|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אחחחח אחח איפה גרשגורן......
טוב סתמו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() חחחחח, פשוט מצחיק לקרוא את מה שאנשים רושמים פה.
הרגתם אותי, כול מי שמזריק נקרא רמאי, נכון..... אתה רוצה אל תעריץ אותו בגלל שהוא "רמאי" בעצם אז את מי תעריץ? טוב באמת עדיף לשנות את השיחה על BOOBS ותחשבו על זה.... ![]()
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוח נו באמת יודע מה תזריק כמוהם ונראה אם אתה גם תראה כמוהם.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה רציני?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() באיזה עוד ענף ספורט מותר סטרואידים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() החוק הוא בגדר המלצה.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שמע גבר חומרים או לא..90 אחוז שלא תצליח להגיע להישגים שלהם גם עם תזריק כמות כפולה משלהם.. הם משקיעים את החיים שלהם בזה..את הכסף ואת כל הכוחות שלהם בחלום שלהם..ישלהם גנטיקה עילית והרבה מאוד ידע אז אל תזלזל במי שמשתמש
בכל ספורט לוקחים חומרים לשיפור ביצועים..אז מה? זה מוריד מההשגים של אותו ספורטאי? להפך! כשלוקחים למשל סטרואידים צריך להיות עוד יותר מדוקדק בתפריט באימונים שלא תבין אותי לא נכון אני לא תומך בזה ואני אישית לא רואה את עצמימשתמש בזה בעתיד הקרוב אבל כן,אני מעריץ את האנשים האלה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אחחחחחחחחח אווה אנגלינה
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חשבתם לעשות פעם סינטול? תחשבו שוב : המקרה הכי דוחה שראיתי של סינטול חובה צפייה! | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 44 | 06-12-09 09:07 |
תחשבו איך המכשיר הזה יכול להקל לנו על החיים.. | vamosh | תזונה ותוספים | 5 | 29-09-08 01:57 |
כשיש לכם שלשול, אל תחשבו אפילו על לנסות להפליץ... | Yoggie | פיתוח גוף-כללי | 47 | 25-12-06 00:23 |
אל תחשבו אפילו על לנסות להפליץ... (מס' 2!) | Yoggie | פיתוח גוף-כללי | 22 | 24-12-06 18:33 |