|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האורטופד אמרה לי שאני חייב לחזק את שרירי הגב ובמיוחד התחתון, זאת הבעיה שלי. זה לא שיש מה לרפות, פשוט יש בעיה וצריך לחזק את השרירים שם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה עובד על גב תחתון (דדליפט? מה חוץ ממנו?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גבר, היה ימים שכל צעד שלי חשבתי שאני מת. אני לא במצב יותר טוב.
אמרה לך לחזק תגב? אבל מה לעזאזל אנחנו עושים במכון אם לא לחזק תגב? התחתון זה כבר משהו אחר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכפי שאמרתי, זאת בדיוק היתה הבעיה שלי שתמיד זילזלתי בגב והייתי עובד עליו רק פעם ב... והגעתי למצב שאני עובד על הכול בלי לחזק את הגב וכתצואה מכך יש לי 2 דיסקים שהם יצאו טיפה החוצה. בקיצור אני צריך לחזק את הגב התחתון והכול יהיה בסדר, תהליך של כחודש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני שמח שאמרו לך שהכל בסדר,ואני גם מקווה שזה נכון.
כי כאבי גב שמוקרנים לרגליים לא נובעים משרירי גב תחתון לא חזקים,כאבים כאלה נוצרים מבלטים,פריצות ותזוזות של החוליות. גם לי אמרו אז באותה תקופה"תחזק גב תחתון" ניסיתי,חיזקתי וזה ממש לא עזר. שמור על עצמך! תתאמן בזהירות ואם הכאבים ממשיך או מחמיר פנה מיד לאורטופד!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האורטופד אמרה שזה בשלב כל כך התחלתי שזה ממש שטויות, אבל אם אני לא ידאג לזה עכשיו זה כבר ממש לא יהיה שטויות... שרירי גב שרירי גב שרירי גב אם ושרירי הגב התחתון והגב בכלל יהיו מחוזקים הבעיה תפתר. בכל מקרה, מחרותיים אני הולך לפזיוטרפ שלי להתייעץ איתו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז הגעת למסקנה שאם היית עושה דדליפט וסקוואט כל זה היה נחסך ממך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עבר חודש.
המצב שלי הרבה זמן לא היה טוב כל כך! נכון להיום אין לי שום הקרנות לרגליים, ושום כאבים לא משנה באיזה תנוחה אני יהיה ואיך אני יסתובב - כאבים אין! מדהים שעבר רק חודש והגעתי לתוצאה כזאת. למורות זאת אני חייב להמשיך להתמיד בתירגולים ולהמשך לחזק את הגב התחתון. דיווחתי על הבעיה לצבא ואני מחכה לזימון של הוועדה הרפואית בתיקווה שהפרופיל לא ירד פחות מ82. אני מתכוון ביום ראשון לחזור להתאמן! מחכה בקוצר רוח! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הכל הגיע מהתרגילים של הפיזיו לגב תחתון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עם פריצת דיסק חזרת להתאמן באינטנסיביות? תהיה זהיר. לי אובחן בלט בגב התחתון, יום רביעי רופא מומחה. נראה מה יהיה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא אותו דבר - גוגל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() זה גם לא בדיוק התחלה של פריצה.
בכל מקרה, אני הייתי אצל רופא מומחה ונקבע לי שאיבת דיסק בחודש הבא. יכול להיות שזה יצליח ויכול להיות שלא, נקווה לטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יצליח.
בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |