קלין זה לא בעיה,אם אני הצלחתי (בערך) גם אתה תצליח.. ואתה רוצה להגיד לי שאתמול התאמנת ועשית כמעט 4 פלטות דדליפט ופספסתי את המראה היפה הזה?? כי אם כן,אני דורש הופעה חוזרת!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואופיר,יחסית למשקל שלי ולגיל שלי יש לי משקלי עבודה סבבה לגמרי דווקא משקל גוף 61 קילו סקוואט 70 קילו לחמישייה דדליפט 85 לחמישייה בנץ' 47 לחמישייה (חזה חלש) פרס 34 קילו לחמישייה קלין 40 קילו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() וואלק הרסו את האשכול הטהור הזה.
מנהלים אנא עשו פה סדר ומחקו את כל הברדאק שנהיה.
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() וואי אתם לא רציניים אתם רבים על שטויות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
|
![]() ננסה ביום שישי הזה. נראה עם הוא פנוי
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() אני פנוי אם אתה רוצה אבל אני לא בטוח אם תעמוד במשקלי עבודה שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
אלוף האלופים NAC2012
|
![]() מקסימום אני אצלם,נמציא איזה תרוץ ))) אני מתכוון להשקיע רוב המאמץ בארוחה שאחרי.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות מאימון משותף של פיל היט' ורוברט בורניקה | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 23 | 23-04-10 15:49 |
!>כמה תמונות מאימון משותף של קולמן ודניס ג'יימס >> | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 12 | 24-06-09 22:10 |
תמונות מאימון משותף עם איגור | gti19 | גלריות הגולשים | 24 | 08-04-09 17:47 |
תמונות וסרטונים מאימון משותף בקאנטרי | Kachok | גלריות הגולשים | 28 | 02-05-07 13:40 |