|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח !!!חחחחחחחחחחחחחח!!אפשר ליתבועה אותם על המישפט הזה,(מראה חד ושחיף מסריח ומגעיל)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח לפחות שילמדו לשקר הארופייים המיזדיינים בתחת האלה
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הופעה באליפות אירופה היא מכובדת אבל לעמית היו ציפיות לחזור עם גביע של מקום ראשון, לבנאדם יש שאיפות להגיע הכי רחוק שאפשר, תוצאה של מקום ראשון באירופה בקטגוריה שלו הייתה מקדמות את השאיפות האלה, והוא חש שיכול היה להשיג את זה כעת - לכן על אף המכובדות בעצם ההופעה הבנאדם מאוד מאוכזב וכועס.
אבל הבנתי ממנו שאת הכעס הזה היא עומד לתעל לכיוון חיובי, כמו שצריך לעשות ספורטאי אמיתי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הינה התמונה שהכי מדגישה את הביזיון, שימו לב ששני המתחרים הכי גדולים (ולא פחות יבשים) דורגו במקומות 4 ו 5, שימו לב להבדלי ההמסטרינג בין עמית לאחרים, ולהבדל בעובי וברוחב:
![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: וותיק בתחום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
|
![]() עמית ניראה מעולה והרבה יותר מרשים מחלק מהמיתחרים שהיו איתו והיה צריך לקבל מקום גבוה יותר בכול מיקרה המקום הראשון בקטגורייה שלו הרבה פחות מרשים מימנו בכול המובנים לדעתי.. לגביי מאור ללא ספק היה צריך לעלות לפחות לגמר תיראו תהבדלים בין הרגליים שלו לרגליים של כמה מהמיתחרים שם ממש שיפוט גרוע לא יודע מה הלך שם....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל זה פיתוח גוף זה ענף הספורט הכי מתסכל. בענפי ספורט אחרים, אתה מפסיק משחק או שניים, אחרי זה מתאושש וחוזר לנצח. כאן אנשים מתכוננים שנה שלמה וברגע אחד, אתה מפסיד ונותר לך לחכות עוד שנה שלמה, שגם אז שום דבר לא מובטח.
בכל מקרה, אני לא בטוח כמה השיפוט לא היה הוגן, מקום ראשון או שני לא היה מגיע לו. שלישי אולי... והוא היה רק מרחק אחד מהמקום השלישי הזה, אז קשה להגיד ש"דפקו" את עמית ספיר. קחו דברים בפרופורציות. וגם אני לא קונה את כל השטויות האלה של "מראה דק וחטוב", עד שלא אראה את זה כתוב איפשהו ממקור יותר אמין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מצד שני bb משקיעים פי 100 יותר מכל ספורטאי אחר בעולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
בהשקעה של משהו כמו שעה ביום במשך 6 פעמים בשבוע?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמויות מטורפות של כסף על תזונה ועל חומרים
סיכון הבריאות בעקבות שימוש בחומרים. דעות קדומות מצד החברה דחייה מצד הרבה מבנות המין הנשי וזה רק על יד אחת... אימונים לא הכנסתי כי הוא עושה את זה להנאתו. עזוב את כל מה שאמרתי עכשיו, תראה לי ספורטאי שסובל כמו באדיבילדר בחיטוב לקראת תחרות(תקופה כ"כ ארוכה על תפריט דל קלוריות שבסופו של דבר מגיע גם הייבוש והכל)
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בואו נשמור על נושא הדיון
נערך לאחרונה על ידי Dr. Muscle, 29-05-09 בשעה 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
זה כן ספורט , ואל תגיד " אם זה היה ספורט זה היה באולמפידה"
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ממתי הצגה של שרירים נחשב לספורט? אין פה שום אלמנט שקשור לספורט!
מה שהופך את זה לדבר כל כך מדהים זה האימונים והתזונה והגנטיקה וכל מה שמסביב ![]() זה לא פווארליפטינג או סטרונגמן, האימונים הם בשביל המראה החיצוני: כלומר מסה, חיטוב, אסתטיקה פרופורציות, בתחרויות גם ייבוש. והגנטיקה בניגוד לשאר ענפים היא הדבר החשוב ביותר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() ציטוט:
יש ענפי ספורט כל כך הזויים באולמפיאדה..יש שם רכיבה אומנותית על סוס,אוף איזה טימטום,באדיבילדינג זה ספורט של חומרים אחרת היו דוחפים גם אותו לאולמפיאדה ולמי שכתב על קאי גרין שאין לו גרוש,זה לא קושר לפיתוח גוף,יש מספיק אפשרויות למפתחי גוף שהם פרו להתפרנס בצורה בינונית ומעלה מזה... ולמה אתה חושב שמייקל פלפס מתאמן אימון 4 שעות רצוף??שחייה זה ספורט יחסית אנאורבי,אחרי אימון של שעה היכולת שלו תרד משמעותית ואין טעם לאימון אני מבטיח לך שהוא לא עובר את השעתיים ביום,אולי רק רצי מרתון משקיעים 5 6 שעות אימון ביום. פיתוח גוף הבעייה היא מנטלית של ההתחייבות הטוטאלית,בענפים אחרים אין את זה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() שני דברים שאני חייב להגיד.
1) לעמית ספיר הגיע מינימום מקום 2, אין על זה ויכוח, הוא היה שלם מכול הבחינות בקטגוריה שלו ! 2) מאור זרדז הבן אדם עם הגנטיקה הכי מושלמת מבין כ-ו-ו-ו-ל המתחרים בתחרות הזאת, אבל חסרה לו מאסה בפלג גוף עליון, הרגליים שלו נראות מדהים !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() מה עם תמונת של מאור ?..
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אלו שעברו את עמית היו יותר יבשים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() העלייה על הבמה זה לא ספורט, כל ההכנות שכרוכות בכך, זה הספורט.
ולכן זה כן ספורט.
![]() |
#19 |
|
![]() אני לא אומר שזה הספורט היחיד שיש בו הקרבה, אבל אני אומר שזה אחד מענפי הספורט שדורשים הכי הרבה הקרבה.
בן אתה שוכח שמחוץ לאימון עצמו, יש תזונה ושימוש בחומרים יקרים שגם בין היתר מזיקים לבריאות 6-8 ארוחות ביום זה לא צחוק.
![]() |
#20 | |
|
![]() אין ספורט ברמה מקצועית שאין בו 100% השקעה.
![]() |
![]() |