|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואני לא מדבר על קלן, אפדרין חרתא כולשהוא כזה או אחר לחיטוב אלא על זריקות וחומרים יבשים רציניים. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() אני חלש באיתור קישורים, מקווה שאחד החבר'ה פה יתנדב לעזור...
ציטוט:
![]()
![]() |
#3 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() האשם,אל תשים על הילד מבחנה הזה בכלל,אתה יכול להיות אביו,עם בכלל יש לו עם כן חייב לחנכך אותך מחדש,
הילדון הזה רק ב 13,עם גוף גטרה,מקנא בכל דבר אפשרי. |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() למה מה אתה תעשה לי תדע לך שיש לי כבר חגורה לבנה בקרב מגע למעשה אני צריך לקבל אותה בשבוע הבא
אבל זה לא מה שחשוב והמסת גוף הרזה שלי זה בערך 49-50 לא כמוך |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() דהה רוק בחייאת תברר לי מיזה!&#!%$
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() מה השם שלך יש פצעוני,יילד עורלה שכמותך רק תגיד שם,ואתה תסופק.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() יהודלה,תן לי להסביר על הילדון שהגיב לך,הוא ילד בן 14 בלי מאסת שריר,מאוכזב מהחיים,שבא לפורום רק להציק.
אל תתייחס גבר. המשך יום נעים. |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מנחם שתוק אחי
#10 |
חבר פעיל
כללי:: קוסטה =]
עוסק ב:: חיים
חדר כושר: שכונה XD
|
![]() קיצר מה הקטע פה של כל אחד שמנסה להגיד שמפתחי גוף מקצועיים לא מתים מוקדם יותר.
מתים ועוד איך מתים, מה חשבת תיבלע סוכריות כל החיים ותיהיה בריא כמו שור? פח, גיל 50 אתה נבול כבר אחי. אין מה להתווכח בכלל, סטרואידים לא נישארים פראירים, הם יודעים לתת, אבל גם לקחת =] ככה שלכל מי שעדיין חי בסרט שאם הוא יקח סטרואידים וישאר זקן סוס, טועה. הוא לא יגיע לזקנה בכלל =) |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נבול אולי מבחינת שרירים אבל עדיין חי יש הבדל.(ולא בהכרח חייב להיות נבול לפני שפורשים אפשר להוריד את רוב המסה)
מה שכן אפחד לא יבטיח לך לחיות עד גיל 200 ואפחד לא יבטיח לך לחיות עד גיל 30 עם או בלי בעולם שלנו אתה גם מחר יכול להעלם אז אין קשר לסטרואידים ותפסיקו לבלבל תביצים נו באמת מה אתה דנים בזה מהזה משנה עכשיו יאללה חזרה לנושא ושקט!
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גדי אפשר הסבר מי זה השגיא גרגורשן הזה?
וגם תמונות יעזור מאד.
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תמונה של שגיא,אני בטוח שהוא נראה יותר טוב מ 90% מחברי הפורום
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שגיא לא נראה רע בכלל, לא על זה צוחקים עליו פה. מי שצוחק עליו צוחק עליו בגלל הגישה שלו(שהוא לא רוצה לעשות אוף סיזן), ואני מסכים בזה שזה החלטה לא נכונה, אבל בסה"כ זאת החלטה שלו וזה לא עניינו של אף אחד. אותו דבר גם לגבי השימוש בסטרואידים. הוא מעדיף שלא, אז שלא ישתמש זאת זכותו. ואותו דבר לגבי ה20 תחרויות שיש לו בשנה.
לגבי זה שהוא נראה יותר טוב מ90% מהפורום, זה נכון. אני אישית תופס ממנו, כי למרות שהוא קצת תמים בקטע של האוף סיזן והחומרים אני מאוד מחזיק ממנו. הוא מראה את עצמו בכל אירוע פיתוח גוף, באופן קבוע כבר מספר שנים ברציפות בהתמדה, הספורט זה החיים שלו ולא צריך להכיר אותו כדי לראות את זה. הבעיה היחידה היא הגישה שלו כלפי החומרים, שהוא מגנה את כל מי שמשתמש כאילו זאת רמאות. אז רק פה יש לו נקודה שחורה ממני, אבל בעיקרון, כל ההמולה שנהייתה סביבו זה בגלל שהפורום הזה מלא בילדים קטנים שרק מחפשים ללכת אחרי הזרם ולא מבררים שניה לפני שהם מדברים. כל אלה שיש להם עניין אישי איתו, זה משהו אחר. אבל חצי מהפורום לא יודע עליו דבר וחצי דבר, וסתם מדבר באויר. יצאתי חפרן.
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד את זה לאחראים על מר אולימפיה...................... כי אין מתחרה אחד אצלם שלא נמצא על חומרים וזה מעולה כי זה בדיוק מה שהקהל שמשלם כל הרבה אוהב ונהנה לראות את גוף האדם מובא לשיא היכולת שלו לא יעזור לך כלום בין אם חומרים מעורבים בזה או לא.
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() הנורמה צריכה להיות תחרויות טבעיות. אנשים שמחפשים לשבור את הנורמה צריכים לבנות מסגרות של תחרויות לא טבעיות. מי ששובר את הנורמה רמאי ודוחה את הקהל, ולכן הענף לא משגשג.
|
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בוא נגיד שכל מארגני התחרות יודעים טוב מאוד מי משתמש ומי לא ואם היה אכפת להם יותר מידיי אז הם כבר היו פוסלים את כל המשתמשים.
לא להקטין ראש.
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מכיר את שגיא, אבל האמת שאם הוא נראה ככה, והוא לא משתמש בממתקים(שאין לי שום דבר נגד מי שלוקח את זה, זה שיקול שכל אחד צריך לעשות עם עצמו), אז וואלה הוא נותן אחלה מוטיבציה למי שלא לוקח גם אם הוא לא ברמה של מתחרים אחרים עדיין הוא נראה פשוט מעולה.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() נורמה לפי ההגדרה שלך? מה קרה, למדת צירוף חדש של מילים, "לפי ההגדרה שלך"?
נורמה, בהגדרה(הנה דוג' לשימוש תיקני במילה), לא יכולה להיות סובייקטיבית עבור אינדיבידואל, הרי החברה קובעת אותה. לכן, ניתן להתייחס אל נורמות בצורה אובייקטיבית, בדיוק כמו שהוא עשה. קשקשן. אמורה להיות נקודה מאחורי בלל המילים חסר המשמעות הנ"ל? |
![]() |