|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#4 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ובכל זאת הוא עלה על במה והיה בשייפ סביר לגמרי לתחרות ראשונה שלו.
![]() |
#6 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() תביא אייסי/מסנגר אני צריך לדבר איתך
![]() |
#9 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() התמונות האלה הרבה יותר מרשימות מהתמונות מהתחרות עצמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() כך אפשר פחות או יותר, לראות את הרמה שלהם באמת. בדרך כלל התמונות מקטינות, אני מאמין שבמציאות, הם אפילו יותר מרשימים.
נ.ב מישהו יודע, מאיפה ניתן להשיג את החולצה הרחבה של הפיט בול כמו בתמונה ?.. http://i30.tinypic.com/9us1hu.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בקושי ראו תמונות של אפי בפוסט הזה, אבל גם מהתמונה וחצי שהיו רואים שהבחור הגיע ברמה הכי גבוהה בתחרות הזו, והגיע לו המקום הראשון, למרות הכבוד למפסידים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל ראשי
|
![]() כן אני הודי אבל אם את מכיר אותי אני לא יודע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה נראה טוב לגילך אל תיתן לאנשים כאלה ואחרים להוריד לך את המוטיבציה.
ד"א, אתה דומה לבועז מעודה
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() תודה ואתה לא היחיד שאמר את זה בלי הצבע של התחרות לא נראה לי שאני יהיה דומה ותסתכל עם יש תמונות במוקדמות אני עם שיער שם אז בכלל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() חבר'ה, ישראל אמרון,,,, פשוט תותח.
סה"כ ב 16, עם משמעת של ברזל וגנטיקה בכלל לא רעה. תנו לו כמה שנים, אתם תראו אותו מתברג יפה יפה ברשימה הראשונה. הבחור טבעי לחלוטין, גר באיזה "חור" בשטחים :-)... השקיע את הנשמה שלו ב 3 חודשים האחרונים. טבעי לחלוטין, העתיד עוד כולו לפניו. הוא ספורטאי אמיתי בנשמה ויש לו תמיכה נפלאה מהמשפחה.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |