|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קודם כל השאלה הראשונית מטופשת. כמה זמן חיים שחקני כדורגל? כמה זמן חיים שחקני כדורעף?
יש כאלו שמתים מהסמים שמעורבים בספורט (כמו כל ספורט תחרותי בעולם) - יש כאלו שניזוק להם הכבד או הלבלב (אפשר לחיות עד גיל מבוגר עם זה). אין לאף אחד מדד , אני משער שבאדיבילדרים חיים כמו שאר האוכלוסיה, אלו שמתים בגיל צעיר (תמיד כתוצאה ממשתנים , לעולם לא מסטרואידים) מתאזנים עם אלו שחיים עד גיל מאוחר וכו'. דבר שני לא מוצא חן בעיניי הדיון שנפתח שוב על גרשגורן. הוא מתחרה, כל הכבוד לו, הרמה שלו בין הנמוכות בארץ, הוא נראה בסדר גמור למתאמן, הוא לא נראה כמו מישהו שצריך לדרוך על במה. סטרואידים הם חלק מהספורט, הכרח למי שמבקש להתחרות. מי שזה לא מתאים לו שיקח בחשבון שהוא לעולם ועד יתחרה אך לא ינצח. דבר שלישי, הדיון נעול - אסור לדון פו בסטרואידים, השפעות לוואי (גם שליליות כמו תמותה) וגם חיוביות (להראות כמו מתחרה רציני על הבמה).
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#2 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ציטוט:
עלק אבקות ניפוח ''נכון כול מה שיש לו זה אוויר ו שיתוש עוקץ אותו הוא מתפצץ'' תגיד לי מה אתה דפוק בחיים לא היה לך מסה כמו לאשם אם הגישה שלך עכשיו תירגע ולא לבכות |
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
כללי:: שלום- קוראים לי יהודה, ואני חוקר ומתעניין בתחום פיתוח גוף.
עוסק ב:: אם הכוונה לתחום הספורט- אז אני עוסק באומנות לחימה כבר שבע שנים בערך
חדר כושר: לא ולא. מעולם לא הייתי בדבר הזה.
|
![]() אח שלי תהיה קצת נחמד... תן לי להרגיש טוב קצת- עד שאני שואל איזה משהו. "ואהבת לרעך כמוך".