|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היה אחלה כנס!!!
מעניין מתי יעלו תמונות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() סעמק חוץ מבייספס מאן ארבל ויונתן ודר ג'יםן [מצטער אחי ברח לי השם] לא ראיתי אף אחד....
תנו תיאור
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() היה טוב לראות אותך איש גדול ! כל כך הרבה יותר יפה לך מסה ,תישאר ככה !
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אה כן!
גם אותך זיהיתי...ישבת איתנו בשורה עם ארבל הסדר היה ארבל- אתה טימור- אני...היה צפוף יא ראבי ואחי....אמרתצי גם לארבל אתה נראה במציאות הרבה יותר טוב מאשר בתמונות... גם מארבל הופתעתי לטובה תמונות עושות עוול לאנשים מסוימים ד"א.....גיל! תודה על הדוגמית hmb שלקחתי מהדוכן של פרובודי! ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
יא כורדי מטונף ! האף שלי עוד בטראומה ! תחנק אתה והסיבים שלך ! Lol ותודה על המחמאות,אבל באמת שהפתעת הערב הייתה אדון hell המכובד.
![]() |
![]() |
#7 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: דופק ת'ראש...
חדר כושר: אורלייף
|
![]() גם אני לא זיהיתי הרבה חוץ ממי שאמרת וטייני..(הוא זה שהביא אותי)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אהה ניזכרתי...בר דה רוק ואור 17 ישבו מולי...אז תוסיף לרשימה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה קורה יאיש מסה.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() היה כנס פיצוץ.. גיל כל הכבוד!!
כמו שאור אומר תמשיכו לאכול ברזלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תעלו תמונות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() בקרוב תמונות
חבר'ה, תודה רבה, היה באמת אירוע נהדר. הגיעו למעלה מ 100 אנשים. היה מאוד מאוד מוצלח. אני מקווה שנהנתם והחכמתם ונהנתם מהמתנות ![]() תודה לכל מי ששלח למיילים ולכל החברים והלקוחות שמפרגנים. היה לא פשוט לארגן את הערב הזה אבל בסופו של דבר זה הלך נהדר, תודה לכל הספונסרים באותו הערב והאנשים שעזרו. בקרוב נעלה תמונות. נ,ב אני מתנצל בפני כל החברים האנשים של הספקנו לרשום לכנס, אבל אני מבטיח לפצות ואני מבטיח לכם שאנחנו כבר עובדים על משהו חדש וגדול בהרבה.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל מקצועי
|
![]() היה אחלה כנס..היו קצת מהפורום,חבל שלא באו יותר.
ההרצאות היו מעניינות,מישל טרוני בן אדם תותח אני חייב להגיד.טיפה שחצנות ואישית,הוא עשה עלי רושם טוב ולא רק בגלל שהוא נראה מדהים. גיל הצליח בכנס,רוב נושאי הליבה בפיתוח הגוף הורצו על ידי אנשים מכובדים עם הרבה ידע ועשה את הכנס מאוד מעניין. רק ככה לסדר..עם מי דיברתי שם מאחורה בהרצאות?אני זוכר רק את מר מקרר ואת בר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מקצועי
|
![]() הרצאה בנושא פציעות ספורט-מניעה,ולאחר הפציעה. הועבר על ידי עופר מנהל פורום פציעות ספורט הנוכחי.
הרצאה של מישל טרוני בנוגע למשטר אימונים,חיי הבודיבילדר,חיזוקים,שאלות ותשובות שבמהלכן הרבה שאלות רלוונטיות צצו ותשובות יפות נענו. הרצאה בנושא ביטוח מאמנים,נושא חשוב ותמיד טוב לדעת. הרצאה מאת דודי ששון-שופט בIFBB ומר ישראל,סיפורים שונים,שאלות ותשובות והדרכה.מלווה בסיפור מעניין שבסופו התברר שהבן אדם התחרה עם קולמן,כשהוא היה טבעי ![]() נראה לי ששכחתי מישהו..בכל אופן הרבה נושאים עלו במהלך כל ההרצאות ובאמת שהיה מעניין. הייתה אווירה טובה,חבר'ה טובים,קצת אוכל(פירות יבשים,כמ צפוי) והרבה טעימות! גיל הבטיח כנס יותר גדול ופאנסי,אם הוא באמת יעמוד בהבטחה..אז הולך להיות ליגה..הכנס היה ממש מוצלח כמו שנאמר,ופשוט חובה לבוא לכנס הבא,למה רמה גבוהה ממה שהייתה משמע אירוע איכותי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() באסה שלא יכולתי להגיע. אבל יוזמה בהחלט מבורכת.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הגודגוזיל עם החולצה של צ'לסי זה טימור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כנס ישראלבודי הרשמי - 14/01/10 | Shlomik | תזונה ותוספים | 0 | 07-01-10 15:30 |
אשכול פוקר הרשמי - יש אתר ! | Bodybuilder | פיתוח גוף-כללי | 87 | 07-05-08 19:20 |
אשכול התמונות הרשמי | MorS | גלריות הגולשים | 5 | 07-08-07 13:31 |