|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל היום יש מלא אנשים שקוראים לעצמם "צדיקים" בגלל האמונה שלהם ודרך החיים שלהם ואחרי זה יודעים ללכת לגנוב מבתי כנסת אחרים כמה פעמים היו מקרים שנגנבו ספרי תורה מבתי כנסת? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
מי שחושב שהסרטון הזה אמיתי הוא נאיבי ותמים אין לי מה להגיד יותר על זה. בנאדם מסתכל על הרצפה ומתחיל להלל את אלוהים על איך שהוא הציל את חייו, לא, מצטער, לא עבד עליי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתור אדם דתי - הניסים הזה הוא לא בא להגיד יעני : " תראו תראו השם עזר ליייייייייייייי ובזכות זה שחזרתי בתשובה הבראתי תחזרו כולם בתשובה וגם אתם תיהיו בריאים " בתור אדם דתי הוא פשוט מודה לאלוקים שעזר לו להבריא כי כל העניין בלהיות דתי זה גם להאמין שהכל מתוכנן ונשלט מלמעלה אם השם לא היה עוזר לו . . זה לא אומר שאין אלוקים אבל פשוט מכיוון שהוא מאמין שהכל מלמעלה . . הוא מודה לאל שנתן לו הנס הזה זה לא אמור להעביר לחילוניים מסר כזה שכביכול - תחזרו בתשובה ויקרו לכם ניסים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני חילוני
שמאמין באמונה שלמה שכל מה שקורה ויקרה בעולם הכל תחת השגחה זה שבנאדם בריא וזה שבנאדם חולה וזה שבנאדם יחלה וזה שבנאדם יבריא הכל תחת השגחה ! וחבל שאתם סתם מזלזלים בכל מה שקשור לשם ולדת אם הייתם חוקרים טיפה יותר ומתעמקים טיפה יותר הייתם מדברים אחרת תאמינו לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גם נכון..
אבל יש גם הרבה חוזרי בתשובה ואפשר לראות את זה אצל אנשים המוכרים בתקשורת (המפורסמים) יש דוגמנים שחזרו בתשובה שחקנים ועוד ועוד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() לא יודע לא מכיר....אני להאפך כל הזמן דווקה שומע שאנשים כבר לא מאמינים באלוהים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() חחח תודה אחי..אני מקווה שזה נראה כך גם בתמונה "המלאה"
![]() http://img452.imageshack.us/my.php?image=img15221on.jpg http://img451.imageshack.us/my.php?image=img15362ea.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
למה שלא תעלה לזירת הגולשים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() כן גם ברגליים יש גנטיקה טובה.
http://img52.imageshack.us/my.php?image=img15316uv.jpg בכל מקרה זה תמונות לא חדשות.זה בארך ליפני 8 חודשים אולי יותר. ואני לא מעלה כי זה לא חדש וגם לא רלונטי..כי אני לא מתאמן.והגוף שלי כבר מושבת שלוש חודשים.מהכל.אפילו ללכת אני לא יכול.ביגלל הפציעה בצבא. אינה תמונה מהצבא כבר פה אפשר ליראות שלא נישאר זכר לגוף שהיה.(ועכשיו המצב יותר גרוע בהרבה) http://img460.imageshack.us/my.php?image=032wv3.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
וכמו שהחבר למטה אמר אני בחטיבה 900 חטיבת כפיר. בגדוד שמשון. בכל מקרה ליפני שלושה חודשים באימון בזמן תרגיל בהסתערות הקלע שהיה מצד שמאל שלי נפל ופאלט אלי כדור ואוריד אותי..ניפגעתי מהרסיסים ברגליים מהאחורה ובברך שמאל מהצד.וביד אחורית במילה אחת המצב חרא.עברתי שתי ניתוחים בברך ללא אצלחה..(4 רסיסים בברך שלא מצליחים לאוציא) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בואנה תרגיש טוב! אז אתה כרגע בבית לכמה זמן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הוא בכפיר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
|
![]() האינו בשטחים...עשינו תרגיל..אני מצד ימין והוא מצד שמאל (7 מטר ממני) הוא נפל אם הקנה עלי לא נצד את הנשק ופאלט כדור. השטח היה סלעי. הכדור פגע לידי ויצע ריקושת כל הרסיסים של הכדור עפו עלי...הברך נפגעה קשה. אם האיתי יודע איך האיתי מעלה סירטון של החור שהיה לי בברך.
אני כרגע בבית כבר שלוש חודשים.. האיתי מאושפז שבוע..וכרגע אני עושה פיזאוטרפיה וכל החרטה. ותודה אחי!!נקווה שיהיה בסדר בסוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() רפואה שלמה אחי... רק שתדע שאני מעריך אותך מאוד...
הבנתי שניסית להגיע לעוקץ... כל הכבוד אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |