|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא פשוט מושלם! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() הוא נראה שם יותר טוב מקאטלר של השנה וזה עוד שלא רואים באיכות היה מעניין לראות אותו בתמונה כמו שצילמו את קאטלר בבריכה ככה היה אפשר לראות עד כמה השייפ שלו היה מטורף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשמעו אתם שוכחים פה פאקטור מרכזי מאוד שהוא ההישגים.
קאטלר בחיים לא יתקרב לקולמן מבחינת ההישגים, אין מקום בכלל להשוואה. עצם העובדה שקולמן שמר על התואר 8 שנים רצוף מראה באמת מה הוא היה שווה. כל שנה להגיע מוכן להפליא, כמעט שלא אכזב. ניצח באדיבילדרים מדהימים כמו קווין לברון וג'אי קאטלר לתקופה כ"כ ארוכה שהם ניסו לגנוב לו את התואר(ג'אי בסוף הצליח, כשרוני היה בסוף הקריירה) אז ג'אי זעזע את העולם באולימפיה 2009, אז מה? הביא הופעה מצויינת והגיע מוכן להפליא, אבל מפה ועד להשוות אותו עם רוני? עם כל הכבוד לג'אי- היה מת.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טוב ת'אמת מה שבאמת עזר לי להבין את זה זה הסרטון של הgrand prix 1999
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מבחינת איכות הגוף כבאדיבילדרים ?
רוני מקום ראשון דוריאן מקום שני קאטלר שלישי וזה מכובד מאוד ג'יי בהחלט ראוי לתואר "מפתח גוף השלישי הכי טוב בכל הזמנים"
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
![]() ההשגים של קולמן מדברים בפני עצמם.. איש ענק אבל האסטטיקה והמסה שקאטלר הביא השנה זה פשוט רמה אחרת לפי דעתי...
מעניין ליראות את קאטלר ממשיך להישתפר מפה.... פשוט רמה אחרת!!!! ![]() ![]() מהפוסט של עלוש^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיקו לזיין כבר את השכל על ג'אי ..
עם כל הכבוד העצום שאני רוכש לו ולכל בודיבילדר על עצם ההשקעה האדירה שלהם, רוני זה כבר ליגה אחרת. עצם העובדה שרוני הגיע ב-2004 עם 296 ליברות עליו ביבוש מטורף וחיטוב קטלני שזה יצא כמעט 135 קילו, כשדוריאן האגדי הגיע לתחרויות על סיבובת ה-120 קילו ומטה.. זה אומר הרבה, אבל הרבה מאוד. ומה שגם שרוני כל כך מושלם שיש לו חלקים בגוף שבשבילי ובשביל רבים הם הכי טובים בכל הסטוריות פיתוח הגוף.. רוני הוא המלך הבלתי מעורער של פיתוח הגוף בכל הזמנים. אין ויכוח בכלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בדוק שהעסק הזה יתקדם ברמות לא מובנות
כמו שיוצאות תרופות חדשות גם סטרואידים חדשים ויעילים יותר יצאו הרי זה ברור |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() תקרא את התגובה מעליך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה סטרואידים חדשים כבר יכולים לצאת? זה לא שהתחדש משהו בשנים האחרונות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: איש הייטק ומספק שירותי מחשוב - טכנאי מחשבים בשבילכם
עוסק ב:: מחשבים
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() גוף אנושי לא מתפתח כמו הטכנולוגיה, bb דחוסים יותר מהטובים ביותר לא נראה לי גם יראו טוב יותר.
עשור עבר כבר מרוני קולמן גרסא 1999 ואין שיפורים משמעותיים (אם בכלל) (מה אפשר עוד להגדיל ועוד להראות הגיוני? גב? רגליים?! ידיים?!? חזה?!?!?). השיא ההגיוני כבר הושג. מה שBB עתידיים יכולים להציע זה בערך את אותה רמת דחיסות השרירים ושינויים אנטומיים אחרים שכמובן תלויים בגנטיקה. תצאו מהסרטים הלא הגיוניים. נערך לאחרונה על ידי Samsung, 01-10-09 בשעה 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() די ברור שיום אחד רוני קולמן לא יעניין אף אחד...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() לא נכון... בדיוק כמו שארנולד מעניין וחתם את השם שלו בפתיוח גוף כך גם רוני עשה...
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יש יש לאן להתקדם , זה לא אומר שיהיו אנשים יותר גדולים בהרבה , כי הרי זה יהיה מגעיל , אפילו לתאר את זה.
אבל כן ינתנו הזדמוניות לאנשים בעלי גנטיקה יותר נחותה להגיע להישגים אדירים , כבר היום עושים את זה . חומרים הם לא המתכון היחיד לגודל ושלמות , ניתן לשחק עם הגנטיקה עם הטכנולוגיה של היום.
![]() |
#18 | |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() עליי כולכם נתפסת על כולם אבל זמנו תם מ 2005 כבר אין רוני תשכחו מזה את שלו הוא עשה עוד יעברו אותו
2- כנס למסן אנחנו צריכים לחדש תוכנית דחוף צריך כמה דברים ממך 3-עם כל האבקות שיש היום לך תדעו לאן אפשר להגיע אפילו עלי כבר לוקח 4-רוני קולמן כמה פעמים זכה באולפיה אולי לא בצדק הרבה פעמים לברוני פשוט היה יותר טוב ממנו ולא קבל את התואר